פורסם 2001 באוקטובר 3024 שנים לא פותחים אותו, צורבים אותו...אם אתה מתעקש, אתה יכול "להוציא" ממנו את הקבצים עם תוכנות כמו ISO Buster למשל...
פורסם 2001 באוקטובר 3024 שנים מחבר לא הבנתי אני הורדתי מקזה קובץ לדוגמה windows 2000 server .iso מה אני עושה איתו ,צורב וזה יעבוד מהדיסק?
פורסם 2001 באוקטובר 3024 שנים פשוט צרוב אותו וזהו אחרי הצריבה בדוק את תכולת הדיסק הצרוב ותמצא להפתעתך את המראה המוכר של כל קבצי ההתקנה רק אחרי הצריבה תוכל להתקין מהדיסק הצרוב את מערכת ההפעלה
פורסם 2001 באוקטובר 3024 שנים לא!אתה לא צורב את הקובץ בתור קובץ, אתה צורב אותו בתור Image...או ספציפית..אתה פותח Nero, ואז הולך ל File -> Burn Image.אז אתה בוחר את הקובץ הזה, וצורב...
פורסם 2001 באוקטובר 3024 שנים לא! אתה לא צורב את הקובץ בתור קובץ, אתה צורב אותו בתור Image... או ספציפית.. אתה פותח Nero, ואז הולך ל File -> Burn Image. אז אתה בוחר את הקובץ הזה, וצורב... אם אתה מתעקש לרדת לפרטים אין לי בעיה במיוחד כשמתברר מתגובתו שזה היה נחוץ
פורסם 2001 באוקטובר 3024 שנים היי.אם אתה לא מסתדר אם ה ISO,או סתם לידע כללי,רציתי להכיר לך (ולכל מי שלא מכיר) תוכנה קטנה,קוראים לה Daemon Toolsוהיא מדמה את הקובץ iso שלך כאילו צרבת אותו ושמה את תוכן הiso על cdrom וירטואליאני ממליץ בחום לכל מי שמתעסק עם isoים ניתן להוריד כאן
פורסם 2001 באוקטובר 3124 שנים היי. אם אתה לא מסתדר אם ה ISO, או סתם לידע כללי, רציתי להכיר לך (ולכל מי שלא מכיר) תוכנה קטנה, קוראים לה Daemon Tools והיא מדמה את הקובץ iso שלך כאילו צרבת אותו ושמה את תוכן הiso על cdrom וירטואלי אני ממליץ בחום לכל מי שמתעסק עם isoים ניתן להוריד כאן כל הכבוד על הלינק MasterYoda . אחלה אבל ממש אחלה תוכנה, עשית לי את היום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.