פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים היה לי תום קר אחי D: ויש להורים גם טרופר אבל בקרוב יוחלף באמר h1 מה אתה מיתלהב יטחון איפה אתה גר איפה תיסע בזה אתה יודע איך הדבר הזה שותה דלק משהו כמו ליטר לקילומר ושלוש מאות מטר עים טנק של למעלה מ 120 ליטר רוחב של אוטובוס וגם לא נירא לי שיש בארץ גם זה עגלה אחושילינג לא זז מעל 120
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מה אתה מיתלהב יטחון איפה אתה גר איפה תיסע בזה אתה יודע איך הדבר הזה שותה דלק משהו כמו ליטר לקילומר ושלוש מאות מטר עים טנק של למעלה מ 120 ליטררוחב של אוטובוס וגם לא נירא לי שיש בארץגם זה עגלה אחושילינג לא זז מעל 120לפעמים אני ממש גאה ברמה הגבוהה של ההודעות כאן...
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים וואלה צודקים כולכם סיימתם תואר שני באוניברסיטת תל אביב ככה שאין אפילו זכות לדבר ליידכם
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים מחבר וואלה צודקים כולכם סיימתם תואר שני באוניברסיטת תל אביב ככה שאין אפילו זכות לדבר ליידכםאיך ידעת?טוב אבל זה לא דהדיון ההתחלתי הדיון ההתחלתי הוא התומקאר
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים צודק!!נ.באני עדיין חושב שדיפרנציאל לא יכול להישברושרשרת יכולה להיקרע והיא חלשה בהרבה מדיפרנציאל!!
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מה זה השטויות האלה דיפרנציאל לא יכול להשבר? מה הוא עשוי מסגסוגות טיטניום שמצופות בסיבי פחמן? בטח שהוא יכול להשבר!
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים אממ יש לי שאלה קצת לא קשורה.. נגיד ואני קונה תומקאר בשביל לסוע איתו מהבית לים (נסיעה של רבע שעה בכבישים מהירים - כל הירידה לים בחיפה) אז ככה אפשר לסוע איתו בכבישים כאלה? ואפשר לשים בתוכו גלשן??
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים לשים בתוכו גלשן? בלתי אפשרי אין מספיק מקום אולי לקשור אותו לגג.הכבישים היחידים שאסור לך ליסוע בהם עם טומקאר/ריינג'ר או כול רכב שנחשב לרכב איטי הם כביש 6, כביש מספר 1(ירושלים תל-אביב) קטע כביש בין ראשל"צ לתל אביב וזהו אם זכור לי נכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.