פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים שמע, אלה שמשריצים בד"כ גם לא עובדים, וכמה כבר פנינות רוזנבלום יש (לא מספיק אחת?!)יש הרבה זוגות שמרויחים מאוד טוב וכולם מקבלים הטבות במס ועוד דברים ככה שיש הרבה פנינות
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים יש ויש... זה לא שכולם מרוויחים הרבה ויכולים להרשות לעצמם לוותר על ה300 ש"ח האלה... יש הרבה משפחות שהכסף הזה חשוב להן. זה שצריך לשנות את שיטת המיסוי זה משהו אחר, אבל במצב הקיים, אני מעדיף לתת את ההנחה במס לאותו זוג שלא צריך אותה, בתנאי שגם משפחה שכן צריכה את הכסף לא תפסיד אותו. זה לא שהזוג שלא צריך לא משלם מיסים...
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים יש ויש... זה לא שכולם מרוויחים הרבה ויכולים להרשות לעצמם לוותר על ה300 ש"ח האלה... יש הרבה משפחות שהכסף הזה חשוב להן. זה שצריך לשנות את שיטת המיסוי זה משהו אחר, אבל במצב הקיים, אני מעדיף לתת את ההנחה במס לאותו זוג שלא צריך אותה, בתנאי שגם משפחה שכן צריכה את הכסף לא תפסיד אותו. זה לא שהזוג שלא צריך לא משלם מיסים... רק תחשוב על זה זוג שמשלם מיסים ומנהל תחיים הכלכלים שלו נכון בכל מיקרה לא צריך את זהענים בכל מיקרה לא משלמים מס הכנסהוכמה שהמשכורת גבוה יותר ההנחה במס משמעותית יותר ככה שהעשירים נהנים מיזה בלי הצדקה
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים לא קראתי את התארד אבל לפי חוק יש לו זכויות וזה שהוא רצח זה לא אמור לקחת לו זכויות אחרות, על פי חוק צריך לתת לו להתחתן..אז פעם הבאה תקרא את התראדדיברנו על זה שאנחנו חושבים שצריך לשנות את החוק
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים רק תחשוב על זה זוג שמשלם מיסים ומנהל תחיים הכלכלים שלו נכון בכל מיקרה לא צריך את זה ענים בכל מיקרה לא משלמים מס הכנסה וכמה שהמשכורת גבוה יותר ההנחה במס משמעותית יותר ככה שהעשירים נהנים מיזה בלי הצדקה זה וויכוח מיותר... באמת... אני רשמתי שצריך לשנות את שיטת המיסוי, זה כולל שינוי של אחוז ההנחה ביחס לגובה המשכורת... אני רק יכול להפנות אותך שוב להודעה הקודמת שלי
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים זה וויכוח מיותר... באמת... אני רשמתי שצריך לשנות את שיטת המיסוי, זה כולל שינוי של אחוז ההנחה ביחס לגובה המשכורת... אני רק יכול להפנות אותך שוב להודעה הקודמת שלי טוב לפחות אנחנו מסכימים שהמצב הנוכחי דפוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.