עבור לתוכן

סרברים מומלצים לליין אייג' 2?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש סרבר מעניין (האתר של eternal sin לא עולה משום מה) לליין אייג' 2 ואני ממש לא יודע במה לבחור (מתוך gamesites200) או איך שלא קוראים לאתר הזה... בכל מקרה הכי חשוב שהסרבר יתוחזק טוב ושיהיה כמה שפחות לאג... הקהילה פחות חשובה אבל עם אפשר את הטוב משני העולמות אז גם טוב. :sleep:

פורסם

ווארז זה טיפה נגד חוקי הפורם.

פורסם
  • מחבר

תגיד לי מאיפה אתה נפלת?! מה קשור עכשיו warez? אם אתה לא מבין בגרוש על מה אתה מדבר אז אל תגיב :bash:

lineage 2 זה משחק חינמי וניתן להוריד אותו מהאתר הרשמי שלהם... ניתן לשלם תשלום חודשי (בדיוק כמו WOW) ולשחק בסרבר בתשלום, אבל יש סרברים פרטיים.

דרך אגב לשאר, מצאתי סרבר אז תודה בכל מקרה.

פורסם

כן jinjis

זה נחשב ווארז

בקטע שמסייעים למצוא סרבר פרטי באתר שמשתדל להיות חוקי

מי שם על הtopsites ההוא וגם אקסטרים 100 שגם מפרסם, הם יאכלו אותה אם החברה תרצה לנקוט בצעדים מחמירים

בגלל זה בדיון הקודם שהיה פה בפורום משחקים אני דיברתי רק על הקטע של ההורדה של הקליינט

פורסם

המשחק חוקי, גם ההורדה וגם הסרברים הפרטיים (שמשתמשים בגרסאת קוד פתוח של המשחק שחוקית)

פורסם
  • מחבר

כן jinjis

זה נחשב ווארז

בקטע שמסייעים למצוא סרבר פרטי באתר שמשתדל להיות חוקי

מי שם על הtopsites ההוא וגם אקסטרים 100 שגם מפרסם, הם יאכלו אותה אם החברה תרצה לנקוט בצעדים מחמירים

בגלל זה בדיון הקודם שהיה פה בפורום משחקים אני דיברתי רק על הקטע של ההורדה של הקליינט

אפשר לשאול אותך שאלה טיפשית? יופי תודה, למה לעזאזאל שישימו את הגרסא המלאה באתר שלהם להורדה אם הם לא רוצים לפרסם את המשחק?

ונכון שהחוויה שונה בלשחק בסרבר פרטי לבין סרברים רשמיים בתשלום גם מבחינת תחזוקה וגם מבחינת תוכן ומשחקיות אבל זו בכלל לא הפואנטה שבגללה פתחתי את הנושא...

-אני מספיק זמן באתר פה (למרות שאפילו 5 דקות מספיקות) בשביל לדעת שווארז זה אסור אז תחסוך ממני מה מותר לפרסם ומה אסור. :kopfpatsch:

פורסם

יש חברות שנותנות להוריד את המשחק אבל מבקשות תשלום חודשי בכל מקרה

כמו gravity

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים