עבור לתוכן

ביבי מבטיח לחסל תעוני תוך 3 שנים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

צריך לעשות סטיקי בפורום על הבטחות בחירות-בטח יהיו הרבה כאלה :kopfpatsch:

• תגובות 64
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכנסת דבר מקולקל במדינה הזאת.

פורסם

אתה יכול להמשיך עם הציניות עד מחר, העובדה היא שהתוכנית הכלכלית שלו היא היחידה שיכולה להציל את המשק, והיחידה שמציאותית, מצויינת, ולא תלושה מהמציאות וספוגה בסיסמאות לבחירות.

BerkotZ, בחיי שאני מתחיל להתייאש כבר מהאנשים כאן.. אתה פשוט טיפש, בסדר?

כן אחי ואתה אינשטיין

אני לא רוצה לבזבז את זמנך לך תפתור כמה בעיות תלס, תמשיך לחדד את המוח הענקי והעצום שלך

ואם אם שחכתם לא מזמן פורסם שכן הייתה טעות בדוחות שהוציאו שעלק יש שיפור במשק

ושהגדילה לא באמת כזות גדולה ושעדיין יש מלא מובטלים

פורסם
  • מחבר

כן אחי ואתה אינשטיין

אני לא רוצה לבזבז את זמנך לך תפתור כמה בעיות תלס, תמשיך לחדד את המוח הענקי והעצום שלך

ואם אם שחכתם לא מזמן פורסם שכן הייתה טעות בדוחות שהוציאו שעלק יש שיפור במשק

ושהגדילה לא באמת כזות גדולה ושעדיין יש מלא מובטלים

חברה היה דיון גדול על העוני ודיברנו על זה הרבה

אני פתחתי את זה יותר ביגלל הבטחות בחירות והרבה פחות לדון על העוני ודרכים כאלה ואחרות ליפטור אותו

ביגלל זה גם עשיתי פתיחה הומוריסטית :xyxthumbs:

פורסם

למען האמת, השורה שבנושא מזכירה לי את השורה הבאה, "מי בעד חיסול הטרור?!".

אותו דבר.

הבטחות עפות, עכשיו יצטרכו לקיים (כן בטח). לא מאמין לפוליטיקאים, במיוחד לא לביבי.

פורסם

למען האמת, השורה שבנושא מזכירה לי את השורה הבאה, "מי בעד חיסול הטרור?!".

תשמע, זה לא נכון שאי אפשר לחסל את הטרור.

העניין הוא שהעולם לא נותן לנו.

אני כבר הבנתי שבנושאיי החוץ והביטחון, זה לא באמת משנה מי תבחר, אלא הרבה יותר חשוב מי נבחר בארה"ב.

הדבר היחיד שאנחנו יכולים להשפיע לגביו הוא נושא הפנים והכלכלה.

אני עוד לא יודע למי אני אצביע אבל אם אני אצביע לביבי זה לא יהיה בגלל שאני רוצה אותו בתור ראש ממשלה(לא שזה באמת משנה מי זה יהיה) אלא בגלל שאני רוצה אותו בתור שר אוצר בקוהליציה עם קדימה(ככל הניראה)

פורסם

מה אתה רוצה להגיד בזה?

אתה רוצה להגיד שתוך 3 שנים לא יהיה עוני במדינת ישראל אם ביבי יבחר?

אתה יודע שזה לא אפשרי נכון?

פורסם

שמישהו ימנע מביבי לעשות לעצמו פדיחה ויגיד לו שעוני זה יחסי

פורסם

ביבי בתאורייה גם יכל.

הוא כלכלן גדול ולמד מספיק בשביל לעשות את זה.

הבעיה היא שאין לו אינטרס לעשות את זה, והוא גם לא יעשה את זה, כנראה שזה פחות רווחי, ובתור אחד שכל החיים למד כלכלה הוא תמיד יעשה את הצע הרווחי במספרים.

או ש יכל להיות שהממשלה כולה כל כך מושחטת שאי אפשר להעביר היום חוק שבאמת יעשה טוב ויקח קצת מהעשירים כי הם שולטים בהחלטות האלה.

בכל מקרה (לדעתי זה שילוב של שני האופציות) זה לא יקרה.

לא כל עוד הפוליטיקה שלנו ניראית כמו שלטון בננות דרום אפריקאי.

פורסם

או ש יכל להיות שהממשלה כולה כל כך מושחטת שאי אפשר להעביר היום חוק שבאמת יעשה טוב ויקח קצת מהעשירים כי הם שולטים בהחלטות האלה.

א. את מי שחטו בממשלה ? ואיך לא סיפרו על זה בחדשות ?

ב. אין לך מושג מה ביבי עשה בתור שר אוצר, הא?

פורסם
  • מחבר

קודם כל עוני זה יחסי ובמדינה שמבוססת על מעמדות-אנחנו לא קומיניסטים

חיב להיות מעמד עני כמו שחיב להיות מעמד עשיר

חוץ מיזה ביבי בטח יראה עוד 3 שנים טבלה שלא נבין בה כלום שמצביע לפי דעתו על חיסול העוני

או לחילופין יגיד שאחרים הרסו לו תתוכנית

פורסם

"לחסל את העוני תוך 3 שנים"? את זה אף אחד לא יכול לעשות. לצמצם את העוני באופן אמיתי ולא בצורה מלאכותית תוך שלוש שנים, את זה ביבי בהחלט יכול לעשות, יותר טוב מפרץ וקרוב לוודאי שיותר טוב מאולמרט. ומאחר שסביר מאוד להניח שקדימה תעדיף את מפלגת העבודה בקואליציה על פני הליכוד (הם אומרים את זה כל הזמן), כנראה שנקבל גם את אולמרט וגם את פרץ :( .

פורסם
  • מחבר

"לחסל את העוני תוך 3 שנים"? את זה אף אחד לא יכול לעשות. לצמצם את העוני באופן אמיתי ולא בצורה מלאכותית תוך שלוש שנים, את זה ביבי בהחלט יכול לעשות, יותר טוב מפרץ וקרוב לוודאי שיותר טוב מאולמרט. ומאחר שסביר מאוד להניח שקדימה תעדיף את מפלגת העבודה בקואליציה על פני הליכוד (הם אומרים את זה כל הזמן), כנראה שנקבל גם את אולמרט וגם את פרץ :( .

היום דיברו על זה בתוכנית של ירון לונדון ואמרו שבטח יתנו תיקים לאנשים אחרים בעבודה ולא לפרץ

כניראה שיש כמה תאים אפורים גם לחברי כנסת(אבל לא הרבה ;D )

פורסם

עוד נושא שיאצפן יתעמק בו

את ההוא שגר בקרטון זה יעודד מאד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים