עבור לתוכן

Ridge Racer 6-האם הגראפיקה ש XBOX360 יכול להציע באמת כזאת?

Featured Replies

פורסם

הרבה מאוד מהסירטונים בחשיפה של ה360 היו מזויפים, הם הציגו תמונות ו"גיים פוטג' " מזויפים.

סתם לידע כללי.

כי למשל התמונות "מבורנאוט" נראות כמו משחק מתקדם בשני דורות של קונסולות לפחות אחרי Ridge Racer 6 לפי התמונות :smile1::screwy:.

משהו פה לא מסתדר לי.

ומשהוא ממש מציק לי בתמונות של Ridge Racer 6, שימו לב שכל דבר אחר חוץ מהמכוניות נראה די גרוע, הטקטורה של הכביש והסביבה נראות רע, ובלי האפקט "מושיון בלור" הזה זה בטח נראה יותר גרוע כי הוא קצת מטשטש את הסביבה

התבלבלת עם הפס3, לא היה שום דבר מזויף באקסבוקס 360, אפילו כשהם היו צריכים להריץ את זה על גירסא אלפא מקרטעת

• תגובות 43
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרבה מאוד מהסירטונים בחשיפה של ה360 היו מזויפים, הם הציגו תמונות ו"גיים פוטג' " מזויפים.

סתם לידע כללי.

כי למשל התמונות "מבורנאוט" נראות כמו משחק מתקדם בשני דורות של קונסולות לפחות אחרי Ridge Racer 6 לפי התמונות :smile1::screwy:.

משהו פה לא מסתדר לי.

ומשהוא ממש מציק לי בתמונות של Ridge Racer 6, שימו לב שכל דבר אחר חוץ מהמכוניות נראה די גרוע, הטקטורה של הכביש והסביבה נראות רע, ובלי האפקט "מושיון בלור" הזה זה בטח נראה יותר גרוע כי הוא קצת מטשטש את הסביבה

אתה מתבלבל לחלוטין

בPS3 זייפו סרטים...

הXBOX360 הראה רק דברים אמיתיים...

וכדאי שמשהו יסתדר לך-כי ככה המשחקים בXBOX360 נראים...הם לא מתקדמים בשני דורות...הם מתקדמים בדור אחד-הדור הבא של הקונסולות...וזה בדיוק מה שהXBOX360 היא.

ודרך אגב-בורנאאוט 360 נראה חרא יחסית למשחקים אחרים על הקונסולה...

פורסם

גם לPS3 לא זייפו, היו שמועות על KILLZONE, אבל אף אחד מעולם לא הוכיח או הודה בזה שזייפו מה גם שהקונסולה שהוצגה בE3 הייתה רק 3\2 מהכוח של הPS3 הסופית...

פורסם

מה זה משנה מישחקים בודקים בזמן אמת ולא בתערוכות

וזה לא משנה למה הקונסולה יכולה להגיע אלה לאיך המישחק ניראה שמשחקים בו

פורסם

גם לPS3 לא זייפו, היו שמועות על KILLZONE, אבל אף אחד מעולם לא הוכיח או הודה בזה שזייפו מה גם שהקונסולה שהוצגה בE3 הייתה רק 3\2 מהכוח של הPS3 הסופית...

לא הייתה שום פס3 אפילו לא גרסאת אלפא, הכל היה פרירנדרד של מה שהם מקוים שהקונסולה תוכל לספק

פורסם

אתה מתבלבל לחלוטין

בPS3 זייפו סרטים...

1-הXBOX360 הראה רק דברים אמיתיים...

וכדאי שמשהו יסתדר לך-כי ככה המשחקים בXBOX360 נראים...2- הם לא מתקדמים בשני דורות...הם מתקדמים בדור אחד-הדור הבא של הקונסולות...וזה בדיוק מה שהXBOX360 היא.

ודרך אגב-בורנאאוט 360 נראה חרא יחסית למשחקים אחרים על הקונסולה...

1- ::) אוקי ביל, אם אתה אומר.

2- לא הבנת מה שאמרתי, זה נראה מוזר שRidge Racer 6 מהתמונות נראה כמו סתם משחק PC יפה ברזולוציה גבוה, לעומת בורנאוט שנראה כמו משחק מה XBOX4 או משהו כזה, הגרפיקה שונה לגמרי בשני המשחקים.

זה בגלל שהתמונות מבורנאוט והכל שאר המשחקים היפים שהראו פה הם אולי תמונות של איך הם יראו בעתיד, או איך המפתחים רוצים שהם יראו, אבל שום קונסולה היום לא מריצה אותם כך, בגלל זה אני אומר שלדעתי הם רינדור שאמרו לדמות את מה שנראה אולי בעוד שנה כשהקונסולות יהיו בשלות. אבל מה שבטוח שאלה לא "סקרין שוטס" מקוריים.

אולי שכחתם את התמונות מגרנד טוריסמו האחרון (לPS2), גם לא בעוד 5-10 שנים שום מחשב לא יוכל לרננדר אותם בזמן אמת, ואנשים באמת האמינו שכך המשחק נראה.

פורסם

1- ::) אוקי ביל, אם אתה אומר.

2- לא הבנת מה שאמרתי, זה נראה מוזר שRidge Racer 6 מהתמונות נראה כמו סתם משחק PC יפה ברזולוציה גבוה, לעומת בורנאוט שנראה כמו משחק מה XBOX4 או משהו כזה, הגרפיקה שונה לגמרי בשני המשחקים.

זה בגלל שהתמונות מבורנאוט והכל שאר המשחקים היפים שהראו פה הם אולי תמונות של איך הם יראו בעתיד, או איך המפתחים רוצים שהם יראו, אבל שום קונסולה היום לא מריצה אותם כך, בגלל זה אני אומר שלדעתי הם רינדור שאמרו לדמות את מה שנראה אולי בעוד שנה כשהקונסולות יהיו בשלות. אבל מה שבטוח שאלה לא "סקרין שוטס" מקוריים.

אולי שכחתם את התמונות מגרנד טוריסמו האחרון (לPS2), גם לא בעוד 5-10 שנים שום מחשב לא יוכל לרננדר אותם בזמן אמת, ואנשים באמת האמינו שכך המשחק נראה.

:s07:

לפעמים זה פשוט מעלה גיכוח

אתה יודע-הקונסולה כבר יצאה,כל מי ששיחק בה אמר שזה נראה בדיוק כמו בתמונות :s07:

תפסיק לטחון מים ולהיות ספקן

וד"א-התמונות הראשוניות מBURNOUT 360 היו תמונות קונספט...התמונות האחרונות הן ACTUAL INGAME והן נראות לא מרשימות בשיט.

ד"א2-אל תיקח דוגמאות מסוני...הם רימו בערך בכל מה שקשור לתצוגה מוקדמת והצגת הטכנולוגיה...גם בPS2 וגם בPS3.

פורסם

ראית על הXBOX 360 גרפיקה שנראות כמו בתמונה הזאת במו עינך שאתה מאמין לכל זה?

untitled9uf.png

???

ואם כן, וגם אם לא, תסביר לי, בבקשה, למה משחק אחד בתמונות נראה כמו זה (^) ומשחק אחר נראה כמו Ridge Racer 6 ?

:s07:

ד"א2-אל תיקח דוגמאות מסוני...הם רימו בערך בכל מה שקשור לתצוגה מוקדמת והצגת הטכנולוגיה...גם בPS2 וגם בPS3.

אה כן...כי מיקרוסופט הם צדיקים גדולים, זה ידוע.

זה בדיוק אותו וויכוח שהיה עם גרנד טוריסמו ואלה בדיוק אותם מיילים שאמרתי.

יש לי תחושה שאין חדש תחת השמש ואסטרטגית השיווק של החברות לא השתנתה מאז.

פורסם

אם הדמואים מזויפים, למה הם קירטעו? הם רינדרו מראש בכוונה ככה?

תקרא ביקורות, ההבדל בין פה לבין GT הוא שפה התמונה על המסך היא ברזולוציה הרבה יותר גבוה, והכוח של האקס בוקס מספיק חזק כדי לתמוך בעובדה שהם אמתייים

פורסם

ראית על הXBOX 360 גרפיקה שנראות כמו בתמונה הזאת במו עינך שאתה מאמין לכל זה?

untitled9uf.png

???

ואם כן, וגם אם לא, תסביר לי, בבקשה, למה משחק אחד בתמונות נראה כמו זה (^) ומשחק אחר נראה כמו Ridge Racer 6 ?

אה כן...כי מיקרוסופט הם צדיקים גדולים, זה ידוע.

זה בדיוק אותו וויכוח שהיה עם גרנד טוריסמו ואלה בדיוק אותם מיילים שאמרתי.

יש לי תחושה שאין חדש תחת השמש ואסטרטגית השיווק של החברות לא השתנתה מאז.

כתב VGAMES שקיבל לידיו קונסולות XBOX360 אמר שזה נראה בדיוק ככה.

חוץ מזה-האתר GAMETRAILERS.COM לקח קטעי INGAME מPGR3 [שצוות האתר צילם בעצמו] וזה כן נראה כמו בתמונות..אפילו יותר מדהים..כי בתנועה זה נראה בכלל חבל"ז.

זה בהחלט מספיק.

פורסם

השבב הגראפי של ה360 מכיל שתי ליבות, אחת היא ליבה רגילה לכל דבר בעלת 48 צינורות עיבוד מלאים ( שלא כמו בX1900XTX PE WHATEVER...),

והליבה השניה נקראת FREE AA היא מאפשרת לך לעשות AA ברמה של X4~ בלי לגרוע מאומה מהביצועים.

נישמע ממש טוב מתי ניראה את זה בכרטיסים ל PC ?

פורסם

אין לי מושג... עד כמה שאני יודע מיקרוסופט ביקשו את זה במיוחד מאיטיאי..

הדבר היחידי שמתקרב לטכנולוגיה הזו היה כרטיס מלפני הרבה זמן שקראו לו VOODOO5500, זה כרטיס עם שתי ליבות גראפיות (כל אחת ברמה מגוכחת שעשתה 7 מיליון משולשים לשניה), הוא עבר בטכנולוגיה מאוד דומה לSLI (למעשה SLI זה פיתוח שלו...), וכמו בSLI, כאשר אתה לא כותב את הדרייורים למשחק הוא חסר תועלת, במצב הזה הכרטיס היה משתמש בליבה השניה רק בשבל פילטרים ואז היה לך FREE AA.

ד"א הכרטיס היה כישלון ומכר רק בערך 1000 יחידות (לי יש אחד 8) , פריט אספנות )

ככה נראה הצ'יפ ד"א:

xenos-small.jpg

פורסם

http://www.sg.hu/cikkek/11921

בטוח לגבי הFREE ?

אולי הוא מציג איכות AA מעולה (אפילו יחסית לכרטיסים של ליפני 2-3 שנים) .. אבל זה ממש לא בחינם .. ;)

לפי דעתי ביום שזה יכנס לכרטיסי PC זו תהיה קפיצה דרך מדהימה !

לשחק בלי AA זה פשוט סיוט !! החלפתי את ה9800 רק ביגלל שהוא כבר לא עמד בזה .

תחשבו ככה: 7600GT יריץ את המישחקים מעולה לא AA לכן למי שזה לא משנה יקנה אותו ..מי שזה כן משנה לו יקנה 7900GTX .

אבל אם היה ל7600 את המעבד הזה .. גם מי שכן מפעיל AA היה יכול להיסתפק בו .. ולא היה צריך ליקנות איזה 7900GTX ..

באמת שאני לא מבין את ATI ו NV ... במקום להציג כרטיס עם 32 צ"ע 0.7GHZ לליבה ו 1.6GHZ לזיכרונת שיכול להציג מישחק כמו F.E.A.R באיזה 100FPS אבל ברגע שתפעיל 4X AA הוא ירד ל 40FPS +- פשוט מיצרים כרטיס כמו 7600GT ומוסיפים לו מעבד כזה .. אז הוא יריץ את F.E.A.R בכל מיקרה על 40FPS +- לא משנה עם זה עם AA או בלי. הרי לאף אחד לא משנה אם זה 100FPS או 40FPS בלי AA פשוט מי שזה רץ אצלו על 100 יוכל להפעיל AA ומי שזה רץ על 40 לא יוכל .

החברה גם צריך להרוויח ? סבבה, היא תוכל להרוויח אפילו יותר!

העלות יצור של 7600GT זולה בהרבה מ7900GTX, עלות הוספת ה מעבד AA תהיה נמוכה בהרבה מיזה וזה גם יהיה תיכנון חד פעמי ...(אלא אם ירצו להוסיף תמיחה ב8 או 16 AA וזה יחייב תיכנון חדש) ויקחו עליו מחיר דומה ל 7900GTX או שאם הם יהיה נורמלים הם פשוט ישאירו את אותם אחוזי רווח וככה המחיר יהיה משמעותי זול יותר לצרכן .

פורסם

למה באמת לא מפתחים את זה למחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים