פורסם 2006 בפברואר 419 שנים מחבר אני שואל כי בפרוספקט של המעבד כתוב שאם מורידים את הקירור חייב לרענן משחה וחשבתי שזה גם ככה בכ.מסך. אם יש לי ת'כרטיס 4 חודש צריך לרענן משחה לדעתך?
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים למה ספאם??? קיצר מה שאני שונא שכולם אומרים שהזלמן זורק אויר למארז מה אתה סתומים???????? ומה עושה הקירור הכי מומלץ בעולם - ביג טייפון? מה הוא משגר תאויר שהוא זורק מעבר ללוח אם? אני שונא תתגובה המטומטמת הזאת ילדון דבר ראשון תירגע עם המילים לפני שתקבל באן , דבר שני בטח אל תחשוף ככה את הטיפשות שלך לפני כולם כי אתה סתם מפדח את עצמך. אם יכולת ההבנה המדעית שלך היא "אם הביגטייפון הוא הקירור הכי מומלץ בעולם אז הזלמן שלא זורק אוויר החוצה צריך גם להיות טוב" אז שיבושם לך. אם הביגטייפון היה יכול לזרוק אוויר החוצה הוא היה זורק , אבל בתקן ATX למארזים זה בלתי אפשרי לחלוטין. ועכשיו שיא כל השיאים של החשיבה - מאחורי הביגטייפון החמוד הזה יש מאורר טוב שמוציא החוצה את האוויר החם שהוא יוצר , אז כן - האו כן מוציא החוצה - אמנם בדרך מתוחכמת יותר שבשביל להבין אותה צריך להיות מדען טילים בין יבשתיים בין 40... אבל שיהיה... יום טוב ילדוני
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים ילד תשתוק כברר!!!תפסיק להפגין את "החוכמה" שלך.מה ש-ICE2K אמר נכון ואני לא יתפלא אם אתה איזה ילד בין 10"שפורץ" למחשב שלך דרך סוס טרויאני ועובד על כל הילדים בכיתה שלך שאתה האקרושפרצת לראש הממשלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.