עבור לתוכן

Diablo 3 בקרוב? (בגדר שמועה ---- עידכון בע"מ 3)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זאת באמת בעיה, למרות ש- Diablo במנוע של WoW (אבל Singe Player) יכול להיות מעניין, אבל שוב, בעייתי...

פורסם

מה בעייתי? יכאב לכם בעניים לחסל הררי מפלצות בגרפיקה תלת מימדית?

פורסם

אז ככה הנה הרעיון:

נותנים לדיאבלו 3 מנוע תלת מימדי ממבט ראשון ואפשרות גם למבט שלישי סטייל מורווינד אבל מוסיפים לו גם havok וכו וכו וגם אפקטים יפים כמו shader model 3 וכו

בקיצור oblivion גירסת דיאבלו

פורסם

^^

באנגלית קוראים לזה:

hellgate: london

www.hellgatelondon.com

מה בעייתי? יכאב לכם בעניים לחסל הררי מפלצות בגרפיקה תלת מימדית?

זה לא יכאב, פשוט הדמעות יפריעו לי לשחק.

דיאבלו זה קלאסיקה. זה כמו שמחר בליזז יוציאו את SC2 ויהפכו אותו לאיזה משהו כמו WARHAMMER.

WARHAMMER משחק מעולה, עם מנוע פיצוץ אבל זה פשוט לא יהיה זה, אם אתה מבין את הכוונה שלי.

יש משהו בפשטות של הגרפיקה שנותן תחושה שהמשחקיות היא החשובה ולא המראה. (סטייל CIV1 & CIV2)

פורסם

אז ככה הנה הרעיון:

נותנים לדיאבלו 3 מנוע תלת מימדי ממבט ראשון ואפשרות גם למבט שלישי סטייל מורווינד אבל מוסיפים לו גם havok וכו וכו וגם אפקטים יפים כמו shader model 3 וכו

בקיצור oblivion גירסת דיאבלו

אני חושב שענית בעצמך על השאלה!!

זה כבר ממש לא יהיה דיאבלו, זה יהיה משהו אחר לגמרי.

אהבנו את דיאבלו כמו שהוא היה. זה היה ממש כייף לעבוד על המנוע המיושן הזה, הוא ממש קליל ולא מעייף.

וכמו שאומרים....... כל המוסיף גורע........

פורסם

לדעתי הגיע הזמן למותג אחר של בליזארד.

אחרי 3 מותגים מוצלחים במיוחד (סטארקראפט, וורקראפט ודיאבלו), מגיע לנו עוד עולם משחק מעולה שלהם, ובכלל שהפיתוח אל העולם של WC דיי נפסק (נכון שיש הרחבה לWoW, וכל מיני פאצ'ים שמוסיפים דברים, אבל WoW בעצם סוגר את העולם של WC), אז צריך מותג אחר שיחליף אותו.

למרות שאני לא אתנגד לעוד משחק דיאבלו, ושאני מתפלל כל ערב לידיעה מבליזארד שהם בכמה שנים האחרונות עבדו בסודיות על SC2 ושעוד שבוע הוא יצא לשוק.

פורסם

^^

באנגלית קוראים לזה:

www.hellgatelondon.com

זה לא יכאב, פשוט הדמעות יפריעו לי לשחק.

דיאבלו זה קלאסיקה. זה כמו שמחר בליזז יוציאו את SC2 ויהפכו אותו לאיזה משהו כמו WARHAMMER.

WARHAMMER משחק מעולה, עם מנוע פיצוץ אבל זה פשוט לא יהיה זה, אם אתה מבין את הכוונה שלי.

יש משהו בפשטות של הגרפיקה שנותן תחושה שהמשחקיות היא החשובה ולא המראה. (סטייל CIV1 & CIV2)

אינדיד... אין על CIV1 :'(. ואני לא אומר את זה בציניות. CIV1, SIMCITY MORTAL KOMBAT וכמובן DIABLO

ועוד רבים אחרים... אלו היו המשחקים. אאך... הנוסטלגיה.

בכל מקרה, אין כ"כ מה לעשות ולפי כל התחזיות הם הולכים על תלת מימד. מצד אחד זה באמת שובר את ה"מורשת", אבל מצד שני

זה גם סוג של אבולוציה (אני מקווה לטובה). נשאר לנו רק לקוות שהם יעשו את המעבר כמה שיותר טוב, ולא למשל כמו BG לNWN.

בהזדמנות זו הייתי גם רוצה לשאול אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הפסקול של DIABLO הראשון ?תודה.

פורסם

נראה משחק מעולה!

אני מחכה לו הרבה זמן!

:xyxthumbs:

זה יהיה ממש דיאבלו ב 3D

:D

פורסם
  • מחבר

לא יודע עד כמה המידע הזה אמין אבל, לי הוא נראה מספיק אמין

It looks like the Diablo III rumor mill has started up once again with a seemingly innocent post on the jobs section of the Blizzard web site. A few days ago they posted a job for an art director and various leads to join "the team behind Diablo I and II" for "an unannounced PC project." I have been getting some inquires since then if Blizzard is indeed working on Diablo III and when is it going to come out?

Well, before I answer let me mention a few things. First, I don't want to get any of my friends at Blizzard in trouble, so from instead of mentioning "Diablo III" let's call this theoretical game "Beelzebub 3" and instead of "Blizzard" let's call them "Snowstorm". Second, my information is quality stuff, but it is a little old, so take that with a gain of salt. Third, err, well, there is no third, so let's get into what I know!

Let's the obvious out of way, "Snowstorm" is indeed working on "Beelzebub 3". Not only are they working on it, but they have been working on this game for no less than the past four years. In fact, "Snowstorm North" nearly completed the game several years ago, but what they developed just "wasn't fun" and been quietly reworked. This was actually one of the key reasons why Snowstorm North was closed and everyone was relocated to Irvine-based Snowstorm, so that the bigwigs in Irvine could better track and follow the development of Beelzebub 3.

עוד מידע פה

http://www.gamingsteve.com/archives/2006/02/rumor_diablo_ii.php

omgomgomg

As for what to expect in to see in Beelzebub 3, believe it or not but those rumors that were floating around a few months ago about the game were fairly accurate (by the way, I have no idea who started these rumors or where they came from). According to the rumors:

"Diablo 3 takes place in heaven. Hell is trying to take it over and it is AWESOME looking Imagine the brightness of heaven being taken over by the darkness of hell Imagine WoW but in a Diablo world in amount of size and playability Also, guild housing is available in this game for those of you who know about it."

This information was pretty dead-on. It is true that Beelzebub 3 will be done in true 3D and it did indeed look freaking awesome

אז זה כנראה כן יהיה כמו WoW!

The core gameplay Beelzebub 3 will play pretty much like Beelzebub 1 and 2, but the game world will be much larger and provide a much deeper experience -- many more items, more levels when you go through the game for first time, more skills, more of everything. In addition, the multiplayer aspect will be greatly enhanced from the past installments and don't be surprised to see more than a couple of WoW-based concepts to leak over into the Beelzebub 3 universe ... such as two opposing factions (Alliance and Horde = Heaven and Hell), enhanced guild functionality, and maybe even mounts?!

מעניין...

פורסם

נשמע כמו ניחוש פרוע שגם אני יכלתי לנחש...

פורסם

אני חושב ש blizzard קצת בבעיה בנושא הזה.

מצד אחד מנוע שהוא אינו תלת מימד זה מיושן היום ולא אטרקטיבי.

מצד שני דיאבלו בתלת מימד............ :s05:

זה כבר לא כלכך דיאבלו. לדעתי אם הם יפרשו בשיא הם יצאו ענקיים. קשה לי לדמיין את דיאבלו ב תלת מימד.

להזכירך שגם GTA היה בדו-מימד ועבר ל3D עם המשחק LIBRETY CITY

פורסם

הוא עבר מדו מימד לתלת מימד מGTA2 לGTA3 בהתאמה :|

פורסם

^^^

חזרת על מה שהוא אמר.

GTA3=liberty city

פורסם

אה OK טעות שלי :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים