עבור לתוכן

מה מומלץ ללמוד קודם? ואיזה ספר אתם ממליצים בכך?

Featured Replies

פורסם

הסיבה היחידה שאני רואה ללמוד C היא שה- syntax שלה משמש להרבה שפות אחרות (C++, Java, ו- C#)

כשמתחילים עם שפה כמו Java או C# או אפילו C++ צריך ישר להתמודד עם ההבנה של Object Oriented ולי זה נראה כמו משהו שאפשר לדחות קצת עד אחרי שלומדים את התחביר הבסיסי.

C++ היא ממש לא יעילה יחסית ל-C אם אתה מתכוון לביצועים. כל מנגנון ה- Exceptions והירושה עולה לא מעט בביצועים.

פורסם

IMHO, הכל תלויי במה אתה רוצה להשיג בלימוד של התיכנות. אלא אם כן יש לך מושג ברור, הייתי מציע לך ללמוד שפה ידידותית קודם עם GUI מובנה, כמו VB, ואח"כ שתתרגל לתכנות, תוכל ללמוד שפות יותר רציניות כמו C ( ף C ++ היא הרחבה של C). אם אתה מתעניין יותר באלגוריתמים אז יעניין אותך להתחיל ישר בשפה כמו C.

יש הרבה מדריכים חינם ברשת לכל השפות האלו.

פורסם

אם אתה מעוניין להיות מתכנת בתור מקצוע(ואתה הולך לחפש עכשיו עבודה), הייתי ממליץ לך ללמוד C# או JAVA.

אחרת, אם אתה מעוניין ללמוד קודם את הרעיון התכנותי, הייתי ממליץ לך ללמוד C.

פורסם

ובקיצור c ואז c ++ ואז כל דבר אחר שאתה רוצה

פורסם

באותו נושא , אני גם כן מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות בקצב מהיר וללא עכבות מיותרת ( לשם עבודה , בעבר הייתי QA לאותה חברה ) .

המטרה שלי היא #C ב- NET. , איך הייתם ממליצים להתחיל ? המלצה על קורס טוב שיכול לעזור ?

תודה

פורסם

מה הרקע שלך ? יש למיקרוסופט באתר שאמור לייחצן את השפה מדריך מצולם יחסית נחמד (הוא מכיל כמה שעות... אבל אם יש לך רקע כלשהו אפשר לקצר מאד את הזמן)

מטי.

פורסם

רקע דיי בסיסי בפסקל מבית ספר . אני צריך ללמוד את זה בצורה קצת יותר רצינית ועם תעודות :-\ מה שאומר שאני צריך קורס .

מישהו מכיר קורסים טובים ל- NET. ?ומאיפה אני צריך להתחיל ? C ? C++ ? VB ?

פורסם

אם יש לך ידע בסיסי בתכנות (אמרת שאתה יודע פסקל), אז אתה יכול כבר להתחיל ללמוד C#.

יש ספר חינמי מעולה באינטרנט

http://corner.co.il/index.htm

הוא ממש טוב למתחילים בשפה.

אחרי שלמדת C#, אני ממליץ לך למצוא איזה ספר טוב של asp.net.

כי לבד הC# לא כ"כ שווה ללמידה (עדיף כבר ללמוד java), אבל ביחד עם הasp.net היא נהיית כלי מאוד חזק בפיתוח לאינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים