פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אין לי את ה Advanced במאפיינים של החייגן יש לי אבל יש שם רק "הגן על מחשב זה.... חומת האש" אבל אין את כל הדברים שיש פה: לפני שעשיתי פורמאט היה..
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים ברוך הבא לחזון העתיד של מיקרוסופט.גם לי אין את זה. זה בגלל העדכונים שלהם.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים Ryan על מה אתה מדבר ?ולפותח התרד, אתה לא בחייגן עשית PROPERTIES על כרטיס הרשת...תלך לחייגן וזה יופיע לך
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים יש מצב שאין לך לאן לשתף בכלל ובגלל זה הוא לא מציג את האפשרותיש לך LOCAL AREA CONNECTION בחיבורי רשת ?או שרק החייגן וזה הכל ?אם זה המצב אז הכרטיס רשת שלך לא מותקןפשוט תתקין אותו וזה יסתדר.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר במחשב השני יש לי LOCAL AREA CONNECTIONוגם 2 המחשבים מזהים אחד את השני(מתי שאני מנתק את הכבל אז כתוב במחשב השני "כבל רשת נותק")אני רק צריך לעשות V ב " אפשר למחשבים אחרים להתחבר דרך מחשב זה" (משהו כזה)וזה נמצא במתקדם! רק הבעיה שאין לי את זה בלשונית מתקדם
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מה זה משנה המחשב השני כרגע ?במחשב שחסרה לך האפשרות הזאת בחייגן, יש LOCAL AREA CONNECTION או לא ?אם לא, אז תתקין את הכ.רשת, מה לא ברור ?
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר אין. סליחה על השאלה הדפוקה אבל אם התקנתי דרייברים של הלוח זה לא אמור להתקין את זה גם? (הכרטיס רשת משולב) עריכה: תודה רבה על כל העזרה! הצלחתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.