עבור לתוכן

בנוגע להתאמה של 6800gs ו 7800gt

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המומחים.

אני מתכוון לקנות כ.מסך למשחקים והתרשמתי מההודעות בפורום הזה שהכרטיסים הטובים הם ה 6800gs והיקר יותר - 7800gt יש לי כמה שאלות אליכם ואני אשמח לעזרה:

1. מה הדרישות של כל כרטיס? האם הוא מתאים ללוח אם שלי ( asus intel 915g series p5gd1-vm pci-e)?

2. יש לי P-4 3.0 עם 512+256 זכרון DDR - האם שווה לי בכלל לקנות את ה 7800GT ? ראיתי שבכמה מקומות נאמר שיש מערכות מחשב שבכלל לא יכולות לנצל את הפוטנציאל של הכרטיס הזה, ומכיוון שמדובר בכרטיס יקר אני לא רוצה להוציא סכום כזה כשבפועל אני לא אראה שיפור בביצועים בגלל שאר החלקים במחשב.

3.ראיתי גם שלפעמים צריך ספק כח מסויים לכרטיסים חזקים - לי יש 430W. האם זה יספיק?

4. האם צריך לשדרג את מערכת הקירור של המארז בשביל הכרטיסים האלה (או בשביל אחד מהם)?

5. יש בכלל הבדל משמעותי מבחינת הביצועים? (למשל, האם עם ה-7800GT בשילוב עם המפרט שלי אני אוכל לראות הבדלים במשחק כמו DOOM3)

6. והכי חשוב : מה המחיר המומלץ לכל אחד מהם?

תודה....................................

פורסם

שלום לכל המומחים.

אני מתכוון לקנות כ.מסך למשחקים והתרשמתי מההודעות בפורום הזה שהכרטיסים הטובים הם ה 6800gs והיקר יותר - 7800gt יש לי כמה שאלות אליכם ואני אשמח לעזרה:

1. מה הדרישות של כל כרטיס? האם הוא מתאים ללוח אם שלי ( asus intel 915g series p5gd1-vm pci-e)?

2. יש לי P-4 3.0 עם 512+256 זכרון DDR - האם שווה לי בכלל לקנות את ה 7800GT ? ראיתי שבכמה מקומות נאמר שיש מערכות מחשב שבכלל לא יכולות לנצל את הפוטנציאל של הכרטיס הזה, ומכיוון שמדובר בכרטיס יקר אני לא רוצה להוציא סכום כזה כשבפועל אני לא אראה שיפור בביצועים בגלל שאר החלקים במחשב.

3.ראיתי גם שלפעמים צריך ספק כח מסויים לכרטיסים חזקים - לי יש 430W. האם זה יספיק?

4. האם צריך לשדרג את מערכת הקירור של המארז בשביל הכרטיסים האלה (או בשביל אחד מהם)?

5. יש בכלל הבדל משמעותי מבחינת הביצועים? (למשל, האם עם ה-7800GT בשילוב עם המפרט שלי אני אוכל לראות הבדלים במשחק כמו DOOM3)

1.כן

2.כן

3.תלוי אם יש לך של חברה טובה או גנרי...

4.לא

5.בטח!

6.ל68GS זה 1000-1050~ ול78GT זה 1700-1800~

פורסם

אין ממש דרישות..(בגדול יש אבל..)..

יש לך חיבור PCI-E על הלוח..(זה בגדול הדרישות..)..

ועם מעבד/זיכרון כמו שלך הכרטיס ינוצל מספיק טוב..

ואם יש לך ספק של 430W ג'נרי אז רוב הסיכוים שתיצטרך להחליף אותו...(וגם אם הוא "יסחב" תכרטיס זה לא יהיה הכי בטוח בעולם..)..

ולא צריך לשדרג שום מערכת קירור במארז..(מספיק הסירקולציה המינמלית..)..

ויש הבדל מבחינת ביצועים..(אני בטוח שתראה אותו..)..

ה6800GS לPCIE עולה בסביבות ה1200+- שקל..(יש יותר יש פחות תלוי בחברה..)..

ה7800GT לPCI-E עולה בסביבות ה2200+- שקל..(שוב תלוי בחברה..)..

פורסם
  • מחבר

הלחצתם אותי עם העניין של הספק הג'נרי. מה זה? ואיך אני יכול לוודא ששלי לא כזה?

פורסם

הלחצתם אותי עם העניין של הספק הג'נרי. מה זה? ואיך אני יכול לוודא ששלי לא כזה?

מה החברה של הספק שלך?

פורסם
  • מחבר

הוא הגיע עם המחשב שקניתי קומפלט מאייבורי מחשבים לפני 6-7 חודשים.יש עליו מדבקה עם מס' סידורי, כל מיני טבלאות ודגם (LPK2-03 ) אבל אני לא רואה שם של יצרן....

פורסם

שלום לכל המומחים.

1.הלוח יתאים לכרטיסי המסך.

2.אני לא חושב ששאר המחשב שלך יגביל את כ. המסך (אבל לא בטוח ב - 100%).

3.כן הוא בהחלט יספיק.

4.לא ניראה לי. אלא אם אתה מתכנן אוברקלוק.

5. ל - 7800gt יש יתרון די גדול בהפעלת פילטרים על ה - 6800gs אך בלי פילטרים שניהם מציגים ביצועים מעולים עם יתרון ל - 7800gt (אך יתרון קטן יותר מאשר עם פילטרים).

6. 6800gs אפשר לקנות ב - 1045 ש"ח כאן - http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=274

ו - 7800gt ב - 1750 ש"ח כאן - http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=179

( במחיר של 1190 ש"ח אתה יכול לקנות כאן x850xt שחזק יותר מה- 6800gs וחלש יותר מה - 7800gt

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSP850XT&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1817

מאד מומלץ!).

פורסם

הוא הגיע עם המחשב שקניתי קומפלט מאייבורי מחשבים לפני 6-7 חודשים.יש עליו מדבקה עם מס' סידורי' date=' כל מיני טבלאות ודגם (LPK2-03 ) אבל אני לא רואה שם של יצרן....

[/quote']

אז הוא 99% גנרי...ממליץ לך לקנות חדש יש ב200-400 שקל ספקים מצויניים!

בנוגע לX850 אמרו שזה לא אמיתי(מישהו הזמין ונדפק!)

פורסם
  • מחבר

יא אללה, לא מספיק הכרטיס המחורבן עולה כל כך הרבה צריך להוסיף גם 200-400 שקל......... אין איזו תוכנה או יישום שמראה לי את השם של היצרן של הספק כח?

פורסם

הכל מתאים וטוב במחשב שלך

רק תבדוק שהספק לא ג'נרי

אם הוא ג'נרי אז תיקנה ספק כמו

FSA 400

ENERMAX 420

הם עולים סביבות 400 -300 והם יחזיקו לך את המערכת מעולה

ותיקח 7800 ג'י טי ככה עד 2000 , אחלה כרטיס חזק מאוד ומשתלם מאוד

:xyxthumbs:

פורסם

הכל מתאים וטוב במחשב שלך

רק תבדוק שהספק לא ג'נרי

אם הוא ג'נרי אז תיקנה ספק כמו

FSA 400

ENERMAX 420

הם עולים סביבות 400 -300 והם יחזיקו לך את המערכת מעולה

ותיקח 7800 ג'י טי ככה עד 2000 , אחלה כרטיס חזק מאוד ומשתלם מאוד

:xyxthumbs:

תגיד כל כך קשה לקרוא את התגובות לפני שאתה מגיב?

פורסם
  • מחבר

מצאתי את השם של המארז (הספק כח הגיע איתו אז אולי זה קשור. לא יודע תגידו אתם. אני ממש לא רוצה להוציא עוד 30 ש"ח אם אני לא חייב):

השם של המארז: ATX P-4 E-STAR.

זה אומר לכם משהו????

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שאני ממש לא רוצה להוציא עוד 300 ש"ח אם אני לא ממש חייב........

פורסם

מצאתי את השם של המארז (הספק כח הגיע איתו אז אולי זה קשור. לא יודע תגידו אתם. אני ממש לא רוצה להוציא עוד 30 ש"ח אם אני לא חייב):

השם של המארז: ATX P-4 E-STAR.

זה אומר לכם משהו????

לא.

כעיקרון אתה יכול לקנות את 78GT ולבדוק איך הוא רץ על הספק הזה אבל מצד שני הוא יכול להשרף לך!(78GT)

פורסם

אחי תקנה 7800gt במחיר עד 1900+ ספק ב 350+- ויש לך מחשב מסודר לשנה וחצי

ככה שזו אחלה השקעה לטווח ארוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים