עבור לתוכן

עזרה בהבנה כללית לגבי כרטיסי מסך...

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום לחברי הפורום !

יש לי שאלה עקרונית:

במידה והמחשב שלי לא "מעלה" משחקים מסוימים,או שכן מעלה אך המשחק מתנהל באיטיות מזעזעת

מהו הגורם הזיכרון הכללי או הכרטיס מסך???

כי יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 4 1.8 וכרטיס מסך פשוט בעל 64 מגה זיכרון ואני רוצה לדעת מה להחליף זיכרון או כרטיס מסך???

פורסם

שתייהם..

אם יש לך 256MB זיכרון אז חובת השידרוג ל512MB לפחות..(אם מיועד למשחקים)..

וכנ"ל גם לכרטיס מסך אם הוא חלש...

פורסם

בס"ד

שלום לחברי הפורום !

יש לי שאלה עקרונית:

במידה והמחשב שלי לא "מעלה" משחקים מסוימים,או שכן מעלה אך המשחק מתנהל באיטיות מזעזעת

כי יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 4 1.8 וכרטיס מסך פשוט בעל 64 מגה זיכרון ואני רוצה לדעת מה להחליף זיכרון או כרטיס מסך???

קודם כל הזיכרון של הכרטיס מסך זה לא הכל לדוגמה יש כרטיס בשם 9700 פרו ויש לו 64 מגה זיכרון עד כמה שאני זוכר והוא מריץ מישחקים טוב

בכל אופן תיכתוב תמיפרט בשלמותו +תקציב לשידרוג ונעזור לך

פורסם

בס"ד

שלום לחברי הפורום !

יש לי שאלה עקרונית:

כמות הזכרון שיש בכרטיס מסך היא אמנם חשובה, אבל יותר לעבודה

עם גראפיקה דו-מימדית.

לעומת זאת בשביל להריץ משחקי מחשב באיכות טובה עם FPS

טוב, חשוב המנוע הגראפי של הכרטיס מסך, למשל 64, 128 או 256

זכרון הם לא ממש רלוונטים, מה שייתן את הביצועים הוא המנוע.

Stone Cold-

לכרטיס מסך Radeon 9700 Pro אין כרטיס

שהוא עם 64MB זכרון.

למעשה אפילו ה 9500 PRO הוא בעל 128MBזכרון.

פורסם

טוב לא היתי בטוח בזה

פורסם
  • מחבר

יש לי 256 זיכרון ראשי וכרטיס מסך AGP 64 מגה (כרטיס פשוט וזול ) אז מה לדעתכם צריך להחליף האים לקנות כרטיס מסך יותר מתקדם יספיק או שאני חייב

להוסיף גם זיכרון??

במידה וצריך להחליף כרטיס על איזה כרטיס אתם ממליצים??

בטווח של 300-350 ש"ח???

פורסם

אם מישחק לא עולה בכלל זה כרטיס מסך.. אממ 64 מגה בכרטיס זול ...? יש לך MX400 או MX200 ? :P

בקיצר אתה צריך עוד 256 מגה (+- 150 שקל ) וכרטיס מסך חדש כמה זה יעלה ? זה כבר תלוי בך...

פורסם

סתם,

קודם כל אין כרטיסי מסך מדהימים ב 300 ש"ח ולא בטוח שכדאי לך לקנות כזה למשחקים חדשים, לדעתי 600 ש"ח זה המינימום לכרטיס כניסה שתרגיש הבדל.

256MB זה ממש המינימום ההכרחי ל XP וכל הרחבה תביא להבדל שתוכל להרגיש.

איז כרטיס יש לך בדיוק וכמה כסף אתה יכול להשקיע בשדרוג ??

פורסם
  • מחבר

סתם,

קודם כל אין כרטיסי מסך מדהימים ב 300 ש"ח ולא בטוח שכדאי לך לקנות כזה למשחקים חדשים, לדעתי 600 ש"ח זה המינימום לכרטיס כניסה שתרגיש הבדל.

256MB זה ממש המינימום ההכרחי ל XP וכל הרחבה תביא להבדל שתוכל להרגיש.

איז כרטיס יש לך בדיוק וכמה כסף אתה יכול להשקיע בשדרוג ??

--------------------------------------------------------------

יש 440 MMX 64 מגה וזיכרון 256 מגה ראשי יש לי גג 400 ש"ח איפה כדאי להשקיע אותם ובאיזו צורה??

פורסם

לדעתי,

כדאי להוסיף כמה שיותר זכרון שיכנס ב 400 ש"ח ואפשר להתקין במחשב (כי אני לא יודע איזה קומבינציות אפשריות אצלך מבחינת גודל וכמות הסטיקים לזכרון)

ותריץ משחקים בהגדרות נמוכות 800X600 בלי פילטרים.

כי גם אם תקנה כרטיס ב 400 ש"ח עדיין משחקים חדשים יתקשו לתפקד בגלל המעבד והזכרון.

אני יודע ש 9550 או 5500 נכנסים ב 400 ש"ח ל AGP

אבל לא בטוח שזה ממש ישפר את המשחקיות.

אלה אם כן מומחי התצוגה יגידו שמשחקים חדשים בכלל לא רצים על כרטיס ישן (לי זה לא ידוע) ואז אין ברירה.

פורסם

אם הוא יקח R9550 הוא ירגיש הבדל בן הכרטיס שלו!

אבל עדיין הוא לא יוכל לשחק בהגדרות נורמאליות...

תלוי במה הוא מסתפק... אישית לא הייתי יכול לחיות עם כרטיס כזה, אבל אחרים כן...

תלוי במה הוא מסתפק...
פורסם

אם הוא יקח R9550 הוא ירגיש הבדל בן הכרטיס שלו!

ויוכל להפעיל את כל המישחקים ביגלל תמיכה ב שידרים בניגוד ל MX'ים (להעלות, להריץ על הגדרות נורמליות לא ממש )

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_344&products_id=2398

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=843

יש לך DDR כן ?

יוצא כ 550 שקל אבל לפחות יתן איזה שהוא שיפור סביר ...

פורסם
  • מחבר

ויוכל להפעיל את כל המישחקים ביגלל תמיכה ב שידרים בניגוד ל MX'ים (להעלות, להריץ על הגדרות נורמליות לא ממש )

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_344&products_id=2398

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=843

יש לך DDR כן ?

יוצא כ 550 שקל אבל לפחות יתן איזה שהוא שיפור סביר ...

איך אני ידע אני לא בטוח אם זה DDR או SDRAM ?

פורסם

cpu-z

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים