פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר אגב עובד עםidentity=document.getElementById('frame2');שחכתי לעשות פסיקים עליונים בתוך הסוגריים
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים אם frame2 מוגדר כ-ID אז זה יעבוד.אם זה מוגדר כ-name, ב-FF לפחות, זה לא עובד.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר צודק ב100 אחוז. יש לי שאלה נוספת: ראיתי שיש דרך לגרום לעמוד שנטען לאייפריים לשנות את הגודל של האייפריים של מחזיק את העמוד בצורה כזו: <script type="text/javascript">onload = function() {//parent.frame1.Height = document.body.offsetHeight;document.body.style.height = document.getElementById("frame2").offsetHeight;}</script> אך לא עובד לי משום מה כאשר אני ממקם את הקוד במסמך שנטען, נגיד home.html. האם התנסית בזה בעבר?
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים לא בדיוק הבנתי מה אתה מנסה לעשותאתה רוצה שגודל הפריים ייקבע בעצם ע"י גודל הדף שהוא מכיל?אם כך אז אני חושב שמספיק להגדיר פעם אחת את הרוחב והגובה של הפריים כ-auto
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר לא עובד על להגדיר על auto, זה עושה מן גודל קטן כזה שלא קשור לחיים. לא נראה לי שזה עובד ככה..
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר אוקי, שמתי את הקוד הזה וזה עובד:document.getElementById('mainframe').style.height = document.getElementById('mainframe').contentWindow.document.body.offsetHeight+100;אבל לא עובד ב FF.יש למישהו מושג למה..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.