עבור לתוכן

הבלוף של מינה צמח ?

האם לדעתכם הסקרים של מינה צמח מגמתיים ? 334 הצבעות

1. 1. האם לדעתכם הסקרים של מינה צמח מגמתיים ?

• לדעתי כן, הם מגמתיים, או אפילו שקריים, ובמתכוון.
    • לדעתי התוצאות מנותקות מהמציאות, אבל זה לא במתכוון.
    • לדעתי תוצאות הסקר מדוייקות.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לדעתי אתם פשוט עושים מזה הרבה יו8תר ממה שזה באמת... אני מאוד בספק אם מישהו בחברות הסקרים האלה באמת החליט לתת לקדימה ככה וככה מנדטים ולתת לליכוד ככה וככה מנדטים וכו'... אתם פשוט עושים קונספירציה מכל עניין קטן... אנשים כן מצביעים לקדימה תאמינו או לא...

ואני בכלל לא רואה את האינטרס של החברות שעושות את הסקרים לייצר סקרים לא נכונים... אם נילך באותו קו שלכם שאתם מאמינים שהם רוצים לחזק את קדימה אז השאלה היא האם בגלל שקדימה מובילים בסקרים הם יובילו בבחירות? אני בספק אםפ אנשים עד כדי כך טיפשיים... ולדעתי דווקא בדיוק ההפך... כשיש לך מועמד בטוח לניצחון שכולם יודעים שהוא ינצח אז הרבה אנשים שרוצים שקדימה תנצח לא יגיעו לקלפי כי זה סך הכל ביזבוז זמן וגם ככה קדימה תנצח או שהם יגיעו ויצביעו למפלגה קטנה אחרת שהם רוצים כי קדימה גם ככה הולכת לנצח אז ניתן את הקול שלנו למפלגה הקטנה שאנחנו רוצים שתקבל יותר מנדטים... לעומת זאת כשיש מפלגה שנמצאת בקרשים כמו הליכוד... אלה שרוצים להבציע לליכוד יגיעו באחוזים גדולים יותר כי כל קול יסגור את הפער בינהם וכל קול חשוב... והמצביעים לא ינדדו למפלגות קטנות אחרות כי צריך לחזק את "מפלגת האם"....

• תגובות 64
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא רק בסקרים.

ראיינו חוקרת תקשורת באחת האוניברסיטאות והיא אמרה שזה מן ביצה ותרנגולת.

התקשורת הפסיקה ממזמן להיות כלב השמירה של הדמוקרטיה והפכה לגוף כלכלי שמטרתו - רווח.

התקשורת באה במטרה לשדר לאנשים מה שהם רוצים לשמוע.

האנשים מקשיבים לתקשורת ומשנים את העמדות שלהם בהתאם למה שנאמר שם.

בקיצור ביצה ותרנגולת.

פורסם

What he said ^^^

פורסם

אין לי שום בעיה עם זה

כי פעם שהייתי קטן קטנטן

היה פיתגם לילדים

פתי מאמין לכל דבר

פורסם

אני בספק אם אנשים עד כדי כך טיפשיים...

הם הרבה יותר טפשים מכפי שאתה חושב.

פורסם

תכל'ס, אם שליש מהעם מוכן לתת את קולו למפלגה בלי מצע ובלי פריימריס, אנחנו יותר ממוכנים ומזומנים למשטר טוטליטרי.

הנה מה שאמר רוני בר-און אתמול:

"עצוב לי שאנו מגישים את הרשימה ללא שמו של שרון. האיש הגה את קדימה, היא בדמותו ורוחו שורה על המפלגה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3213147,00.html

עד לכזה רקבון הגענו, שלגיטימי שמפלגה תישא את שמו של המנהיג.

מה השלב הבא?

פורסם

עד לכזה רקבון הגענו, שלגיטימי שמפלגה תישא את שמו של המנהיג.

מה השלב הבא?

לתלות תמונות ענק של שרון בחוצות הערים, ולמסד פולחן אישיות. :-X

פורסם

קדימה היא תופעה חולפת, מגיעה בסערה, וחולפת בסערה. תוך גג תקופת בחירות, או שתיים (8 שנים) היא תיהיה עוד דף בהיטוריה המפלגתית של ישראל.

פורסם

^^^

בזמן הזה היא יכולה להרוס את כל המדינה (לפחות, את מה שנשאר). :bash:

פורסם

מה שמפחיד אותי, ששלושת האופציות המובילות יכולות לגרום להרס המדינה.

פורסם

עדיין, לעומת אולמרט ופרץ, ביבי הוא הרע במיעוטו, למרות שאני לא ממש מאמין לו.

פורסם

את האמת אני לא מאמין לאף אחד מהם

פורסם

קדימה היא תופעה חולפת, מגיעה בסערה, וחולפת בסערה. תוך גג תקופת בחירות, או שתיים (8 שנים) היא תיהיה עוד דף בהיטוריה המפלגתית של ישראל.

ובינתיים היא תשלוט במדינה. אפשר לעשות הרבה מאוד נזק בקדנציה אחת. אגב, להערכתי קדימה לא תשרוד אפילו קדנציה אחת.

לתלות תמונות ענק של שרון בחוצות הערים, ולמסד פולחן אישיות. :-X

מה רע? לחב"ד יש את הלובוויצ'ר ולקדימה את שרון.

פורסם

יצור מלאכותי לא יכול לחיות יותר מידי, ללא יוצרו... או כמו סיפור הגולם מפראג, תוריד לו את הא' (אריק) והוא מת.

פורסם

מצויין! ;D

אבל קדימה יכולה לשרוד כל עוד היא תשמור על גודלה. רוב המועמדים של קדימה לכנסת הגיעו אליה מטעמים אינטרסנטיים ולא מטעמים אידאולוגיים - הם רוצים כיסא ושלטון וקדימה היא הדרך הטובה ביותר להשיג את זה כרגע. בסה"כ אנשים לא יכולים להזדהות עם האידאולוגיה של מפלגה שעדיין אין לה אידאולוגיה... אם קדימה תתחיל לרדת בסקרים, היא תתפרק. כל עוד היא תשמור על כוחה, היא תשרוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים