עבור לתוכן

קינפוג המודם דרך הרשת.

Featured Replies

פורסם

שלום

יש ברשותי אינטרנט בכבלים. המודם הוא מוטורולה SB4200.

בכתובת 192.168.100.1 לכל מי שיש SURFBOARD של מוטורולה (סוגי מודמים כמו שלי) יכול להיכנס ולקנפג (kinda..)

את המודם. בעמוד האפשרויות שצילמתי ניסיתי לשנות כמה ערכים ולעשUת ריסטרט למודם (ריסטרט של המודם = יישום השינויים שביצעתי).

שאלתי היא לאילו ערכים לשנות את התיבות הבאות כדי לקבל קומבינציה לפעולה הטובה ביותר של המודם (אל תגידו "תשאר איך שזה בא דיפולט".

תודה אך לא תודה לתגובות כאלה). כמו כן האם לסמן את הV או לא ?

(חשוב לומר שכבר שיניתי כמה ערכים (אבל מה שאתם רואים בתמונה זה המקורי) והפעלתי את השינויים ולא קרה דבר למודם או לגלישה כמו כן

ניסיתי לגלוש כשה-V מסומן וכשהוא לא (כנ"ל - לא הרגשתי שינוי)).

תודה רבה :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם אתה מתכוון לפרוץ את המודם ככה שהוא ייתן לך מהירויות גלישה מטורפות ו UPLOAD וכו'..

זה אפשרי בהחלט :)

זה לא כזה פשוט ולא אפשרי דרך ממשק המודם המקורי

וזה לא חוקי בעליל ואסור לדבר על זה כאן.

אם אתה סתם חושב שאפשר לשנות דברים בממשק של המודם כדי שהגלישה תהיה טובה יותר איכשהו

אז אתה טועה, תשאיר את זה על DEFAULT

זה הכל תדרים והזדהות מול שרתי CMTS של הוט, אין שם שום ערך שלא אמור להיות "לא אופטימלי" כברירת מחדל.

פורסם
  • מחבר

בהתחלה רציתי לעשות UNCAP למודם כדי לקבל קצת יותר מהירות.

אחרי שראיתי כמה שהעסק מסובך ירדתי מהעניין אך עדיין בכל זאת לקבל קצת יותר מהירות בדרך שנראית לי חוקית דרך האתר הרשמי.

לפי מה שאתה הסברת כנראה שלא יעזור לי שום דבר :\

נ.ב

לפחות לסמן את התיבה בV או לא ? :-\

פורסם

של ה DHCP ??

אתה יודע מה זה בכלל שאתה שואל אם לסמן את זה ?

בקיצור, זה לא משנה אם תסמן את זה או לא.

אלא אם כן יש לך כמה מחשבים שאתה רוצה לחבר למודם הזה דרך רכזת, (לחסוך כסף על ראוטר) וחיבור ללא חייגן מהספקית שלך.

(במקרה הזה, תסמן אותו, תחבר רכזת למודם, ואת הרכזת למחשבים, וכולם יגלשו, כמו חיבור באמצעות נתב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים