פורסם 2006 בפברואר 619 שנים שלוםיש לי Leadtek GEFORCE 6800GS ועם התוכנה של Leadtek בווינדוס ניתן לשנות את מהירות המאוורר שעל הסינקהאם אפשר לשנות את המהירות באופן תמידי? ברגע שאני עושה RESTART מיד שומעים את המאוורר שם חורש עד שהווינדוס עולה חזרה???תודה,
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אי אפשר בספיד פאןלדעתי גם לא בכל תוכנה אחרת כל עוד הווינדוס לא עלהההגדרות נכסות לתוקף כשהוונדוס עולהאגב משום מה אצלי יש עם זה מעט בעיות פעם עובד פעם לא ועדיין לא הבנתי מה הבעיהכרגע אני משתמש בRIVATUNER אחרי שהתייאשתי מ winfox
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים בריוה טיונר יש אחלה אופציה לשנות את מהירות המאוורר וגם לשמור את הפרופיל כשהווינדוס עולה...במקור ביוס של הכרטיס שלי 6800gt היה על 60 אחוז או משהו כזה ב 3d שניתי הכל ל 100 אחוז ושמרתי... חוץ מ 2d ששמתי על איזה 50 אחוז.זה אחלה דבר.
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מה יותר קשה מלחבר את המאורר של הGPU ישיר למולקס ליציאת ה12 וולט ?!?! הההההה מה?? בריוה טיונר יש אחלה אופציה לשנות את מהירות המאוורר וגם לשמור את הפרופיל כשהווינדוס עולה... במקור ביוס של הכרטיס שלי 6800gt היה על 60 אחוז או משהו כזה ב 3d שניתי הכל ל 100 אחוז ושמרתי... חוץ מ 2d ששמתי על איזה 50 אחוז. זה אחלה דבר. כן אבל אצלי לפחות זה לא קבוע פעם משפיע ופעם לא
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים עדיף לעשות קומבינה ולחבר את זה לספק ישיר וזהו אחי זה מה שאמרתי... הרי מהמאורר של הקירור של הGPU יוצא שתי חוטים מהמאורר, תוריד להם את הראש שנכנס על הGPU ותחבר אותם לצהוס שחור במולקס !! ככה הוא עובד קבוע על 12 וולט...
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים לדעתי עדיף לערוך את הביוס עים אתה רוצה יש לי כרטיס כמו שלך ערכתי לו תביוס שיהיה כמו של אקסטרים ובמצב ביצועים המאווררים על 100 אחוז
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים זה כבר סיפור אחר עריכת ביוס... ומניסיון למי שאין את הידע לא כדאי לו לעשות את זה... אני עכשיו לומד על זה קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.