פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים רציתי להחליף את הקירור של הכרטיס מסך שלי כי הוא מרעיש כמו מטוס ובלעדיו פתאום יש שקטאקיצר יש לי 6600GT של XFX ורציתי לדעת אם זה מתאים אליותודה מראש על העזרה
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים אם אתה לא מתכן OC אז למה להחליף קירור..(הקירור סטוק מרעיש.??..תנסה לנקות אבק/לשמן)..ואם אתה ממש מתעקש יש את הזלמן..
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים כמו שטאוטאו ידידי אמר, תימון ואיבוק יעזור, במקסימום מוד להורדת המהירות או שאתה יכול עם תוכנה להוריד מהירות... ואם לא, מה הקציב אחי ?
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מחבר חשבתי על הזלמן VF700 ALCUזה בסדר?אין ניקיתי הכל מאבקאפילו קיבלתי ככה תאמוורר גם ראיתי בסיקורים שיש לסטוק הזה רעש בין החזקים עם לא הכי חזקוגם אם יהיה לי משהו קצת יותר איכותי אני אולי העשה לו קצת OC אבל לבנתיים לא יוצא לי לשחק במשחקים כבדים אז לא צריך את זה
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים לך על הזלמן, אחלה קירור שבעולם לא תתאכזב ממנו... אך אם אתה רוצה לטרום לסירקולצית המארז לך על הסיילנסר..
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים הוא יכול ללכת רק על הזלמן כי הסיילנסר לא מתאים ל6600GT לAGP..(בגלל הגשר..)..
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים סליחה שאני מתפרץ, אבל לי יש 6600GT PCI Eמה יהיה יותר שקט, הזלמן או הסיילנסר ?תודה
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים אל תגידו דבילכי יש לי פה את הזלמןאני שם תאוזן ליד המאורר ואני בקושי שומעהזלמן כמעט וחרישי תיהיה בטוחמה גם שאפשר גם לשים אותו על 5 וולטדרך אגב אצלי הזלמן על 12וולט ולא שומע אותו בכלללללכאילו הוא לא קיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.