עבור לתוכן

חיבור מחשב 1 ל 10 מחשבים

Featured Replies

פורסם

היי

מה אני צריך כדי לחבר 10 מחשבים למחשב אחד וזאת כדי שאעשה פעולות במחשב לדוגמא כמו בוורד וכל השאר יצפו כיצד אני עושה זאת "בזמן אמת"?

תודה

פורסם

מה הבעיה הרי כולם מחוברים ברשת

תפעיל VNC או משהו אחר

אבל במצב צפיה ללא קונטרול

ולשלוח אנשים כל הזמן לקנות דברים

זה ממש לא עוזר להם

יש אפילו תוכנה בשימושי

TWD Remote-Anything

אשר מאפשרת יצירת קובץ כמו סרט על כל מה שקורה במסך

אחלה תוכנה

פורסם
  • מחבר

תודה! כדי להקים רשת בין 10 מחשבים אני חייב ראוטר או שיש חיבור כלשהו עם XP משהו... ICS תודה!

פורסם

אם המטרה של הרשת היא רק לחבר בין המחשבים מספיק bridge אבל אם רוצים גם חיבור לאינטרנט או לרשת אחרת צריך גם ראוטר. תצטרך בכל מקרה bridge כי מרבית הראוטרים הזולים לא כוללים יותר מ 4 חיבורים למחשב.

כדי שכולם יראו מה שאתה עושה במחשב שלך (או בכל אחד אחר) יש את NetMeeting של $M שמגיעה עם ה Office המורחב.

פורסם
  • מחבר

תודה! היכן אוכל לרכוש bridge?

אין צורך בחיבור לאינטרנט.

פורסם

תודה! היכן אוכל לרכוש bridge?

אין צורך בחיבור לאינטרנט.

כל חנות מחשבים.

פורסם

הוא לא צריך סויצ'?

[switch]?

בפעם האחרונה שבדקתי לbridge יש רק שני פורטים, והוא צריך 10..11 כולל המחשב הראשי.

אני יודע שאין הבדל רציני בין סויצ' לבריג', חוץ ממספר הפורטים, אבל אם שולחים אותו לחנות לקנות משהו, עדיף לדייק יותר בשם..

פורסם

הוא לא צריך סויצ'?

[switch]?

בפעם האחרונה שבדקתי לbridge יש רק שני פורטים, והוא צריך 10..11 כולל המחשב הראשי.

אני יודע שאין הבדל רציני בין סויצ' לבריג', חוץ ממספר הפורטים, אבל אם שולחים אותו לחנות לקנות משהו, עדיף לדייק יותר בשם..

למה לבלבל ?

Switch או מתג IP זה המוצר שמחבר כמה מחשבים לרשת אחת. ל Switch יש כמה פורטים שתרצה בהתאם למוצר. לדוגמא עבור מוריס עם דרישה ל 11 מחשבים זה יכול להתאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_225_530&products_id=4474

אבל רק מהבחינה שיש לו 16 פורטים וזה מספיק, אני לא מכיר את המוצר הספציפי ויתכן ויש זולים וטובים ממנו למרת ש 3Com הם חברה טובה בתקשורת.

מתן, רק לידיעתך Switch יכול להיות גם "מפלצת" עם מאות פורטים(ויותר) כמו זה לדוגמא:

http://www.cisco.com/en/US/products/hw/switches/ps708/products_data_sheet09186a00800ff916.html

ה Catalyst 6513 יכול לתמוך ב 1152 port 10/100 או ב 576 port 10/100/1000

נערך לתיקון הטעות שלי:

מתן אתה צודק, הבן אדם צריך Switch אבל בטעות נכתב Bridge.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים