פורסם 2006 בפברואר 719 שנים לאיזה כרטיס עכשווי של ATI או NVIDIA הכרטיס הזה ( onboard) שווה בביצועים?זה המידע שהוצאתי בעזרת everestWindows Video -------------------------------------------------------------------------------- [ Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller ] Video Adapter Properties: Device Description Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller Adapter String Intel® 82845G /GL/GE/PE/GV Controller BIOS String Intel Video BIOS Chip Type Intel® 82845G Graphics Controller DAC Type Internal Installed Drivers ialmrnt5 (6.14.10.4020) Memory Size 64 MB Video Adapter Manufacturer: Company Name Intel Corporation Product Information http://www.intel.com/products/browse/chipsets.htm Driver Download http://support.intel.com/support/graphics PCI / AGP Video -------------------------------------------------------------------------------- Device Description Device Type Intel Extreme Graphics Video Adapter Intel Extreme Graphics 3D Accelerator
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים כאמור זה כרטיס מובנה... INTEL EG זה הכרטיס המובנה כמעט הכי חלש... יש אותו לחבר שלי- הכרטיס לא שווה כלום... אגב, מוציא 1200 נק' ב 3DMARK01!!!
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר הייתה לי הרגשה כזו... אז זה אומר שיהיה לי קשה להריץ עליו משחקים חדשים ?במחשב יש:p-4 2.4 ghz socket 478512mb זיכרון
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים קשה?בלתי אפשרי - יש משחקים היום כמו למשל GTA: San Andreasשדרישות המינימום שלו זה GeForce 3 שזה כרטיס שהיה חזק מאודבזמנו, יותר טוב מה GEFORCE 4MX, אפילו מכל ה 5200 FX שזה בערך אותו דבר.
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים הכרטיס עלוב ואני לא בטוח שהוא ישרוד GTA3 קנה כרטיס חדש ! המשולבים החדשים של אינטל (GMA ) נחמדים - כמו FX5500
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים הכרטיס עלוב ואני לא בטוח שהוא ישרוד GTA3 קנה כרטיס חדש ! המשולבים החדשים של אינטל (GMA ) נחמדים - כמו FX5500 יש לי במחשב הנייד השני שלי כרטיס מסך מובנה של ATI(סתם דגם לא מוכר)והוא מצליח להריץ GTA VC בהגדרות בינוניות די חלק....
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אני גם הרצתי VICE CITY על הגדרות רגילות חלק עם כרטיס מובנה של SIS ממחשב דיורון ישן.זה לא בדיוק משחק כבד.
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אפשר להשוות אותו לזה- אני חייב להודות הרגת אותי :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אז זה אומר שיהיה לי קשה להריץ עליו משחקים חדשים ?תנסה, תראה.אולי תופתע.חלק נכבד מהכרטיסים בעולם, הם כרטיסים מובנים. יצרנית שבבי הגרפיקה הגדולה בעולם היא אינטל - לא בגלל שהשבבים האלו טובים, בגלל שהם נפוצים.חברות המשחקים לא תמיד יכולות לוותר על קהל כל כך גדול של לקוחות שלא מבין במחשבים ולא קונה את הטופ שבטופ, וחלק נכבד מהמשחקים, גם מהחדשים, ירוץ על מפרט שכזה - לא בשיא היופי ולא ברזולוציות מטורפות - אבל ירוץ ואולי זה מספק אותך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.