עבור לתוכן

הגורל - משחק תפקידים ישראלי חדש

Featured Replies

פורסם

כנסלשחק בגורל

בואו לחלוק עמנו חוויה והכנסו למשחק הישראלי הראשון המבוסס דפדפן.

כן מה ששמעתם! אין צורך להוריד כלום ולהתקין כלום!פשוט התחברו אל האינטרנט, כנסו אל הלינק לעיל, הירשמו בחצי דקה, והתחילו להילחם ולהתקדם!

אז איך כל העניין עובד? פשוט מאוד!

אתם מקבלים דמות הנמצאת ברמה 1, נלחמים נגד אנשים אחרים, כל ניצחון מזכה אתכם במספר נקודות ניסיון, שאותן אתם צוברים אט אט, עד שלבסוף אתם מגיעים אל רמה 2.

ברמה 2 והלאה, ניתן לקנות חפצים רבים ומגוונים שישפרו את כשרונות הלחימה שלכם, ניתן להרוויח כסף, להקים שבטים, וכך, אתם יכולים להילחם נגד מפלצות, להציל חברים מהשבט שלכם אשר נתפסו ע"י אותן מפלצות מרשעות, לצאת לקווסטים משותפים עם שחקנים ברמות גבוהות ונמוכות יותר, להילחם בקרבות קבוצתיים ולחבור אל חבריכם ולעשות יד אחת נגד אויביכם המרים!

נביא לפניכם כמה תמונות על מנת לגרות את העין...

זהו אולם הקרבות. במקום זה נפגשים חלק מהלוחמים אשר מחפשים שלווה ופרטיות ויכולים להילחם האחד בשני בניחותא. באולם גם מתבצעות כל הפגישות של בעלי התפקידים במשחק, אם אלו הממדריכים, השופטים, העיתונאים, ובעלי התפקידים הראשיים- שהם המלאכים.

15gz1.jpg

התמונה הבאה, מתארת את הארמון, זהו מבט על, על הארמון, שבו כאמור מתרחשים מירב הקרבות.

14uf.jpg

בתמונה הבאה, ניתן לראות את כל העיר, מהכיכר המרכזית אשר מובילה לכל אחד מהמקומות הרבים בעיר, ביניהם הבנק(1), הטברנה(2), החנות(3), מערת הקברים(4), הבאר(5), הארמון(6), יער הרפתקאות(7),שוק ששם אפשר למכור לשחקנים אחרים(8),אקדמיה(9),המשעול אשר מוביל אל האגם, ושם ניתן לדוג, ואל הפרדס, שם ניתן לקטוף פירות, או ללקט ירקות.

10hg1.jpg

נתמונה הבאה, מראה חלק מהחפצים, כלי הנשק, כלי ההגנה, וכדומה...

13ob.jpg

זוהי תמונה של חנות הקסמים, החנות המיוחדת, שניתן להגיע אליה רק באמצעות מפתחות שמשיגים רק אחרי נצחונות על מפלצות! בחנות זו ניתן לקנות שיקויים, מגילות, וסוכריות מיוחדות בין השאר.

14gs2.jpg

התמונה הבאה, מייצגת תמונת קרב קבוצתי כנגד מפלצת חזקה מאוד.

הלב האדום מראה את כמות החיים שנשארו, הלב הירוק מראה את העייפות שנצברה במהלך הקרב, והכחול מציג יחידות קסם.

דמות השחקן היא מצד ימין, וניתן לראות שם את החפצים שהוא החליט לקנות וללבוש (כל חפץ מעניק תכונות אחרות), ומצד שמאל ניתן לראות את המפלצת החזקה. למטה מצד שמאל, ישנה רשימת השחקנים אשר נלחמים נגד המפלצת.

17zz.jpg

התמונה הבאה, מציגה איור של הבאר, אליה שחקנים ברמות 2, 3, 4 בלבד יכולים להיכנס ולהילחם ביחד נגד מפלצות, ולהשיג כך חפצים, שיקויים, וכסף.

10kx1.jpg

לחברי המשחק, נפתח פורום רחב וגדול, אשר כולל בתוכו דיבורים, תלונות, בקשות, עסקאות, הקשורים למשחק.

נושאי עזרה ולימוד במשחק וכל שאלה בהן תחפצו.. יש קהילה מושקעת וגדולה מאוד ובה כל אחד מקבל את העזרה שהוא צריך לה וכל נושא מטופל ונבדק בידי כמה אחראים.

וכן פורום כללי הכולל בתוכו נושאים רבים הלא קשורים למשחק. ההנהלה וצוות המשחק משתדלים לעזור בהכל, בכל שעה.

|ברוך הבא|

פורסם

::):bash::nixweiss::kopfpatsch: :itschy: :la:

פורסם

אני מכיר את בניין מספר 9 :smile1: האקדמיה היא המכללה הטכנולוגית בב"ש שנמצאת לייד הבית שלי ....

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה אם מישהו רוצה עזרה או שיש לו איזושהי שאלה אני ישמח לענות עליה

פורסם
  • מחבר

סליחה על הדאבל...

אבל עכשיו דיברתי עם מנהל המשחק והוא אמר לי שמי שיכנס מהפורום הזה יזכה לקבל בונוס יקר במשחק... שזה ממש משתלם

תכנסו ותראו ותקבלו את הפרס שלכם

רק תגידו מאיזה פורום באתם שידעו

פורסם

בחורצ'יק ...

ההפניות שלך , שאמורות לעלות לך את הניקוד במשחק המגוחך הזה , לא בדיוק עובדות , כך ש :

1. תפסיק להקפיץ .

2. כל מי שינסה להכנס דרך ההפניה שלך :http://game.battle.co.il/ref/reference.php?id=6214 , זה דיי לא מוביל לשום מקום , כך שגם את הניקוד זה לא מעלה לך , וגם מי שמפסיק חכם , פשוט יכנס ל http://game.battle.co.il , וירשם כמשתמש חדש .

אבל בהצלחה בכל מקרה במשחק .

פורסם

למה ?! למה ? אנשים משחקים במשחקים האלה ? תנו סיבה ! תנו סיבה !!

לא סובל ילדים שמנסים להעלות ניקוד בפורמים

"כנסו לפה !! .. מי שנכנס מקבל מיליון דולר !!! " יאיייייי איזה כיף

ועכשיו ברצינות .. לפותח הת'ראד GET A LIFE !

פורסם

כי זה משחק תפקידים בעברית שמצריך ידע אפסי באנגלית , כדי שגם בני 7 יוכלו לנקום בטרולים פאגאניים ולדקור אותם עם פגיון הנסיכה הזועמת , לקבל על זה שק מטבעות זהב טהור , לבוא לרוקח בכפר , לקנות ממנו את עין הלטאה הפוזלת , להכין מזה כיסוי למגן השמשות האלוהי , ללכת לכל מיני מקומות , ובסוף להשתלט על הממלכה , וכל זה בעברית ...

תתפלא , יש אנשים שאפילו שמשתמשים במחשב , רמת הידע שלהם באנגלית שואפת לאפס , ולכן מישהו קם , ויוצר את המשחקים הנוראים האלה .

פותח הת'ראד , הייתי מציע לך להשקיע קצת יותר זמן בלימוד אנגלית מאשר לשחק בדבר הזה , ואז באמת תוכל להנות כמו שצריך ממשחקים .

פורסם

כי זה משחק תפקידים בעברית שמצריך ידע אפסי באנגלית , כדי שגם בני 7 יוכלו לנקום בטרולים פאגאניים ולדקור אותם עם פגיון הנסיכה הזועמת , לקבל על זה שק מטבעות זהב טהור , לבוא לרוקח בכפר , לקנות ממנו את עין הלטאה הפוזלת , להכין מזה כיסוי למגן השמשות האלוהי , ללכת לכל מיני מקומות , ובסוף להשתלט על הממלכה , וכל זה בעברית ...

תתפלא , יש אנשים שאפילו שמשתמשים במחשב , רמת הידע שלהם באנגלית שואפת לאפס , ולכן מישהו קם , ויוצר את המשחקים הנוראים האלה .

פותח הת'ראד , הייתי מציע לך להשקיע קצת יותר זמן בלימוד אנגלית מאשר לשחק בדבר הזה , ואז באמת תוכל להנות כמו שצריך ממשחקים .

כמה שאתה צודק ... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עד שיש משחק ישראלי שמבוסס על כל משחקי האנגלית אתם קוטלים אותו??

סוף סוף יש יוזמה ישראלית.. אז נכון שקשה... אבל אין מה לעשות קצת קרדיט לאנשים האלה

אגב יש לי 5 יחידות באנגלית ואני דובר אנגלית שוטפת ומה זה קשור לדיבור אנגלית??

במקום שתפרגנו למשחק... ככה אתם מדברים.. אני לא מאמין

פורסם

הבעיה היא שאתה לא בא כדי לפרסם את המשחק, אלה כדי שאנשים ילחצו על הלינק שלך ויעזרו לך במשחק, וזה סתם טפשי ומגעיל ומעצבן אנשים

אני לא רואה את הת'רד הזה מתקדם לשום מקום מעבר לזה ורק יהיה פתח לעוד ספאם ובקללות

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים