פורסם 2006 בפברואר 419 שנים מול בוטים עוד יותר גרוע יש חרא fps יותר מברשת כי הבוטים מעמסים על המעבד בכול מקרה נכנסים למשחק ולוחצים new או crate בוחרים מפה וכמה בוטים ולוחצים start
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים תשיג עותק מקורי של המשחק ותוכל לשחק עם בוטים ועכשיו אני מבין מה הסיבה האמיתית לכך שאתה לא משחק ברשת-אין לך מקורי
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים מול בוטים עוד יותר גרוע יש חרא fps יותר מברשת כי הבוטים מעמסים על המעבד אחד המשפטים החזקים. אני מקווה שסיפרת בדיחה שאף אחד לא הבין...
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר לא אני לא מדבר על ווארז חבר נתן לי את המשחק על הדיסק אני יודע שחייבים לקנות בשביל לשחק ברשת וכל זהאבל אני רוצה לשחק נגד נוטים
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים הודעה הזאת עולה לי שאני מנסה להיכנס למשחק התמונה שיש לך פה מפלילה אותך. במקורי אין את הדבר הזה של- Engine Running, והשגיאה בעצמה טוענת שאין לך חשבון Steam - זאת אומרת אין לך מקורי.
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר תראה לחבר שלי יש את המקורי והוא נתן לי את המשחק על דיסקיש לי את הסידי קיי אבל ברור שאני לא יכול להשתמש בוונכון אין Steam אז אני אמור להוריד ?אי אפשר לשחק נגד בוטיםחייבים Steam ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.