פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים רציתי לדעת איזה חומרים (שאפשר להשיג ממעבדת כימיה בבצפר ממוצע)בוערים בירוק ולא מאוד מסוכן להתעסק איתם (כלומר אינם יוצרים תגובותעם נפט, אוויר, מים וכד' [או לפחות לדעת עם איזה חומרים הם יוצרים תגובות כאלה])תודה
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר צריך לערבב את הכהל עם הנחושת גפריתית או שכל אחדבנפרד עושה אש ירוקה? וכהל מתאדה מהר למדי,נכון?
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים אתה רוצה אש ירוקה תסיג צינור של מזגן הצינור שמעביר את הגז הוא בצבע חום ארד כזה ושאתה מדליק אש עליו נהיה אש ירוקה אני עשיתי את זה עים מבער אולי עים גפרור זה לא יעבוד כי הוא קר מידי
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אחי נחושבת אם אתה שורף נחושת בטמפ' גבוהה יש לך אש ירוקה כמו שזה מעליי אמר צינור מזגנים הוא מנחושת אתה יכול להכיון אבקת נחושת ואז זה יהיה הרבה יותר פשוט לעשות להבה ירוקהאבל לרוב בפירוטניקה משתמשים במלחים כמו נחושת כלורית וכו' שדרך אגב אתה יכול לנסות למצואת את זה כאבן למזל לי יש את זה ככה לפחותזה גביש כחול בצורת מקבילית שעושה אש ירוקה כשהוא באש
פורסם 2006 במרץ 119 שנים הייתי פעם בטיול לייד מקום עם נחושת טיבעית כזו שמוצאים בחולות אז אספנו אותם והמדריך הדליק והיתה לנו אש ירוקה זה ממש מגניב
פורסם 2006 במרץ 119 שנים לא רק בטמפ גבוה אני זכר שהדלקתי חבילת גפרורים וזה עשה אש חמודה קטנה ושמתי והופ נהפך אש צהוב כתום לירוק בן ז**ה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.