פורסם 2006 בפברואר 319 שנים כמו בכותרת....לי כבר קצת נמאס מלשחק בWOW ובLINEAGE2כרגע אני מחפש משחק אחר משהו דומה מאוד לענייןושיהיה סרברים "פרטיים" תודה מראש D:
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים לא פלא שמנאס לך מWoW אם אתה משחק בסרברים לא חוקיים.כי המשחק שם פשוט דפוק.אני עד לפני שלושה חודשים שיחקתי בWoW, ופשוט נהינתי מכל רגע.משחק מעולה, הוא לא סתם קיבל ביקורות מעולות.פשוט תשקיע את ה70 ש"ח האלה כל חודש, זה פשוט שווה את זה.כל משחק שתשחק על שרתים לא מקוריים יהיה משעמם בגלל שהשרתים הלא חוקיים הם לא מסוגלים להחזיק עליהם הרבה שחקנים, ויש גם המון באגים ולאגים.אבל בעיקר חסר בהם את התוכן שיש בשרתים המקוריים.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים עד לפני חודש חזרתי לשחק ב EVERQUEST2 אבל נמאס לי די מהר. עכשיו התקבלתי לבטא של AUTOASSUALT שזה משחק חמוד לאללה, MMORPG בעולם פוסט אפוקליפטי-שאתה נע בעולם עם רכב שיש עליו אביזרי השמדה יש עליה בשלבים, ומטען ומוצאים חפצים והכל כמו בכל MMMORPG, ממש חמוד וכיף. בעיה שהוא רק 36 שעות בשבוע...רק מחר אני אוכל לחזור לשחק אותו
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים מחבר לא פלא שמנאס לך מWoW אם אתה משחק בסרברים לא חוקיים.כי המשחק שם פשוט דפוק.אני עד לפני שלושה חודשים שיחקתי בWoW, ופשוט נהינתי מכל רגע.משחק מעולה, הוא לא סתם קיבל ביקורות מעולות.פשוט תשקיע את ה70 ש"ח האלה כל חודש, זה פשוט שווה את זה.כל משחק שתשחק על שרתים לא מקוריים יהיה משעמם בגלל שהשרתים הלא חוקיים הם לא מסוגלים להחזיק עליהם הרבה שחקנים, ויש גם המון באגים ולאגים.אבל בעיקר חסר בהם את התוכן שיש בשרתים המקוריים.אני בחיים לא אשלם 70 שח בחודש על כזה דבר... זה פשוט מיותרחוץ מזה אני כן יודע מזה הסרברים המקוריים הרבה מאלו ששיחקו איתי בפרוץ עברו למקוריבכל מקרה לדעתי זה עדיין מיותר 70 שח בחודש על זה
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים שיחקתי ב- WoW עדל אמ מזמן (המקורי), עד ששעמם לי וגם היו לי לאגים מטורפים והתמיכה שלהם החליטה שזה בגלל שאני גר בישראל (מפגרים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.