פורסם 2006 בפברואר 319 שנים מטר אחד זה לדעתי די והותר כדי לבדוק רעשאם תסתכל מעטים האנשים שהמחשב יושב במרחק של יותר ממטר מהםובגלל החוסר מידע אני ממליץ על מאווררים שאני ניסיתי בעצמיהשאלה היא לא מה לדעתך צריך להיות המרחק בין מקור הקול למכשיר המודד אותו, אלא מהו המרחק ביניהם בפועל כפי שנמדד ע"י היצרניות.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים רעש מודדים עם מד רעש.זה כמו מיקרופון גדול כזה שמחובר לLCD.על מנת שהבדיקה תיהיה אמינה צריך להצמיד את המד רעש למאוורר עד כמה שאפשר.מי שמחפף זה יבוא לידי ביטוי באמינות שלו..
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים אבל בהיעדר נתונים כאלה נשאר לסמוך רק על האוזןבו תסביר לי איך מה שאמרתה הופך את השאלה (או הבקשה\הנחה שלך אם תרצה) ליותר רלוונטית?
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים לא, זאת:מטר אחד זה לדעתי די והותר כדי לבדוק רעשאם תסתכל מעטים האנשים שהמחשב יושב במרחק של יותר ממטר מהם
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים תראה, אמרתי שעוצמת הרעש תלויה ביחס ישר למרחק ממנו מודדים אותו.כל עוד לא צוין מאיזה מרחק נמדדו עומצות הרעש ע"י היצרנית אין מקום אמיתי להשוואה.האוזן היא לא מקור מספיק אמין להשוואות כאלו, זה עוד יותר חאפרי מהיצרניות.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים פיייייייייי אולי דיי כבר? תעברו למסרים,הבן אדם ביקש המלצות על מאוררים, אני בטוח שלא מעניין אותו איך מודדים את עוצמת הרעש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.