פורסם 2006 בפברואר 319 שנים הכותרת אומרת הכל:אני רוצה לקנות את אחד הNeed for Speed ואני מיטלבת בין MOST WANTED לUNDERGROUND...אז מנסיון אישי: מה אתם מעדיפים? מה יותר "מעניין? אם יותר מכוניות? גרפיקה יותר טובה ומשוכללת.... תספרותודה בהקדם
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים לדעתי MW הרבה יותר מהנה!גרפיקה מצויינת וגם משחקיות יותר מעניינת!לעומת U2 שהוא יותר מדי עמוס בשטויות מיותרות(זו דעתי האישית.. יש כאלה שאוהבים את זה)
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים MOST WANTED טוב בהרבה מUNDERGROUNDהמנוע הגראפי יפה בהרבההם תיקנו מלא בעיות במשחקיות שNFS:UNDERGROUND2 סבל מהן...כמו עודף של חלקים לשידרוג המכונית,מחסור בגיוון במירוצים,הצורך למצוא בכוחות עצמך חנויות ועודף סוגי החנויות והעובדה שכדי להתחיל מירוץ היה עליך להגיע אליו פיסית [גם בNFS:MW אפשר,אבל יש גם תפריט שמפנה אותך למירוץ מיד]כמו כן-הסביבות נראות טוב יותר,המכוניות שולטות פי 10000,מנוע הנהיגה שופר ונהיה ממש כיפי [וגם התווסף מצב של SLOW MOTION שולט]סוף סוף חזרו המשטרות לסדרה ואתה תזכה למרדפים ממש מותחים וממש מהירים וממש אדירים [וגם יש למשטרות מנוע נזק]ולשם שינוי-בניגוד לNFS:UNDERGROUND2,הNFS:MOST WANTED נשאר מעניין וכיפי עד סופו...אל תחשוב אפילו על NFS:UG2...הוא לא שווה ת'כסף...הוא משחק נחמד,אבל נמאס מהר מדי.
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים בקיצור, לא שנייהם לא שווים את הכסף...אם יש לך PS2 תקנה גרנד טוריזימו 3 זה לא אותו סיגנון אבל שווה כל שקל
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים לPS2 יש מישחקים הרבה יותר טובים באותו סיגנוןלPC אני לא ממליץ על אף אחד מהם ביגלל שהם חוזרים על עצמם מהר מאוד כנס ללינק ותביןhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=162251.0לא היתי משלם יותר מ50 שקל על אף אחד מהמישחקים האלה עדיף לחכות שהם יהיו במוזליםבהתחלה אתה מיתלהב אבל אחרי זה מישתעמם יותר ויותר ובפעם ה100000000000 שאתה נוהג באותו מסלול אתה רוצה לקחת רובה צידללכת לEA ולינקום בהם על מישחק כזה ממוחזר(סתם בצחוק אני לא פסיכופט ואולי כן ההההה :2gunsfiring:)בקיצור חפש מישחק אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.