עבור לתוכן

לכל מי שיש F.E.A.R שיקנס אני צריך קובץ מהתיקיה של המשחק

Featured Replies

פורסם

אני זוחר שיש בתקיה של F.E.A.R קובץ שגורם לקול לפעול (במשחק F.E.A.R) אז מי שיש לו עדין תמשחק ויודע על מה אני מדבר שישלך לי בבקשה .

אני צריך כי יש משחק שלא פועל לי הקול אז אולי זוות הבעיה אין לי כוח להתקין את F.E.A.R בשביל זה תודה מראש

פורסם

.......................

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:

אתה אשכרה מצפה שבמשחק שבו הקול לא עובד,הפאצ' שתוכנת במיוחד להתקין את הקודקים של FEAR יעזור לך להפעיל ת'סאונד בו? ;D

מה שהקובץ הזה עשה היה להתקין קודקים שיועדו במיוחד להרצת קובצי הסאונד של FEAR.

פורסם
  • מחבר

תן מה אכפת לך פעם שעברה לפני שפרמתי זה שיפר לי תקול במשחקים אחרים (צלילים יותר חדים) אז תעלה את זה מה אכפת לך.

פורסם

אני רק לא מבין למה אני צריך להיקנס...

אני רק משחק במשחק מחשב, זו לא עברה כל שהי על החוק, אני לא צריך לקבל קנס.

פורסם

תן מה אכפת לך פעם שעברה לפני שפרמתי זה שיפר לי תקול במשחקים אחרים (צלילים יותר חדים) אז תעלה את זה מה אכפת לך.

זה לא שיפר לך ת'קול במשחקים ובטח ובטח שזה לא עשה לך צלילים יותר חדים

אין לו שום השפעה על משחקים אחרים.

הכל בראש שלך.

חוץ מזה-אם השתמשת בתוכנה הזו פעם,אז היא כבר ממילא התקינה לך את הקודקים,אתה לא צריך להתקין את זה פעמיים [ובמקרה שלך-אתה בכלל לא צריך להתקין את זה]

פורסם

הוא אמר שהוא פירמט את המחשב...אז מן הסתם אין לו את הקובץ יותר

פורסם

האם אתה כותב כך כי חסרים לך כפתורים במקלדת או כי אתה דיסלקט?

:nixweiss:

פורסם

טיפש רציני הבחור

פורסם

בלי מחמאות, אף אחד לא ביקש את דעתכם על יכולת הכתיבה שלו

פורסם

זה לא שיפר לך ת'קול במשחקים ובטח ובטח שזה לא עשה לך צלילים יותר חדים

אין לו שום השפעה על משחקים אחרים.

הכל בראש שלך.

חוץ מזה-אם השתמשת בתוכנה הזו פעם,אז היא כבר ממילא התקינה לך את הקודקים,אתה לא צריך להתקין את זה פעמיים [ובמקרה שלך-אתה בכלל לא צריך להתקין את זה]

למה אתה מבלבל לו את המוח ? יש לך תן לו ! מה הסיפור ? הוא לא ביקש חוות דעת !

פורסם

אחי...עם יש לך את ההתקנה אז אתה לא צריך להתקין את המשחק....הקובץ שאתה מחפש נמצא בתוך הדיסק.

פשוט תעשה לדיסק open ויהיה שם אותו..

פורסם

הבעיה במשחק (עד כמה שזה ישמע מגוכך) היא לא חוסר במקודד אלא אלא מקודד divx שצריך למחוק. רוצה לומר: אם הבעיה שיש לך במשחק היא שאתה שומע רק מוסיקה ולא אפקטים (כמו דיאלוגים, יריות וכו') אז זה בגלל מקודד DIVX שמותקן לך כרגע על המחשב. ע"מ שהכל יעבוד כמו שצריך עליך להסיר את המקודד. בדוק, מנסיון. כך גם כתוב באתר המשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים