עבור לתוכן

בעיית ראוטר

Featured Replies

פורסם

ASDAS,

כמו שאתה רואה בציור (האמת שאתה לא צריך ציור כי יש לך את המקור) אז ה PS2 הוא הקונסול המשמש רק למהנדסי החברה (עלק).

אמנם הסיכוי קלוש ואני באמת לא יודע אם אפשר להציל את הרוטר שלך או לא וגם הניסויים האלה יכולים לעלות לך כמה שקלים, אבל אם אתה אוהב להשתעשע אז אתה יכול לנסות.

ה PS2 משמש כקונסול וככל הנראה זב פורט סריאלי RS232 (כי ככה זה ב 99% מהמוצרים)

בלינק הבא יש מפוי של פורט סריאלי לכניסות PS2 ,ראה מספר 4 ו 5 בעמוד:

http://www.infonewsindia.com/pinout/pinout_ps2_serial_mouse.htm

אם יבוא לך תוכל לחבר מחשב דרך הפורט הסריאלי לקונסול ולראות אם זה מגיב. תצטרך לחבר בהצלבה TD ל RD. כמובן שזה לא יבטיח שתוכל לאושש את הראוטר שלך.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שיש לי פורט סיריאלי אני יכול לנסות דרך USB?

פורסם

או, אני רואה שיש לך מצב רוח קרבי :xyxthumbs:

איזה לוח יש לך? ברבים מהלוחות יש פורט סריאלי ובמעטים שאין יש על ה MB קונקטור לפורט כזה.

איך אתה מתכוון להשיג קונקטור לקונסול?

פורסם

אני חושב שאתם נסחפים קצת. גם אם הוא יצליח איכשהוא לחבר את זה ידנית לפורט הסיריאלי (דבר שיצריך הרבה מאוד טכניקה), אתה עדיין צריך את התוכנה לגשת לראוטר, ואין סיכוי שתוכל להשיג אותה.

ולחבר את זה לUSB? השתגעת? :silly:

להחליף ראוטר יהיה עדיף כבר.

פורסם

אור, גם אני חושב שהסיכוי קלוש בהחלט ללא ספרות מתאימה (לפקודות קונסול) ובלי לדעת מב מצב הראוטר.

אבל לדעתי לא צריך שום תוכנה נוספת. בד"כ אם יש פורט סריאלי כקונסול אז ניתן לתת שם פקודות ואפילו מתפריט הבעיה העיקרית היא לא החיבור הפיזי שכנראה יעבוד אלה האם הראוטר יגיב, אם לא תהיה ססמא ומסתמש לראוטר שלא טרוייאליות (כגון admin:admin) ואם יש איזשהיא פקודת איפוס או טעינה נחדש מהקונסול.

בקיצור גם אני אמרתי לכן מסכים אתך בהחלט שראוטר חדש זה כנראה הפתרון והדיון הזה יותר לימודי/ניסויי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים