עבור לתוכן

שאלה קטנה בקשר ללוח אם

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב בבית עם הלוח אם הזה http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4SGX-MX&langs=01

ואני רוצה להוסיף או להחליף אם אפשר זכרונות.

לפי מה שהבנתי יש לו sdram שזה זיכרון ישן ועולה הרבה כסף.

אם לא קראתי נכון אנא תקנו אותי,ותנו לי עצות מה הלאה עם הזכרונות.

תודה מראש.

פורסם

הקישור לא עובד.

פורסם

יש לך לוח שמשלב גם SDRAM וגם DDR זה לא לוח כל כך טוב ואני לא יודע עם איזה זכרונות אתה עובד עכשיו אם אתה עובד עם SDRAM אתה יכול להחליף ל2 סטיקים של 512 עם התקציב מאפשר או 2 של 256 כמובן שSDRAM ו DDR לא יפעלו ביחד!

פורסם
  • מחבר

יש לך לוח שמשלב גם SDRAM וגם DDR זה לא לוח כל כך טוב ואני לא יודע עם איזה זכרונות אתה עובד עכשיו אם אתה עובד עם SDRAM אתה יכול להחליף ל2 סטיקים של 512 עם התקציב מאפשר או 2 של 256 כמובן שSDRAM ו DDR לא יפעלו ביחד!

אחי אתה סגור ב-100% על מה שאתה אומר (לא שאני מזלזל חס וכרפס..)

כרגע יש לי שם סטיק אחד של sdram של 256 ונראה לי שאני יעיף אותו וישים 2X256 ddr400

דרך אגב מצאתי את זה http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4859

מה אומרים המומחים: חברה טובה? משתלם?

פורסם

חברה סבבה לגמרי

משתלם? זה תלוי בך, המחיר עצמו סביר

פורסם
  • מחבר

המון תודה לכולם. :yelclap: :yelclap:

דרך אגב אם מישהו קנה מהבחור שמוכר את הזכרונות האלה אשמח לשמוע אם הוא נראה אמין והסחורה חדשה ותקינה.

פורסם

בהודעה פרטית לא על גבי הפורום

פורסם

אחי אתה סגור ב-100% על מה שאתה אומר (לא שאני מזלזל חס וכרפס..)

כרגע יש לי שם סטיק אחד של sdram של 256 ונראה לי שאני יעיף אותו וישים 2X256 ddr400

דרך אגב מצאתי את זה http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4859

מה אומרים המומחים: חברה טובה? משתלם?

אם ליאור לא תיקן אותי או מישהו אחר אז כנראה שזה נכון נכון שזה נשמע מוזר אבל קיימים לוחות כאלו לא מבין בשביל מה אבל ייצרו אותם אולי לאנשים שהיה להם SDRAM כדי שלא יצטרכו להחליף את הזכרונות... :yelclap: סתם בתור ניחוש...

פורסם

אם ליאור לא תיקן אותי או מישהו אחר אז כנראה שזה נכון נכון שזה נשמע מוזר אבל קיימים לוחות כאלו לא מבין בשביל מה אבל ייצרו אותם אולי לאנשים שהיה להם SDRAM כדי שלא יצטרכו להחליף את הזכרונות... :yelclap: סתם בתור ניחוש...

לא טעית הלוח תומך בשניהם כנראה מהסיבה שהזכרת ומאותה הסיבה שמייצרים לוחות עם סלוט AGP ו PCI-E תמיד יש תקופה בין טכנולוגיות שמאלצת אנשים לבצע בחירה בין ציוד חדש לציוד קיים ויקר שכבר יש ברשותם. וכמובן לא ניתן להשתמש ב DDR וב SDRAM הרגיל ביחד (באדום)

מהאתר של ASUS:

Memory -2 x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2700/2100/PC1600 non-ECC DDR SDRAM memory (PC2700 support tested by ASUS)

- -2 x 168-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC133/PC100 non-ECC SDRAM memory (Note: DDR and SDR memory can not be used simultaneously

)

פורסם

לא טעית הלוח תומך בשניהם כנראה מהסיבה שהזכרת ומאותה הסיבה שמייצרים לוחות עם סלוט AGP ו PCI-E תמיד יש תקופה בין טכנולוגיות שמאלצת אנשים לבצע בחירה בין ציוד חדש לציוד קיים ויקר שכבר יש ברשותם. וכמובן לא ניתן להשתמש ב DDR וב SDRAM הרגיל ביחד (באדום)

מהאתר של ASUS:

Memory -2 x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2700/2100/PC1600 non-ECC DDR SDRAM memory (PC2700 support tested by ASUS)

- -2 x 168-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC133/PC100 non-ECC SDRAM memory (Note: DDR and SDR memory can not be used simultaneously

)

מעולה אז קח לך DDR400 כי 333 לא יהיה יעיל הכוונה שלי שגם אם תקנה DDR400 הוא יעבוד במהירות של 333MGHZ בגלל הלוח והפרשים במחירים לא קיימים.

ככה גם תוכל לשמור לך את הזיכרון הזה אם תרצה להתשכלל(ברור שהכוונה היא לא ללוחות החדשים של אינטל DDR2 ולסוקט החדש של AMD שגם הוא יתמוך בDDR2 כי אז תצטרך לקנות עוד פעם זכרונות.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים