פורסם 2006 בפברואר 719 שנים את האשכול הזה פתחתי בגלל שבאשכול הקודם סיכמתי הכל ואמרתי שהבנתי ועכשיב כבר לא היו מתייחסיםאז השאלה איך מתבצעת הקנייה מSTEAM?כאילו איך אני מקבל את הCD-KEY?
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים אתה לא מקבל cd-key.אתה פשוט פותח חשבון סטים, דרכו אתה קונה את המשחק (דרך הכרטיס אשראי), ואז הוא מתווסף לרשימת המשחקים שלך באותו החשבון כך שתוכל להוריד אותו דרך השרתים של Steam.
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים קודם כל-תתקין את התוכנה STEAM תיצור לך משתמש מעכשיו התוכנה הזו תהיה המרכז הבידורי שלך דרך התוכנה STEAM יש לך אפשרות לקנות חבילות שונות תקנה אותו [באמצעות אשראי כמובן] לאחר הקניה אתה מקבל CD KEY [או שזה אוטומטית נכנס לSTEAM או שאתה מקבל דרך האימייל...אני לא בטוח...כי קניתי בחנות וקיבלתי CD KEY בקופסא] לאחר קבלת הCDKEY אתה מכניס אותו במקום מיוחד [אתה כבר תראה] בתוכנה,התוכנה קולטת את קוד הCDKEY ואז מתבצע UNLOCK למשחקים שקנית עכשיו המשחקים נמצאים ברשימת הSTEAM ואתה רשאי להוריד אותם ולהתקין אותם...
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים קודם כל-תתקין את התוכנה STEAM תיצור לך משתמש מעכשיו התוכנה הזו תהיה המרכז הבידורי שלך דרך התוכנה STEAM יש לך אפשרות לקנות חבילות שונות תקנה אותו [באמצעות אשראי כמובן] לאחר הקניה אתה מקבל CD KEY [או שזה אוטומטית נכנס לSTEAM או שאתה מקבל דרך האימייל...אני לא בטוח...כי קניתי בחנות וקיבלתי CD KEY בקופסא] לאחר קבלת הCDKEY אתה מכניס אותו במקום מיוחד [אתה כבר תראה] בתוכנה,התוכנה קולטת את קוד הCDKEY ואז מתבצע UNLOCK למשחקים שקנית עכשיו המשחקים נמצאים ברשימת הSTEAM ואתה רשאי להוריד אותם ולהתקין אותם... הוא לא מקבל סי די קי, זה פשוט עושה לו Activate למה שהוא קנה ואז מה שנשאר לו זה רק להוריד את המשחק דרך השרתים של STEAM .
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר מעכשיו התוכנה הזו תהיה המרכז הבידורי שלךחח אחי התוכנה הזו כבר מרכז הבידור שלי כי קניתי כבר ב200 שקל CS 1.6 וCZ לפני שנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.