פורסם 2006 בפברואר 419 שנים זה בעייה נפוצה קורה להרבה אנשים אבל המחשב חדש ועכשיו הוא מתחיל לעשות לעצמו ריסט מדי פעם קורה פעם ביומיים אפילו פעם אחת אחרי 10 דקות זה קרה לא קורה בזמן קבוע עכשיו נראה לי שזה בחומרה.שאני מחבר הארדיסק וסידירום אסור ששניהם מסטר נכון למה נכנסתי עכשיו לחומרה וקלטתי ששניהם מסטר אז אני חושב שאולי זאת הבעייה אבל עכשיו לישון מחר אני ינסה אבל בכל זאת מישהו יכול לעזור לי אולי זאת לא הבעייה אולי זה משהו אחר ?
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים קודם תסדר את עניין הMASTER..(במיוחד אם הם על "אותו" הכבל...לא מאמין שהבעיה מזה אבל תבדוק..)..תבדוק טמפ' במאמץ..תעשה בדיקה של תוכוות ריגול ווירוסים..תבדוק תזיכרונות..תבדוק שאין שום דבר רופף...
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר אחי ספק enermax 560 watts עלה לי 560 שקל אני לא מאמין שזה נובע מזה אבל אני ינסה מה שאמרת הראשון יש עוד הצעות ??יכוללהיות שהווינדוס דפוק.אגב זה קורה נראה לי שיש עומס על המערכת קשור נראה לכם ?אגב היה לי מסך כחול פעם אחת ואז זה קרה.
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר אבל אם זה היה הזיכרון ויש לי שתי סלוטים של 512 אז זה לא בעייה אולי בסלוט אחד ??יכול להיות שזה בעייה אחרת ?
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים זה שעלה לך ספק 560 שח זה יופיאצלי על ספק ב100 שחמריץ 5 קשיחים 2 CDROM אם יש לך אחר אפילו קטן יותר נסההיו כאלו שהם לא תקנים
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים תעזוב את ספק הכוח בשקת בינתיים קודם תעשה שהמחשב לא יעשה ריסטרט ויביא לך מסך כחול בנוסף אחרי שתקבל את המסך הכחול תביא לכאן את הminidump אחרי שננתח את הקובץ נדע מה הבעיה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1042635#msg1042635
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר בינתיים לא עשה לי ריסט אבל יש לי 5 קבצי minidump כנראה נשמרו לפני כולם שוקלים אותו דבר כנראה מכל ה 6 ריסט אז אני יביא לכם אותם :http://planet.nana.co.il/pakomako/minidump.rarתודה על העזרה חברה מראש אוהב אותכם.
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים בכול הקבצים ShldDrv.SYS מותקן אצלך Panda antivirus חפש בגוגל פיתרון אז לא זיכרון ולא ספק כוח ...ב100 או 500 תתקין מחדש , או תעבור לאנטי אחר.
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר יש לי symantec antivirus לא של נורטון ו symantec client fire wall חשבתי לפרמט תמחשב למה גם הוינדוס הזה מעצבן אותי אז אתה חושב יפתור תבעיההלא עשה לי ריסט כבר הרבה זמן אגב...
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים אני לא צריך לחשוב הרבה,פורמט פותר כול בעיהאבל אני ממליץ לך לעבור לאנטי אחר ופיירוול אחר שהם שניהם חינמים.דוגמא:AVG וSygate זה שילוב טוב בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.