עבור לתוכן

Scythe ninja מול BIG TYPHOON

Featured Replies

פורסם

האם אפשר לדעת מה היתרונות של כל אחד ואיזה יותר שווה?

חשבתי על הBT אבל הוא מסובך מאוד להרכבה ופירוק - מול הנינג'ה שלא דורש פירוק לוח..

תודה

פורסם

לפרק לוח

להדביק מדבקה על ה-H

לשים ברגים ולחזק

למרוח משחה

להניח תטייפון

לשים אומים

לחרבש הכל חזרה למארז....

זה מסובך?

פורסם

לפרק לוח

להדביק מדבקה על ה-H

לשים ברגים ולחזק

למרוח משחה

להניח תטייפון

לשים אומים

לחרבש הכל חזרה למארז....

זה מסובך?

חחחחחחחח לא !

פורסם

הסקייט קירור מצויין אבל מצריך

קניית מאוור בניגוד ל TT ,סה"כ

הנינג'ה הוא קירור מצויין רק שאין לי

מושג מה המחיר שלו...

אם יצא לך הנינג'ה + מאוור 120מ"מ

יותר זול מ BIG TYPHOON אז לך עליו

והיה ולא אז לא על הTT.

פורסם

הסקייט קירור מצויין אבל מצריך

קניית מאוור בניגוד ל TT ,סה"כ

הנינג'ה הוא קירור מצויין רק שאין לי

מושג מה המחיר שלו...

אם יצא לך הנינג'ה + מאוור 120מ"מ

יותר זול מ BIG TYPHOON אז לך עליו

והיה ולא אז לא על הTT.

הנינג'ה בא עם מאוורר! פותח הדיון, ההבדל הוא לא גדול אבל יש הבדל קטן לטובת הנינג'ה בכל הבדיקות, אם יש לך ת'עוד 40 שקל +- לך עליו..

אני ראיתי אותו ב Plonter.co.il וב- pandas.co.il ואם יש לך קשרים הוא מאוד זול ב cd-log.co.il :cool2:

דרך אגב ההבדל הבאמת גדול ביניהם זה מתי שמפעילים את שניהם על מצב פסיבי ללא מאוורר, ואז ההעברת חום ההרבה יותר מועילה ומהירה של הנינג'ה מנצחת.

אם אתה לחוץ בכסף ויותר נוח לך להזמין את BT [מטעמי זמינות בחנויות וכו'] אז לא נורא ההבדל באמת לא גדול.

פורסם
  • מחבר

פשוט שאני לא מתלהב מזה שצריך לפרק לוח כל פעם שאני רוצה לרענן משחה או משו בסגנון...

הטמפ' יהיו פחות או יותר דומות?

פורסם

פשוט שאני לא מתלהב מזה שצריך לפרק לוח כל פעם שאני רוצה לרענן משחה או משו בסגנון...

הטמפ' יהיו פחות או יותר דומות?

תשים ARTIC SILVER 5 , צריך לרענן אותה כל שנתיים

פורסם

אפילו שוות

פורסם

אחרי שאתה שם מאחורי הלוח את התושבות של ה BT

אתה לא צריך לפרק שוב את הלוח גם אם אתה מוריד את הקירור...

פורסם

אבל עדיין נינג'ה יותר טוב ::) זה שאתם לא מכירים את הקירור הזה ומכירים את ה BT יותר לא אומר שאתם צריכים להמשיך ולהמליץ כל הזמן על משהו פחות טוב :nono:

פורסם

לפותח הת'רד,

לפרק את הלוח-אם זה לא כזה מסובך כמו שאתה חושב...

זה גם מומלץ כל כמה שנים לפרק לגמרי ת'מחשב ולנקות אותו ביסודיות(זה מה שאני עושה לפחות)

מקסימום תקנה את הBT מאיזה חנות והם כבר יתקינו לך את זה בחינם(ברוב המקרים)

לעומת זאת הנינג'ה גם קירור מעולה , הו בקושי צובר אבק ואינו עושה רעש כמו הBT למרות שהBT שקט.

לדעתי כדאי לך לקנות את הנינג'ה בגלל שלא תצטרך להתעסק עם פירוק המחשב(אם זה מה שמטריד אותך) וגם לא תצטרך להתעסק עם

ניקיון והרעש של המאוורר.

אבל בכללי שניהם מעולים ופחות או יותר עם אותם אפקטים.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה מזמין את הנינג'ה תדאג שזא תיהיה חבילת הפלוס שזה אומר עם מאורר למה בדרך כל הוא מגיע פאסיבי...

שתי ההיטסינקים הללו מעולים !!!

:xyxthumbs:

פורסם

אולי ה Scythe נותן ביצועים סופיים טיפ טיפה יותר טובים, אבל ה BT נותן ביצועים טובים יותר יחסית לכמות הרעש שהוא פולט.

פורסם

אולי ה Scythe נותן ביצועים סופיים טיפ טיפה יותר טובים, אבל ה BT נותן ביצועים טובים יותר יחסית לכמות הרעש שהוא פולט.

נראה לי התבלבלת קצת!

Scythe נותן ביצועים שווים ולא מרעיש בכלל.. ואם מוסיפים לו מאוורר 120 שקט אז הוא לוקח את הBT(בקצת)

פורסם

אני מתערב איתך שלא תוכל להבחין בהבדל בין 16DB לבין 22DB. [כשהנינג'ה עם מאוורר]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים