פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים חחחחחחחחח הרגשתי צורך להראות לאחותי אז יצא לשמוע את המילים הבאות "היא פשוט גאון" "כל כל טיפשה" זה עושה את זה עוד יותר טוב
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים רגע תכלס, מי שמסתכל בתוכנית, מה אתם חושבים שהוא רוצה לראות? כמה הבחורה טובה במתמטיקה או איך היא נראית? לפי דעתי היא סתם התרגשה יתר על המידה, ובגלל שזה קורה יותר מידי זה נראה פשוט שהיא לא מצליחה לתפקד מול המצלמות, יש כאלה שמתרגשים יותר מידי, אני חושב שהיא ממש חמודה, וזה שהיא נראית סוף הדרך זה לא צריך להגיד. ותפסיקו לסתלבט, מספיק מה שאמרו עליה השופטים הנאצים האלה ועשו ממנה סמרטוט בטלביזיה.
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים בלונדינית טיפשה שמנסה לפתוח רגליים כי היא חסרת שכל.אין פלא שהזבובים מנסים להכנס לתוכניות מהסוג הזה.
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מחבר מצאתי עוד סרטון נחמד, שמראה שוב את הבורות של קריסטין שלנו. רק ההתחלה מצחיקה ונחמדה (לדעתי). שווה צפייה. http://models.walla.co.il/?w=/4622/856836 עוד משהו שרציתי זה האם למישהו יש אולי את הסרטון מהעונה הקודמת של "הדוגמניות", הקטע עם ה"אותנטית" והדוגמנית. ;D חפשתי נואשות את הקטע הזה ולא מצאתי, אשמח אם למישהו יהיה. תודה, רן! סליחה, הייתי בטוח ששמתי אותו.. :-\
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מצאתי עוד סרטון נחמד, שמראה שוב את הבורות של קריסטין שלנו.רק ההתחלה מצחיקה ונחמדה (לדעתי). שווה צפייה.לינק?
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מצאתי עוד סרטון נחמד, שמראה שוב את הבורות של קריסטין שלנו.רק ההתחלה מצחיקה ונחמדה (לדעתי). שווה צפייה. :s05:
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים רגע תכלס, מי שמסתכל בתוכנית, מה אתם חושבים שהוא רוצה לראות? כמה הבחורה טובה במתמטיקה או איך היא נראית? לפי דעתי היא סתם התרגשה יתר על המידה, ובגלל שזה קורה יותר מידי זה נראה פשוט שהיא לא מצליחה לתפקד מול המצלמות, יש כאלה שמתרגשים יותר מידי, אני חושב שהיא ממש חמודה, וזה שהיא נראית סוף הדרך זה לא צריך להגיד. ותפסיקו לסתלבט, מספיק מה שאמרו עליה השופטים הנאצים האלה ועשו ממנה סמרטוט בטלביזיה.אווווו שהיא פשוט טיפשה......
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים פיייי איזה טיפשההההלמרות שאפשר לוותר לה הפעם.. "אני לא ישנתי 30 שעות"חחחחחחח
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מחבר היא ממש חלולה! שכל הבנות רוב הבנות כמעט כל הבנות כאילו הלכו לישון.... המצב קשה :'( מישהו מצא אולי את הסרטון המצחיק מהעונה הקודמת עם האותנטית? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.