פורסם 2006 בפברואר 619 שנים שלום רב לכל חבריי הפורום.ברצוני לקנות כבל IDE 2 USB, ולחבר אליו WD 7200 40GBעד כמה יהיו הבדלי מהירות?(אולי נריץ עליו OS כלשהוא).
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אני לא מבין, גם ככה צוואר הבקבוק יהיה ב-IDE, מה זה משנה? זה כמו לחבר מקור מים שזורם בתוך צינור בקוטר 5ס"מ לצינור בקוטר 50ס"מ ולצפות לזרימת מים מהירה יותר
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אצלי בכל אופן מהירות העתקה ב IDE היא 5 M לשניהוב USB 2 ל 25 M לשניהוזאת כאשר הם לא על אותו הכבל כאשר על אותו הכבל עוד יותר לאטלא ניראה לי שתוכל להריץ מערכת הפעלה מדיסק USBניסו כמה אנשים להריץ את KNOPPIX מUSB STICKאו קשיח היו מלא בעיותדרך אגב אל תיקנה את המתאמים הקטנים הנמכרים בין 100 ל200שזה רק מתאם וספקעדיף מארז USB חיצוני יש בו גם מאורר ויעלה אולי 50 שח יותר
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים לי יש Vantev NexStar 3 מארז נחמד לכונן חיצוני אני נהנה ממנו ... (יש לי 80GB)אם אתה מחפש מארז יפה עם USB2 זה טוב... הוא עולה 250 +-יש כאלה גם עם פיירוייר ...
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר אני לא מבין, גם ככה צוואר הבקבוק יהיה ב-IDE, מה זה משנה? זה כמו לחבר מקור מים שזורם בתוך צינור בקוטר 5ס"מ לצינור בקוטר 50ס"מ ולצפות לזרימת מים מהירה יותר ידוע לי שיהיה צוואר בקבוק,אני רק רוצה לדעת עד כמה. אצלי בכל אופן מהירות העתקה ב IDE היא 5 M לשניה וב USB 2 ל 25 M לשניה וזאת כאשר הם לא על אותו הכבל כאשר על אותו הכבל עוד יותר לאט לא ניראה לי שתוכל להריץ מערכת הפעלה מדיסק USB ניסו כמה אנשים להריץ את KNOPPIX מUSB STICK או קשיח היו מלא בעיות דרך אגב אל תיקנה את המתאמים הקטנים הנמכרים בין 100 ל200 שזה רק מתאם וספק עדיף מארז USB חיצוני יש בו גם מאורר ויעלה אולי 50 שח יותר איך זה שהUSB יותר מהיר מהIDE? נראה לי שהתבלבלת... ולמה לא לקנות את המתאמים הקטנים האלה? יכול להיות הבדליי ביצועים? בשבילי מארז הוא מגושם וגדול מידי... לי יש Vantev NexStar 3 מארז נחמד לכונן חיצוני אני נהנה ממנו ... (יש לי 80GB) אם אתה מחפש מארז יפה עם USB2 זה טוב... הוא עולה 250 +- יש כאלה גם עם פיירוייר ... תודה,אבל לא נראה לי שאני ילך על מארז. עוד שאלה: יכול להיות הבדליי ביצועים בין אחד שלוקח את החשמל מ:IDE http://www.getit.co.il/Products/Big/20619.jpg ואחד שלוקח מספק חיצוני: http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=68 שוב תודה.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים זו עובדה שכך זה אצלי על כמה מחשביםתמידנירתעתי מ ה USBתמיד טחנו לי את הראש משאבי מעבד ואני מדבר על העברת גיגות בין הדיסקיםאת המתאם ניסיתי הוא מיתחמם אתה עלול לגרום נזקלמגעי ה IDE של הדיסק ובסך הכל זה חיבור זמני
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים זו שאלה קצת לא מנוסחת טוב, כי החיבור מהמחשב לכונן הוא:מחשב -> USB -> בקר IDE -> כונן קשיחאו:מחשב -> בקר IDE -> כונן קשיחז"א, גם אם תשתמש ב-USB, בסופו של דבר המידע יעבור דרך בקר IDE (אלא אם כן זה כונן USB אמיתי כמו כונן פלאש) ככה שבכל מקרה המהירות תלויה ברכיב האיטי יותר (שתאורטית יהיה ה-IDE משום של-USB2 יש 2 מהירויות FullSpeed ו-HighSpeed שהן 12mb/480mb לשניה ושתיהן מהירות יותר מ-IDE.)
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מבחינת הבקר על הדיסק עצמו אתה צודקאבל בחיבור USB אין אני מישתמש בבקרי ה ןIDE אלא רק לקריאהוכתיבה דרך בקר הUSBאני עצמי גם כן הופתעתי מביצועי ה USB 2את מהירות העתקה אני רואה ב TOTAL COMMANDER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.