עבור לתוכן

הגיע אחרית הימים

Featured Replies

פורסם

גוגל לא מתפקד!

;D

[attachment deleted by admin]

פורסם

www.google.co.il

עובד יופי.

מה אתה מבלבל בביצים?

פורסם

גם אצלי .com ו-.co.il לא עלו למשך כמה דקות, אבל עושה רושם שזו תקלה מקומית אצל ספק האינטרנט.

פורסם

גוגל פועל זה מה שחשוב

פורסם

פועל רגיל....

פורסם

אצלי זה עובד מצויין. :screwy:

פורסם

וואלה לא פועל

פורסם

ואללה , לא פועל , או ואללה לא פועל ?

תפסקו .

או שואללה , לא פועל , או שואללה לא פועל , שזה גם חמור לשעצמו .

בילבלתם אותי .

פורסם

זה לא גוגל שעושה צרות, זה הפרוקסי של ספק האינטרנט שלך.

פורסם

אם מה שאתם אומרים נכון, אז 012 כאלה חארות... זה קורה לי כמה פעמים ביום כל פעם ליותר מרבע שעה אפילו. אה, וזה עוד בלי לדבר על הניתוקים.

פורסם

זה לא גוגל, זה ה gateway של 012..

תפסיק להשתמש בשרת הפרוקסי שלהם..

פורסם

אתה מדבר על זה (בהגדרות של הכרטיס רשת)?

אני לא חייב את זה כדי לגלוש? אז מה המטרה של זה בכלל? (יש לי רשת ביתית אם זה קשור).

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני בברק 013 וגם אצלי walla.co.il לא עובד. Google לעומת זאת עובד לי.

פורסם

לא, זה ה- DNS, השרת שהופך כתובת שמית כמו hwzone.co.il לכתובת מספרית כמו 212.199.164.181. בלי זה לא תגיע רחוק.

שרת פרוקסי שומר את תוכנם של אתרים שאליהם גולשים המשתמשים. אם מישהו מנסה לגלוש לאתר שכבר נמצא בזיכרון של הפרוקסי, השרת ישלח אל הדפדפן את העותק ששמור אצלו במקום למשוך שוב עותק מהשרת. מבחינת הגולש, הביצועים יהיו טובים יותר כיוון שאין צורך לפנות לשרת מרוחק באינטרנט, ומבינת הספק, רוחב הפס לאינטרנט יורד כיוון שיש פחות גישות לאתרים פופולאריים. הבעיה היא שאם יש תקלה כלשהי בפרוקסי, אתרים מפסיקים לעלות.

רוב (ואולי כל) הספקים משתמשים בפרוקסי שקוף, כלומר כזה שפועל תמיד גם אם לא הגדרת אותו בדפדפן. אין הרבה דברים שתוכל לעשות נגד פרוקסי שכזה.

פורסם

תודה רבה, הבנתי :)

עד לפני כמה דקות כמעט כל אתר גדול מחו"ל לא עלה לי... אני עם 012, גם אצל אחרים שגולשים דרכם זה היה ככה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים