פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים העיקר שהיא פיצתה על המקרה הזה אחר כך בהסבר: "נו זה כאילו..אהה...כזה...עם השפה...כשאני חושבתיש הרבה דברים...אבל קשה להגיד...מוח אין חמצן...אההה...מוח כבה עוד 3...2...1....".היא יפה מאוד, אבל לא מספיק יפה בשביל להיות כזו טיפשה.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים תגידו לי משהו: מה זה בולנדיניות?ויותר חשוב מזה: מה צבע השיער של מי שפתח את הת'רד?
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מחבר תגידו לי משהו: מז זה בולנדיניות?ויותר חשוב מזה: מה צבע השיער של מי שפתח את הת'רד?בלונדיני? זה צבע שיער (כמו של האישה בסרטון שהבאתי...)צבע שיער שלי? שחור. 8)
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים בגלל לא לא אכפת לי לעשות לה טוב יותר נכון לי טוב אבל העיקר שהיא תסתום תפה ולא תתחיל עם השטיות שלה
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים חחחחחחחחחחח מכיר אתזה גדול! אבל בלונדיניות לא טיפשות!!!!!!!! אמא שלי בלונדינית, תואר שני במחשבים וחשבון 791 בפסיכומטרי , עובדת בתעשיה אוירית מתכנתת סימולציות של מטוסי קרב................
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אמא שלך בלונדינית צבועה על בטוח או פיאה או משהו כי כול הבלונדינות שאני מכיר טיפשות כמו נעל בעצם הנעל יותר חכמה
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אז בגלל זה בזמן האחרון מטוסי הקרב נופלים מהשמים כו זבובים,מממ... מובן. סתם אחי!
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אמא שלי בלונדינית, תואר שני במחשבים וחשבון 791 בפסיכומטרי , עובדת בתעשיה אוירית מתכנתת סימולציות של מטוסי קרב................בוא לא נסחף.....סוג של סופר אמא?? יש לה חיים?
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אז בגלל זה בזמן האחרון מטוסי הקרב נופלים מהשמים כו זבובים,מממ... מובן. סתם אחי! המטוסים שהיא עובדת הלהם הם להרצ"ה והיא לא צובעת. אין מה לעשות אמא שלי משהו לא אנושי... אבל זה נכון שיש כאלה שהם תשמהו סיפור אמיתי אמיתי על בלונדינית, ירדתי למטה לסופר לקנות כמה דברים לאמא סופר שלי, פתאום נכנסת איזה בלונדינית באה למוכר ואמרת:"אפשר לקבל....?" המוכר אומר לה :"מה?" היא מסתובבת והולכת???????.?..? :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אני מכיר בלודינית אחת, שיותר חכמה פה מרב הזאטוטוטים שחושבים שראו עולם..., ויותר חכמה מאשר אתם תיהיו... ולא היא לא צבועהבלודינית לא שווה לטיפשה, אבל אם יש בלודינית טיפשה אז זה TOTAL LOSS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.