עבור לתוכן

חיבור קבוע לאינטרנט?

Featured Replies

פורסם

שבת שלום ,

יש לי מודם USB שכדי להתחבר

אני צריך להפעיל את החייגן

איך אני יכול לעשות שהמחשב יתחבר לי אוטומטית

כבר בהפעלה ובכל ניתוק יתחבר שוב?

פורסם

לא חושב שאפשר, אבל אם יהיה לך נתב תוכל לעשות זאת.

פורסם

לי יש ראוטר של של D-LINK שמחבר שלושה מחשבים למודם של ADSL ובאמצעות הרוטאר יש לי חיבור קבוע לאינטרנט.

אני לא יודע איך להגדיר אותו שזה יעבוד כך אבל אני יודע שזה לקח לאחותי הרבה זמן לגרום לזה לעבוד.

בקיצור צריך ראוטר, שם כבר יסבירו איך אפשר לעשות את זה.

במצב כזה לא משנה איזה מחשב עובד, תמיד בעת ההפעלה הרשת מחוברת.

פורסם
  • מחבר

מה???

אתם בטוחים ??

מה אין איזה תוכנה שתעשה את הפעולה הפשוטה

להתקשר לאינטרנט כל פעם שאין חיבור???

לא נראה לי הגיוני בכלל . . .

פורסם

אני לא שמעתי על משהו אחר שעושה את העבודה.... אם תמצא משהו... תודיע.

פורסם

בטח שאפשר. תגדיר את החייגן שברגע שהוא עולה שיתקשר אוטומטית, ואז תשים אותו בתוך תיקיית הSTARTUP בתוך התחל > תוכניות. וזהו.

פורסם

בטח שאפשר. תגדיר את החייגן שברגע שהוא עולה שיתקשר אוטומטית, ואז תשים אותו בתוך תיקיית הSTARTUP בתוך התחל > תוכניות. וזהו.

אם הוא ירצה להקים רשת אז המחשב שאליו מחובר המודם יצטרך לפעול כל הזמן כדי ששאר המחשבים יהיו מחוברים והוא עדיין יצטרך לחייג כל פעם שהמחשב עולה.

אצלי המודם מחובר לראוטר וכך כל מחשב מתחבר ישר לרשת ללא חיוג ובלי תלות במחשב אחד שפועל כל הזמן.

פורסם

למה שהוא יקנה ראוטר אם יש לו רק מחשב אחד?

הוא בכלל לא אמר שיש לו רשת או בכלל יותר ממחשב אחד.

Imtheman תעשה מה ש liiight כתב שני פוסטים למעלה.

פורסם

למה שהוא יקנה ראוטר אם יש לו רק מחשב אחד?

הוא בכלל לא אמר שיש לו רשת או בכלל יותר ממחשב אחד.

Imtheman תעשה מה ש liiight כתב שני פוסטים למעלה.

מה אתה קופץ. הבנאדם שאל שאלה ועניתי לו. מי אתה שתגיד לו: תעשה את זה ואל תעשה את זה?

אם אין לך משהו נוסף בו אתה יכול לעזור לו חוץ מלהגיד לו תעשה כמו ש-X אמר... עדיף שלא תגיד כלום.

פורסם

מכיוון שכבר שאלת אז אני אענה..

אני לא אוהב "לבזבז" כסף על דברים שלא צריך.

חוץ מזה, מן הסתם הפתרון שהצעת יעבוד, אבל יש לו חסרון (עצום מבחינתי) שבעצם הראוטר יקבל את כתובת ה IP האמיתית מהספק אינטרנט,

וזה רק יקשה עליך להיות שרת לכל מיני מטרות (ברור שאפשר להתחיל להגדיר העברת-פורטים אבל זה שוב להסתבך).

קיצר אני ממליץ על הפתרון הזול זה הכל ;)

פורסם

מכיוון שכבר שאלת אז אני אענה..

אני לא אוהב "לבזבז" כסף על דברים שלא צריך.

חוץ מזה, מן הסתם הפתרון שהצעת יעבוד, אבל יש לו חסרון (עצום מבחינתי) שבעצם הראוטר יקבל את כתובת ה IP האמיתית מהספק אינטרנט,

וזה רק יקשה עליך להיות שרת לכל מיני מטרות (ברור שאפשר להתחיל להגדיר העברת-פורטים אבל זה שוב להסתבך).

קיצר אני ממליץ על הפתרון הזול זה הכל ;)

:xyxthumbs:
פורסם

מה אתה קופץ. הבנאדם שאל שאלה ועניתי לו. מי אתה שתגיד לו: תעשה את זה ואל תעשה את זה?

אם אין לך משהו נוסף בו אתה יכול לעזור לו חוץ מלהגיד לו תעשה כמו ש-X אמר... עדיף שלא תגיד כלום.

אני לא מבין על מה אתה מדבר, כי הוא צודק. פותח התראד' שאל לגבי הפעלת החייגן כשהמחשב עולה, ולא התעניין ברשתות או כדומה. אז בתור אחד שכבר מתלונן, תסתכל על עצמך קודם.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצאתי את הפתרון . . .

אז באמת יש תוכנה פשוטה שעושה את זה,

cascadsl.

חפשו ב אי מיול.

פורסם

לא צריך שום תוכנה

כנס למאפיינים של החייגן ותגדיר אותו בדיוק ככה , כמו בתמונה

ותשים אותו ב"הפעלה" זה הכל (שוב, כמו בתמונה..)

th_startupdialer.jpg

פורסם
:yelclap: יש תוכנה בשם tiny dialer, התוכנה הזו מחייגת בצורה אוטומטית ברגע שWIN עולה. חפש בgoogle ובemule.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים