פורסם 2006 בפברואר 919 שנים לדעתי אתם פשוט עושים מזה הרבה יו8תר ממה שזה באמת... אני מאוד בספק אם מישהו בחברות הסקרים האלה באמת החליט לתת לקדימה ככה וככה מנדטים ולתת לליכוד ככה וככה מנדטים וכו'... אתם פשוט עושים קונספירציה מכל עניין קטן... אנשים כן מצביעים לקדימה תאמינו או לא...ואני בכלל לא רואה את האינטרס של החברות שעושות את הסקרים לייצר סקרים לא נכונים... אם נילך באותו קו שלכם שאתם מאמינים שהם רוצים לחזק את קדימה אז השאלה היא האם בגלל שקדימה מובילים בסקרים הם יובילו בבחירות? אני בספק אםפ אנשים עד כדי כך טיפשיים... ולדעתי דווקא בדיוק ההפך... כשיש לך מועמד בטוח לניצחון שכולם יודעים שהוא ינצח אז הרבה אנשים שרוצים שקדימה תנצח לא יגיעו לקלפי כי זה סך הכל ביזבוז זמן וגם ככה קדימה תנצח או שהם יגיעו ויצביעו למפלגה קטנה אחרת שהם רוצים כי קדימה גם ככה הולכת לנצח אז ניתן את הקול שלנו למפלגה הקטנה שאנחנו רוצים שתקבל יותר מנדטים... לעומת זאת כשיש מפלגה שנמצאת בקרשים כמו הליכוד... אלה שרוצים להבציע לליכוד יגיעו באחוזים גדולים יותר כי כל קול יסגור את הפער בינהם וכל קול חשוב... והמצביעים לא ינדדו למפלגות קטנות אחרות כי צריך לחזק את "מפלגת האם"....
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים זה לא רק בסקרים.ראיינו חוקרת תקשורת באחת האוניברסיטאות והיא אמרה שזה מן ביצה ותרנגולת.התקשורת הפסיקה ממזמן להיות כלב השמירה של הדמוקרטיה והפכה לגוף כלכלי שמטרתו - רווח.התקשורת באה במטרה לשדר לאנשים מה שהם רוצים לשמוע.האנשים מקשיבים לתקשורת ומשנים את העמדות שלהם בהתאם למה שנאמר שם.בקיצור ביצה ותרנגולת.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אין לי שום בעיה עם זהכי פעם שהייתי קטן קטנטןהיה פיתגם לילדיםפתי מאמין לכל דבר
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים תכל'ס, אם שליש מהעם מוכן לתת את קולו למפלגה בלי מצע ובלי פריימריס, אנחנו יותר ממוכנים ומזומנים למשטר טוטליטרי.הנה מה שאמר רוני בר-און אתמול:"עצוב לי שאנו מגישים את הרשימה ללא שמו של שרון. האיש הגה את קדימה, היא בדמותו ורוחו שורה על המפלגה"http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3213147,00.htmlעד לכזה רקבון הגענו, שלגיטימי שמפלגה תישא את שמו של המנהיג.מה השלב הבא?
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים עד לכזה רקבון הגענו, שלגיטימי שמפלגה תישא את שמו של המנהיג.מה השלב הבא?לתלות תמונות ענק של שרון בחוצות הערים, ולמסד פולחן אישיות. :-X
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים קדימה היא תופעה חולפת, מגיעה בסערה, וחולפת בסערה. תוך גג תקופת בחירות, או שתיים (8 שנים) היא תיהיה עוד דף בהיטוריה המפלגתית של ישראל.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים עדיין, לעומת אולמרט ופרץ, ביבי הוא הרע במיעוטו, למרות שאני לא ממש מאמין לו.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים קדימה היא תופעה חולפת, מגיעה בסערה, וחולפת בסערה. תוך גג תקופת בחירות, או שתיים (8 שנים) היא תיהיה עוד דף בהיטוריה המפלגתית של ישראל.ובינתיים היא תשלוט במדינה. אפשר לעשות הרבה מאוד נזק בקדנציה אחת. אגב, להערכתי קדימה לא תשרוד אפילו קדנציה אחת.לתלות תמונות ענק של שרון בחוצות הערים, ולמסד פולחן אישיות. :-Xמה רע? לחב"ד יש את הלובוויצ'ר ולקדימה את שרון.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים יצור מלאכותי לא יכול לחיות יותר מידי, ללא יוצרו... או כמו סיפור הגולם מפראג, תוריד לו את הא' (אריק) והוא מת.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מצויין! ;Dאבל קדימה יכולה לשרוד כל עוד היא תשמור על גודלה. רוב המועמדים של קדימה לכנסת הגיעו אליה מטעמים אינטרסנטיים ולא מטעמים אידאולוגיים - הם רוצים כיסא ושלטון וקדימה היא הדרך הטובה ביותר להשיג את זה כרגע. בסה"כ אנשים לא יכולים להזדהות עם האידאולוגיה של מפלגה שעדיין אין לה אידאולוגיה... אם קדימה תתחיל לרדת בסקרים, היא תתפרק. כל עוד היא תשמור על כוחה, היא תשרוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.