עבור לתוכן

Ridge Racer 6-האם הגראפיקה ש XBOX360 יכול להציע באמת כזאת?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עלות הוספת ה מעבד AA תהיה נמוכה בהרבה מיזה...

מאיפה לך לדעת? אולי עלות היצור היא גבוהה?

ו 7600 לא יוכל להפעיל את כל המשחקים בלי פילטרים... ממש לא! ואני לא מדבר על כבדים ממש כמו FEAR...

ובכלל אני חושב שהחברות עשו את הניסויים שלהם, ובדקו מה יהיה טוב יותר ומה פחות...

:xyxthumbs:

• תגובות 43
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני משאר שעלות שלך כזה דבר תיהיה מאוד יקרה, מאחר והבאפר שאתה צריך להקציב לליבה המישנית יהיה מאוד גדול, לפחות 4 מגה, מה שאומר ש90% מהטרנזיסטורים עליה יהיו הבאפר אז צריך לייצר אותה בליטוגרפיה מאוד נמוכה, וזה בלי שהתחלנו לדבר על איך שהיא מתקשר ע הליבה השניה ולהחזיק שני פאבים....

השאלה הנשאלת היא לא למה זה לא יצא לשוק הפיסי, אלא איך הצליחו להכניס את זה לקונסולה בלי ליקר את המחיר שלה בעשרות מונים...

פורסם

השאלה הנשאלת היא לא למה זה לא יצא לשוק הפיסי, אלא איך הצליחו להכניס את זה לקונסולה בלי ליקר את המחיר שלה בעשרות מונים...

אכן.. כלל הקונסולה עולה פחות מ1900XTX ויש בה דבר כזה (ועוד הרבה דברים יקרים ) ... אולי ATI יודעת כמה דברים טוב יותר מאיתנו ;) נישאר רק לקוות שזה ימצא את דרכו גם ל PC ומוקדם ככל האפשר ;) .

יש לי שאלה בקשר להרבה מישחקי המרוצים שראיתי עד היום ל X360 .. האובייקט המרכזי (אם זה הרכבים או אם זה איזה שהוא מיכשול בכביש) ניראה מדהים אבל שאר הסביבה פשוט עלובה !! למה זה ? היא לא יכולה לעמוד בזה ?

לדוגמה בתמונה הראשונה שהוצגה בתארד הזה,גם בתמונות מהמישחק השני שהציגו פה (שם זה עוד ניראה בינוני לפחות ) ובתמונה הזו http://www.xbox360emu.com/img/xbox360_screen010.jpg

תיראו את ההונדה, הדודג' והסוואנה - מדהים . לעומת זאת הכביש והמשאית בינוניים והבינינים והרמזורים למשל עלובים .

פורסם

אני משאר שעלות שלך כזה דבר תיהיה מאוד יקרה, מאחר והבאפר שאתה צריך להקציב לליבה המישנית יהיה מאוד גדול, לפחות 4 מגה, מה שאומר ש90% מהטרנזיסטורים עליה יהיו הבאפר אז צריך לייצר אותה בליטוגרפיה מאוד נמוכה, וזה בלי שהתחלנו לדבר על איך שהיא מתקשר ע הליבה השניה ולהחזיק שני פאבים....

בקנסולות החברות מוכרות מיליוני כרטיסי מסך מאותו סוג בPC הרבה פחות מאותו סוג לפחות בכרטיסים החזקים

ביגלל זה כרטיס לקונסולה הרבה יותר זול

פשוט מישתלם לחברות לימכור ככה כי תהליך היצור זול יחסית

פורסם

xbox360_screen010.jpg

פשוט מדהים...מממש ממש ממש אמיתי!

יכל להיות שזה באמת אמיתי? כלומר לקחו צילום של מכונית(אמיתית) ושילבו אתזה......?

אני כבר מחכה לSP3 .....

פורסם

xbox360_screen010.jpg

פשוט מדהים...מממש ממש ממש אמיתי!

יכל להיות שזה באמת אמיתי? כלומר לקחו צילום של מכונית(אמיתית) ושילבו אתזה......?

אני כבר מחכה לSP3 .....

תחכה למישחקים בזמן אמת ולא לתמונות כאלה לפתח מישחק כזה יעלה המון כסף היום

פורסם

אכן.. כלל הקונסולה עולה פחות מ1900XTX ויש בה דבר כזה (ועוד הרבה דברים יקרים ) ... אולי ATI יודעת כמה דברים טוב יותר מאיתנו ;) נישאר רק לקוות שזה ימצא את דרכו גם ל PC ומוקדם ככל האפשר ;) .

יש לי שאלה בקשר להרבה מישחקי המרוצים שראיתי עד היום ל X360 .. האובייקט המרכזי (אם זה הרכבים או אם זה איזה שהוא מיכשול בכביש) ניראה מדהים אבל שאר הסביבה פשוט עלובה !! למה זה ? היא לא יכולה לעמוד בזה ?

לדוגמה בתמונה הראשונה שהוצגה בתארד הזה,גם בתמונות מהמישחק השני שהציגו פה (שם זה עוד ניראה בינוני לפחות ) ובתמונה הזו http://www.xbox360emu.com/img/xbox360_screen010.jpg

תיראו את ההונדה, הדודג' והסוואנה - מדהים . לעומת זאת הכביש והמשאית בינוניים והבינינים והרמזורים למשל עלובים .

זו הקצאת משאבים, בתנועה לא תשים לב לאוביקטים האלה, ועוד יש אפקטים של תאורה ובלור עליהם

פורסם
  • מחבר

תחכה למישחקים בזמן אמת ולא לתמונות כאלה לפתח מישחק כזה יעלה המון כסף היום

ובנוסף לזה הגראפיקה ממש לא מרשימה שם :P :P

פורסם

אתה יכל לתת תמונה עם גרפיקה טובה?

פורסם
  • מחבר

התמונה בהודעה הראישונה בעמוד הראישון...

תמונות מהמשחק בורנאוט... גם בעמוד 2 או 3...

נראות יותר טוב מהתמונה שהבאת!

אבל עדיין זה לא גראפיקה מושלמת!!

וזה לא הדיון אכשיו...

פורסם

אני פחות אהבתי את התמונות מהעמודים הקודמים

אומנם גראפיקה מדהימה!!! אבל עדין התמונה לא נראת אמיתית (בניגוד לתמונה שסמתי)

פורסם

הגרפיקה בתמונה של GavTivX ברמה גבוה בהרבה.

אבל זה לא אומר שהתמונה יפה יותר, אין אפקטים והעיצוב לא טוב = גרפיקה פחות יפה.

עכשיו ראיתי סרטון של Ridge Racer 6, נראה כמו משחק יפה.

המכוניות נראות טוב, בעיקר השתקפות עליהן ניראות מצוין וגם הדגמים נראים טוב מאוד. אבל אפשר לראות רמה כזאת כמעט גם בPC היום (לדעתי נראה יותר כשGTR 2 יצא בקרוב).

האפקטים של האור נראים טוב מאוד גם.

הסביבה ניראית רגילה, כמו משהו שאפשר להריץ גם על הXBOX הראשון.

בסך הכל נראה יפה, אבל לא משהו מדהיםכמו התמונות שהראו פה מהמשחקים האחרים (אני עדיין מחפש ווידאו נורמאלי).

הנה הקישור, זה 100 ומשהו מגה אבל בQT

http://www.gametrailers.com/player.php?id=8694&type=mov

פורסם

זה חוסר השקע, נטו.

את המכונית שוכרים כמה אמנים שיעשו ובקשר לשאר בגלל שאתה לא ממש שם לב אליה, מורידים תמונה מגוגל ושמים ברקע.. ככה זה המשחקים המסחריים למיניהם, ראה ערך "EA ושות' "

פורסם

תגדילו תתמונה ותיראו שזה לא משהו מיוחד

וחוץ מיזה זה מישחק מרוצים שבדרך כלל לסוג הזה של מישחקים יש גרפיקה מאוד טובה

ואני אישית חושב שה360 יכול להציג גרפיקה הרבה יותר טובה אבל עדין לא מנצלים אותו טוב

צודק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים