עבור לתוכן

הרקולס?! WTF?

Featured Replies

פורסם

יש לי כ. מסך של הרקולס ואני רוצה לממש אחריות? "אכלתי אותה"!

כך נאמר לי על פי נציגת שרות הלקוחות של פנדס וזאת הוסיפה כי זה משום שהרקולס פשטה רגל.

נאמר לי כי אם אני רוצה לממש את הביטוח עדיף שאשלח מייל לתמיכה של הרקולס ושם אולי יעזרו לי בבעיה.

אני יודע, כולנו יודעים, שזה לא יעזור. מה לעזאזל אני אמור לעשות?

הכרטיס הוא redeon 9800 aiw למי שמתעניין.

ולמה לא אמרו לי את זה בפעם הקודמת שהתקשרתי אליהם? פעם שעברה התקשרתי לברר בקשר למימוש האחריות של הכרטיס הנ"ל ונאמר לי כי עלי לשלוח להם את הכרטיס והם יטפלו בנושא. האם אמרו לי את זה רק כדי להיפטר ממני?, כלומר, שאני אשלח להם את הכרטיס וכל פעם יומרו לי - מחר, מחר תתקשר. "אניייי לאא"[במבטא רוסי כבד].

שוב, מה אני אמור לעשות עכשיו? 1800 שקל הלכו לפח?

תודה מראש.

פורסם

יש לי כ. מסך של הרקולס ואני רוצה לממש אחריות? "אכלתי אותה"!

כך נאמר לי על פי נציגת שרות הלקוחות של פנדס וזאת הוסיפה כי זה משום שהרקולס פשטה רגל.

נאמר לי כי אם אני רוצה לממש את הביטוח עדיף שאשלח מייל לתמיכה של הרקולס ושם אולי יעזרו לי בבעיה.

אני יודע, כולנו יודעים, שזה לא יעזור. מה לעזאזל אני אמור לעשות?

הכרטיס הוא redeon 9800 aiw למי שמתעניין.

ולמה לא אמרו לי את זה בפעם הקודמת שהתקשרתי אליהם? פעם שעברה התקשרתי לברר בקשר למימוש האחריות של הכרטיס הנ"ל ונאמר לי כי עלי לשלוח להם את הכרטיס והם יטפלו בנושא. האם אמרו לי את זה רק כדי להיפטר ממני?, כלומר, שאני אשלח להם את הכרטיס וכל פעם יומרו לי - מחר, מחר תתקשר. "אניייי לאא"[במבטא רוסי כבד].

שוב, מה אני אמור לעשות עכשיו? 1800 שקל הלכו לפח?

תודה מראש.

הרקולס לא פשטו שום רגל הם רק הפסיקו לייצר כרטיסי מסך

וגם אם הם כן פשטו זאת בעית החנות ולא בעיה שלך !

פורסם

זו בעיה של החנות היא מחוייבת לתת לך כרטיס אחר במידה והחברה של הכרטיס לא תוכל לממש את האחריות שלה

פורסם

מנסים לדפוק אותך.תאיים כמו ישראלי ממוצע ותבוא על שכרך :smile1:

פורסם

כדאי שתבדוק בתקנון מי נותן את האחריות שלך...

פורסם

שב להם על הווריד כמו עלוקה ישראלית ממוצעת

פורסם

באמת להרקולס היו כרטיסים מעולים!!!

למה הם הפסיקו לייצר...? בעע

פורסם
  • מחבר

רשום בתקנון של פנדס לגבי אחריות : "האחריות הינה אחריות יבואן או יצרן.פנדה מהווה כספק שירות בלבד."

מכאן, נדפקתי אחושרמוטה?

אוף איזה בעסה זה לא הוגן שפתאום הם עושים לי שאין ביטוח... אם הם היו פושטים רגל אז הייתי שותק אבל כל עוד החברה עדיין פעילה, מייצרת מוצרים ומקבלת כסף, אני אמור לקבל פיצוי! לטענת שרות הלקוחות, אני צריך לפנות אל הרקולס עצמה אבל למי לעזאזל יש כוח לפתוח במשא ומתן עם חברה שנמצאת בחוץ לארץ ואין לי גישה אליה בכלל? במיוחד חברה גדולה שיש לה המון אירועים כאלו וייקח מעל חצי שנה של עוגמת נפש עד שאני אקבל משהו, אם אני אקבל.

מה אפשר לעשות?

פורסם

תגיד אתה לא מבין שהם צריכים לשבת לHERCULES על הראש,הם ספק שירות נוסף מה הקשר של הצרכן לבעיה הזאת?

הם מחפשים לחפף אותך ולגרום לך לעשות את העבודה שלהם

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון בכל מקרה לשלוח להם את הכרטיס מסך ביום ראשון.. :nixweiss:

פשוט גם היא אמרה לי שיש אצלהם עוד המון כרטיסים כאלה ולוקח בערך חצי שנה עד שקורה משהו...

פורסם

לפי חוקי מדינת ישראל הם חייבים להחזיר לך את המוצר תוך חודשיים וחצי בערך (אני לא סגור על זה )

פורסם

לפי חוקי מדינת ישראל הם חייבים להחזיר לך את המוצר תוך חודשיים וחצי בערך (אני לא סגור על זה )

אתה במדינת ישראל

מדינה בה החנויות עושות מה שבא להם פחות או יותר.

אם זו טירחה גדולה מידי בשבילהם אז הם אומרים שאין מה לעשות וכו' וכו' וכו'

פורסם

תאיים בתביעה מנסיון רק ככה מזיזים תעניינים...

פורסם

אם אני לא טועה (ואני לא טועה) קרה לא מזמן ש"סקאל מחשבים" פשטו רגל וכל האנשים שקנו מוולא ומ P1000 ונענע, גם להם אמרו שהם נדפקו ואין

מה לעשות כי הם רק ספקי שירות... היה רעש גדול ובסוף כולם התקפלו והחזירו להם את הכסף!

תתבע, תקבל את הכסף גם אתה!!!!!!!

עד כמה שנראה לי וכמה שזה הגיוני יש אחריות כלשהיא לחנות שמוכרת,

פורסם
  • מחבר

הם לא יכולים לטעון שבגלל שלא הם מספקים את האחריות אלא הרקולס עצמה אז הם לא אחראים? או שהזמן שלוקח להחזיר לי את המוצר לא קשור אליהם אלא, שוב, בהרקולס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים