פורסם 2006 בפברואר 719 שנים אז ככה.. יש לי במחשב הארד דיסק עם 40 ג'יגה שמחולק ל2 מחיצות והוא פריימרי. הבאתי מחבר הארד דיסק של 10 ג'יגה ג'ימפרתי אותו כסלב חיברתי אותו באותו כבל עם הראשון(פריימרי סלאב). עד עכשיו הכל טוב ויפה אבל שאני מדליק את המחשב הוא עובד כרגיל הוא גם מזהה את ההארד דיסק הנוסף בביוס אבל הוא לא מופיע לי בווינדוס ואני לא יודע מה לעשות כבר השתגעתייי אז אם משהו יודע אולי מה אני אמור לעשות ויכול לעזור לי אני יודה לו
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחובר המולקס ? הכבל שלו מחובר ל לוח אני דמבר על ide אממ בדוק במאיפייני מחשב
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר כן מחובר הכל מחוברהכבל שלו במחובר גם להארד דיסק השני שהוא זה שאני משתמש בוא כרגע אז הוא חייב להיות מחובר ללוחוגם המולקס מחובר.. הוא מזדהה בביוס אבל לא יותר מזה
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים נסה לשים את שני הדיסקים על CSCABLE SELECTויכול להיות שהוא כה ישן שפשוט ה OS לא תומך בו
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים תקשיב טוב .. בהנחה והתקנתה לפי "הספר", ז"א הכונן הישן מחובר כ-salve והחיבור בינהם ל- ide תקין והמחשב מזהה אותו בביוס תעלה מחדש תמחשב עם תקליטור xp תבצע את ההוראות עד לשלב זיהוי המחיצות בשלב זה תסמן תמחיצה של הכונן הישן תמחוק אותה ותפרמט אותהיתכן ויפעו מספר מחיצות לאותו כונן יש למחוק אחד אחד ולפרמט ,אבל תשים לב שלא למחוק את המחיצות של הכונן הראשי 40 גיגה יתכן ואולי הכונן לא מזוהה משום שהתקינו עליו לינוקס או משום שאינו מפורמט ולכן אינו מופיע דבר נוסף ואחרון אם זה לא עוזר תנסה לשנות את מיקום הכונן כך שתתקין אותו ל- ide2 כמאסטר ז"א תפריד בין הכוננים ותחבר אותו ל-ide2 בלוח האם רצוי כמאסטר, באם ישנו צורב חבר עליו והוא (הכונן ) המאסטר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.