פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר תודה לכולם. הבנתי........ אין ברירה. אני שמח ששאלתי. כמעט קניתי את הכרטיס סתם ככה. אם הוא היה נשרף לי הייתי נטרף. (אה כן, שכחתי שאני לא ממש מומחה בהרכבת ספקי כח - כל החיבורים וזה - ההרכבה בטח תעלה לי עוד כסף)
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים תודה לכולם. הבנתי........ אין ברירה. אני שמח ששאלתי. כמעט קניתי את הכרטיס סתם ככה. אם הוא היה נשרף לי הייתי נטרף. (אה כן' date=' שכחתי שאני לא ממש מומחה בהרכבת ספקי כח - כל החיבורים וזה - ההרכבה בטח תעלה לי עוד כסף)[/quote']אין מה לדעת בלהרכיב ספק.יש חיבור 20/24 פינים + חיבור 4 פינים ללוח אם.כל שאר החיבורים מתחברים להתקני IDE + FLOPY + כרטיס מסךאני גם בטוח שיש מדריכים ברשת. חפש בגוגל מדריך מתאים.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים תגיד כל כך קשה לקרוא את התגובות לפני שאתה מגיב? מה הבעיה במה שהגבתי? אני קראתי את התגובות ואני הצעתי לו גם ספקים שיכולים להחזיק לו את המערכת עם 7800 ג'י טי מה שאתם לא עשיתם לפני כן
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מה הבעיה במה שהגבתי? אני קראתי את התגובות ואני הצעתי לו גם ספקים שיכולים להחזיק לו את המערכת עם 7800 ג'י טי מה שאתם לא עשיתם לפני כן הכוונה שאתה חוזר על דברים שכבר נאמרו...אבל עזוב...: הכל מתאים וטוב במחשב שלךרק תבדוק שהספק לא ג'נריאם הוא ג'נרי אז תיקנה ספק כמו FSA 400 ENERMAX 420 הם עולים סביבות 400 -300 והם יחזיקו לך את המערכת מעולה ותיקח 7800 ג'י טי ככה עד 2000 , אחלה כרטיס חזק מאוד ומשתלם מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.