פורסם 2006 בפברואר 519 שנים אני רוצה לעשות שיהיה כמה פרופילים בשועל בימיוחד בישביל הקיצורים לאתרים בסרגל למעלהיש אפשרות לעשות את זה?לדוגמה שאני יפתח תפרופיל שלי יהיו אתרים -א-ב-וג בקיצורושאחי יפתח יהיה -ד-ה וו בקיצור אני מיתכוון לסרגל למלעה שאפשר להוסיף לו תקיצורים לאתריםבתודה STONE
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים שנה את קיצור הדרך של פיירפוקס מ- "c:\program files\mozilla firefox\firefox.exe"(או כל נתיב אחר שמופיע לך)ל- "c:\program files\mozilla firefox\firefox.exe" -profile(כשה- -profile נמצא מחוץ לגרשיים). עכשיו, בכל פעם שתפעיל את קיצור הדרך יופעל מנהל הפרופילים של פיירפוקס שיאפשר לך לבחור בפרופיל משתמש אחר. לכל פרופיל משתמש יש סימניות שונות.
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים הוא כתב את הפקודה לא נכוןתנסהprofilemanager-טוב, בגילי הזיכרון כבר לא משהו ;D.
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר תגידו באותו נושא אחרי שכבר הגדרתי פרופילים אין איזה תוסף שמאפשר לעבור בינהם בימקום כל פעם מהתחלה ליקבוע מה יעלה?
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר יתכוונתי שאולי יש תוסף שמאפשר ליבחור פרופילים ישירות מהדפדפן ואז סוגר ופותח אוטומטית תדפדפןיש דבר כזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.