פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים ^^ עדיין יצאת הומו, 1-חנון של STAR WARS לא יכול להיות הומו 2-החזרתי לו ולא משנה איך יצאתי
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים היתי טבח בצבאשיתעוררנו בבוקר אמרתי לחבר שלי שהיה במישמרתאלכס אמא שלך זוננננננננההההההההההוהוא היה אומרSTONE אמא שלך פותחת בשטחייייייייםםםםםםוזה היה בוקר טובככה שתבין שמישפט כמו-אני חם רק על אבא שלך זה כלוםהיו לנו קללות שלא מתאימות לפורום
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים נו מה נסגר עם פותח הדיון ררררררררררררררררררררררררררר?!?!?!אני חשבתי לעצמי בדיוק אותו הדבר
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים היתי טבח בצבאשיתעוררנו בבוקר אמרתי לחבר שלי שהיה במישמרתאלכס אמא שלך זוננננננננההההההההההוהוא היה אומרSTONE אמא שלך פותחת בשטחייייייייםםםםםםוזה היה בוקר טובככה שתבין שמישפט כמו-אני חם רק על אבא שלך זה כלוםהיו לנו קללות שלא מתאימות לפורוםסטון, משום מה אני לא מאמין שאתה בן 27 !אולי יש לך הוכחה?למשל איפה היית בצבא, מה התאריך גיוס שלך, למה אתה עדיין אוהב WWE ?ד.א אם אתה רוצה את אבא שלי אז חופשי...
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים נו מה נסגר עם פותח הדיון ררררררררררררררררררררררררררר?!?!?!תקראו טוב!!!!!פתחו לו תיק על שימוש בסמים והוא ממשיך להכחיש..חחח חכו שיגלו שהוא גם מגדל אותם..
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים בד 11 עד יולי 2000 גיוס יולי 1997 לגיבעתי ואתה לא רוצה על תאמיןטוב אני לע מאמין
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים נעצר והושלך לצינוק.יפה יפה.השוטרים הישתמשו בתארד הזה ותפסו אותו על חם.עוד מעט יזמנו את כולנו לחקירה.טוב מאוד שהקשיבו לי ומחקו את הדיון הזה.ממש כל הכבוד. :'(
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים roys לך לישון על האף יאלה איזה פחדן חחחחחחחחחח על מה יזימנו אותך לחקירה על זה שנכנסתה לפרוום שמישהו רשם שם שהוא הוזמן לחקירה ?
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים איך אפשר לישון על האף אחרי כמה זמן זה מתחיל לכאובוגם כל אלה שנושכים כריות מה הם מיליונרים כדי לקנות כריות חדשות כל פעם שהם נשכו כרית וקרעו אותה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.