עבור לתוכן

מה ההבדל בין IE View ל IE TAB?

Featured Replies

פורסם

תודה

פורסם

שלום,

ההבדל הגדול הוא שIETAB בעצם לוקחת את הלשונית בה אתה כרגע נמצא ומעלה אותה מחדש רק שהפעם היא מוצגת דרך ה IE, כלומר אתה בעצם נמצא בתוך הפירפוקס אבל רואה את האתר כמו שהו נמצא בחלון IE חדש,כלומר נפתח לך ה IE כחלון חדש ושם אתה רואה את האתר.

מלבד זה שני התוספים האלה מכילים המון דברים דומים כגון אפשרות לקבוע אתרים שתמיד יעלו/יפתחו דרך הIE ועוד.

עד הגירסא האחרונה של IETAB הייתה בעיה לכתוב עברית בלשונית שמוצגת דרך ה IE אבל הבעיה נפתרה למיטב ידיעתי.

לשני התוספים האלה יש פוטנציאל ליצור בעיות כשהם מותקנים יחד עם תוסף אחד שקשור לניהול לשוניות אבל זה לא משהו קבוע יש כאלה שנתקלים בבעיה ויש כאלה שלא (כמובן שזה גם קשור לסוג תוסף ניהול הלשוניות המותקן אצלך).

זהו בגדול.

ביי

פורסם

אציין שבגרסאות האחרונות של IE TAB הוספה האפשרות של IE VIEW.

פורסם
  • מחבר

שניה מה ה ie view עושה?

ןמה הגרסה האחרונה של ie tab ?1.0.7?

פורסם

ie view פותח את החלון בדף חדש של הIE

פורסם

תגידו כדאי לי להחליץ בין ה IE VIEW ל IE TAB?

הוא יותר טוב ה TAB?

פורסם
  • מחבר

ןמה הגרסה האחרונה של ie tab?

?1.0.7

??

ולמה הietab לא עובד לי טוב באתר 91fm.co.il

תבדקו את האתר הזה אצלכם(תנסו להשמיע שיר)

פורסם

OK, תקנו אותי אם לא הבנתי נכון....

IETAB פותח דף של אתר אינטרנט ב-FIREFOX אבל דרך IEXPLORER

IEVIEW פותח דף של אתר אינטרנט ב- IEXPLORER

נשמע כמו IEVIEW הוא בכלל .....מיותר.....

פורסם

הבנת נכון... אבל לIETAB אחרי שאתה פותח טאב כIE אז כמובן הFF יתפוס יותר זיכרון (כי עכשיו הוא מריץ גם את הIE) אבל אחרי שאתה סוגר אותו חלק מהזיכרון לא משתחרר ככה שהוא עדיין תופס זיכרון... לפחות ככה זה היה... יכול להיות שתיקנו את זה...

ולי אישית יש את שניהם... אני משתמש בהם לפי מצב הרוח :)

פורסם
  • מחבר

ולמה הietab לא עובד לי טוב באתר 91fm.co.il

תבדקו את האתר הזה אצלכם(תנסו להשמיע שיר)

פורסם

הבנת נכון... אבל לIETAB אחרי שאתה פותח טאב כIE אז כמובן הFF יתפוס יותר זיכרון (כי עכשיו הוא מריץ גם את הIE) אבל אחרי שאתה סוגר אותו חלק מהזיכרון לא משתחרר ככה שהוא עדיין תופס זיכרון... לפחות ככה זה היה... יכול להיות שתיקנו את זה...

ולי אישית יש את שניהם... אני משתמש בהם לפי מצב הרוח :)

כן, אתה צודק לגבי הזיכרון. הוא גם תופס הרבה וגם לא כל כך משחרר. לפחות ככה ניראה לי מבדיקה ראשונית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים