פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אני רוצה לדעת מה את אומרים על avg החינמי? ואם זה מספיק מאבטח לי את המחשב מוירוסים +ad aware +sp 2 האם אני צריך עוד מהו או שזה מספיק ואם זה טוב ביחד או שזה מתנגש? תודה
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים AVG עדיף על Norton! אם כבר התקנת AVG במקום Norton, אז למה שלא תגיד בעצמך מה ההתרשמות שלך ממנו? : נ.ב. איך הצלחת למחוק את נורטון? הוא לא אוהב שמוחקים אותו. :-X
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים דווקא קספרסקי? :-\אם מדברים על השוואה בין AVG ל-Norton, אז נראה לי ש-AVG עדיף לפחות מבחינה של צריכת משאבים.Kaspersky כנראה יותר טוב מ-AVG, אבל לא נראה לי שיש לו גירסה חינמית.בכל אופן, NOD32 נראה לי עדיף על Kaspersky.
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר טוב זה מחקתי את נורטון דרך הוספה והסרה כולל כול מה שהוא מוסיף שם +מחקתי את התיקיה שהוא הוסיף לי ב:c ועשיתי חיפוש ואין יותר קבצים שקשורים לנורטון יש סיכוי שהוא השאיר לי עוד קבצים שלו שהם סוסתרים וחיפוש לא מסוגל למצוא בקשר לnod 32 וקרפרסקי אני לא יודע לשנות את מה שצריך בהגדרות אז אני מעדיף את הavg שהוא יחסית פשוט נראה לי שהוא בסדר גמור כול עוד אני לא נתפס בוירוסים וכדומה אם אפשר גם התיחסות לגבי הad aware 6 הוא גם עושה את העבודה לפי מה שאני רואה הוא תמיד מוצא לי 2 -3 קוקיס ואני מוחק אותם תודה לכולם
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים בקשר לאנטי וירוסים:http://www.pcworld.com/reviews/article/0,aid,124475,00.asp#אין פה את כולם (והחיסרון של nod32 הכי מורגש) אבל זאת השוואה די טובה. אפשר לראות ש AVG די מסריח......בנוגע ל ad-aware, אני חושב ש spy-bot עדיף בהרבה וביחד עם תוכנה כמו spyware blaster כנראה שלא יהיו לך יותר ספייוורים
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים כל אנטי וירוס הוא כמו רופאאם מגרד לך בגב לך ל10 רופאים כל אחד יגיד לך משהו אחרוכך מתנהגים כל התוכנות האלובבדיקות של קבצים שידוע שהם נגועים כולם נתנו תוצאות שונותולא היתה אף תוכנה שמצאה את כולםכך שהאנטי וירוס הטוב ביותרזה אתה ולא להוריד כל זבל מ ה WWW
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.