פורסם 2006 בפברואר 719 שנים אני מחפש סרבר מעניין (האתר של eternal sin לא עולה משום מה) לליין אייג' 2 ואני ממש לא יודע במה לבחור (מתוך gamesites200) או איך שלא קוראים לאתר הזה... בכל מקרה הכי חשוב שהסרבר יתוחזק טוב ושיהיה כמה שפחות לאג... הקהילה פחות חשובה אבל עם אפשר את הטוב משני העולמות אז גם טוב.
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר תגיד לי מאיפה אתה נפלת?! מה קשור עכשיו warez? אם אתה לא מבין בגרוש על מה אתה מדבר אז אל תגיב lineage 2 זה משחק חינמי וניתן להוריד אותו מהאתר הרשמי שלהם... ניתן לשלם תשלום חודשי (בדיוק כמו WOW) ולשחק בסרבר בתשלום, אבל יש סרברים פרטיים. דרך אגב לשאר, מצאתי סרבר אז תודה בכל מקרה.
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים כן jinjisזה נחשב ווארזבקטע שמסייעים למצוא סרבר פרטי באתר שמשתדל להיות חוקימי שם על הtopsites ההוא וגם אקסטרים 100 שגם מפרסם, הם יאכלו אותה אם החברה תרצה לנקוט בצעדים מחמיריםבגלל זה בדיון הקודם שהיה פה בפורום משחקים אני דיברתי רק על הקטע של ההורדה של הקליינט
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים המשחק חוקי, גם ההורדה וגם הסרברים הפרטיים (שמשתמשים בגרסאת קוד פתוח של המשחק שחוקית)
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר כן jinjis זה נחשב ווארז בקטע שמסייעים למצוא סרבר פרטי באתר שמשתדל להיות חוקי מי שם על הtopsites ההוא וגם אקסטרים 100 שגם מפרסם, הם יאכלו אותה אם החברה תרצה לנקוט בצעדים מחמירים בגלל זה בדיון הקודם שהיה פה בפורום משחקים אני דיברתי רק על הקטע של ההורדה של הקליינט אפשר לשאול אותך שאלה טיפשית? יופי תודה, למה לעזאזאל שישימו את הגרסא המלאה באתר שלהם להורדה אם הם לא רוצים לפרסם את המשחק? ונכון שהחוויה שונה בלשחק בסרבר פרטי לבין סרברים רשמיים בתשלום גם מבחינת תחזוקה וגם מבחינת תוכן ומשחקיות אבל זו בכלל לא הפואנטה שבגללה פתחתי את הנושא... -אני מספיק זמן באתר פה (למרות שאפילו 5 דקות מספיקות) בשביל לדעת שווארז זה אסור אז תחסוך ממני מה מותר לפרסם ומה אסור.
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים יש חברות שנותנות להוריד את המשחק אבל מבקשות תשלום חודשי בכל מקרהכמו gravity
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.