פורסם 2006 בפברואר 919 שנים ביום ראשון קניתי מאוורר PRIMECOOLER ב 200 ש"חחיברתי אותו, אבל אני לא כל כך מרוצה מהתוצאות , הוא לא שקט כמו שחשבתי וגם לפי התוכנות אוורסט ו SpeedFan (אני לא יודע אם היא מזייפת) חום המעבד לא ירד ונישאר על 48.אני חושב להחליף (אם לא יעשו לי בעיות) לBigTyphoonמה אתם אומרים ? הוא יתאים לי?המערכת שלי:MSI 865PE Neo2-PS MS-6728 v2.0Pentium 4 Prescott 2.80GHz478Pin תודה
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אם יש לך מספיק מקום במארז אז הוא מתאים ללוח ולמעבד.ואם באמת יסכימו להחליף לך מוצר אחרי שהשתמשת בו, לא הייתי בונה על זה.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים BT יתאים..(כמובן שישאר רווח קטן בין המאוורר שלו לדלת אבל..).. ועשית טעות שלא הלכת עליו מההתחלה....
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים תמדוד מידות בין הקצה של הלוח לספק אם יש לך מספיק מקום לך על זה.. אבל לא בטוח שיחליפו לך אחרי פתיחת הקופסא...
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר באמת עשיתי טעות שלא לקחתי כבר בהתחלה את ה-BigTyphoonהPRIMECOOLER ממש צמוד לספק , אני לא יודע אם הBigTyphoon יכנסהוספתי 2 תמונות - מה דעתכם הוא יתאים? שאני לא יילך להתווכח עם המוכר סתם.אני ינסה להחליף מה אני יכול להפסיד ... מקסימום אני יגיד לו שלא פתחתי את האריזה (זאת לא אריזת ואקום)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר לא , 48 עם מארז סגורבקשר לזה אם הוא יכנס או לא - אני דיי בספק כי הגודל של הפריים קולר 114X114 והביג טייפון 122X122 ובן הפריים קולר לספק יש לי בערך 4-3 מילימטרבגלל זה התלבטות
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר כן כניראה ... למרות שזה מוזר בין הגוף קירור שקיבלתי עם המעבד לבין הפריים קולר אין כמעט הבדל טמפ'.אם כבר מדברים על מאווררים איזה מאוורר מומלץ למארז? שיהיה שקט ויפה.
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים קודם כל איזה גודל ?! דבר שני תעשה חיפוש יש ת'רדים על כל הגדלים כל הסוגים והכי שקטים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.