פורסם 2006 בפברואר 919 שנים כניראה אלה שמתחו אותו משתפים פעולה עם המשטרה !!! אחלה מתיחה מקסימום שהם יבואו תגיד שהיתי בטוח שזה השמן עם הסיגר
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים לי יש תיק במשטרה וכשהזמינו אותי התקשרו אלי הביתה... אני הייתי בבצפר ואמא שלי ענתה ואמרו לה שיש לי זימון לחקירה עוד באותו היום אפילו, באמצע הבצפר אמא שלי באה ולקחה אותי לתחנת משטרה לחקירה... חחחחחחחחח אמא שלי הייתה בטוחה שאני ילד טוב עד אותו יוםספר מה קרה שם בסוף ועל מה חקרו אותך כולי במתחיש פה עוד מישהו עם תיק חוץ ממני? לא שאני גאה בזה אבל בכל זאת אני מסוקרן לדעת
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים לי יש תיק במשטרה וכשהזמינו אותי התקשרו אלי הביתה... אני הייתי בבצפר ואמא שלי ענתה ואמרו לה שיש לי זימון לחקירה עוד באותו היום אפילו, באמצע הבצפר אמא שלי באה ולקחה אותי לתחנת משטרה לחקירה... חחחחחחחחח אמא שלי הייתה בטוחה שאני ילד טוב עד אותו יוםספר מה קרה שם בסוף ועל מה חקרו אותך כולי במתחיש פה עוד מישהו עם תיק חוץ ממני? לא שאני גאה בזה אבל בכל זאת אני מסוקרן לדעתעל מה יש לך תיק? אפשר גם לפנות בפרטי.
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר ספר מה קרה שם בסוף ועל מה חקרו אותך כולי במתחהנה עוד מעט אני ילך לשם... מקווה לטוב
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים חחח..תתקשר ותשאל אותם אם הייתה צריך לבוא לחקירה או שעבדו עליך הם יבדקו את זה ויגידו לך למה אתה סתם מושך זמן..
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר חזרתי עכשיו מהתחנה ותנחשו מה ?לא עבדו עליי אבל היום אין אף אחד ממחלקת נוער אז אמרו לי לבוא ביום ראשון :-X
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים ד"א אם הם מתחילים לצלוב אותך שם, אז פשוט תשמור על זכות השתיקה עד שתקבל עורך דין ... אם זה טוב לחברי כנסת כגון הבן של ראש הממשלה ולנעמי בלומנטלאז זה גם מספיק טוב בשבילך
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר לפחות אמרו לך בשביל מה זימנו אותך?לתת עדות/חקירה באזהרה?לא אמרו כלום חוץ מתבוא ביום ראשוןאבל אני מנחש שזה קשור איכשהו לסמים קליםד"א אם הם מתחילים לצלוב אותך שם, אז פשוט תשמור על זכות השתיקה עד שתקבל עורך דין ... אם זה טוב לחברי כנסת כגון הבן של ראש הממשלה ולנעמי בלומנטלאז זה גם מספיק טוב בשבילך ההפך אם אני מבקש עורך דין אז זה כבר יהיה שקוף שאני מנסה להסתיר משהו, לא ?
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים אם אני מבקש עורך דין אז זה כבר יהיה שקוף שאני מנסה להסתיר משהו, לא ?נו אז מה?אם יש להם משהו עלייך, לא יעזור לך לדבר וגם לא יעזור לך לשתוק.אם הם סתם חושדים בך אבל אין להם כלום עלייך, לדבר רק יכניס אותך לצרות ולשתוק יוציא אותך מזה.
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים בדרך כלל לא ניטפלים הרבה למישתמש בסמים קלים לסוחר לאומת זות כן ניטפלים אולי רוצים לדעת מי מכר לך -ואז אתה בבעיה מיצד אחד הסוכר יכול להיות מאוד מסוכן מיצד שני יכולים לילחוץ הרבה כדי שתדבר איך אומרים נידפקתה לא משנה מה תעשה
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים חחח..באסה לך..היית צריך לדעת שגם זה יגיע בשלב מסויים..אז בבחירות הבאות אתה מצביע קנ??
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר אתה מעשן סיגריות? נרגילה? משהו? no comment בדרך כלל לא ניטפלים הרבה למישתמש בסמים קלים לסוחר לאומת זות כן ניטפלים אולי רוצים לדעת מי מכר לך -ואז אתה בבעיה מיצד אחד הסוכר יכול להיות מאוד מסוכן מיצד שני יכולים לילחוץ הרבה כדי שתדבר איך אומרים נידפקתה לא משנה מה תעשה -צונזר- חחח..באסה לך.. היית צריך לדעת שגם זה יגיע בשלב מסויים.. אז בבחירות הבאות אתה מצביע קנ?? ברגע שתהיה לי זכות להצביע אז קנ ואם כבר העלנו את הנושא הזה... אז יש לי עוד שאלה קטנה.. קטנה.. קטנה... -על השאלה כבר ענו לי אז היא לא רלוונטית-
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.