עבור לתוכן

בעיה בלוח אם GA-K8NF 9 עם SP2?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני עובד עם מחשב

GA-K8NF-9

AMD 3000+ Venice 64Bit

Seagate HD 80 GB S.ATA

OCZ 512MB

כאשר אני מנסה להתקין על המחשב SP2 המחשב לא מתאתחל. ההתקנה "עוברת בהצלחה" (לטענת ווינדוס), אבל כשאני מנסה לאתחל את המחשב הוא נכנס ל"לואת אתחולים" אינסופית.

הביוס מעודכן לF10.

חרשתי על גוגל ולא מצאתי תשובה... למישהו יש רעיונות למקור הבעיה?

תודה :)

סליחה, לא קראתי את החוקים שזה לא פורום לתמיכה בין השאר. אבקש להעביר את ההודעה לפורום המתאים... שוב תודה :)

פורסם
  • מחבר

אין שום רעיונות? ???

פורסם

אתה גם מקפיץ תיקרא תחוקי פורום לפני שאתה פותח דיונים בבקשה

פורסם
  • מחבר

:-\

מצטער, זה פשוט מחשב די חדש וכבר שאלתי את זה לפני איזה שבועיים ולא קיבלתי תשובה... וכמו שאמרתי כבר חרשתי את גוגל וזה נהיה די מתסכל. פירמטתי את המחשב בסביבות ה15 פעם כבר... ואני ממש קרוב לשלוח אותו לתיקון ורציתי לבקש עזרה לפני שאני עושה את זה.

שוב, סליחה, ותודה :-[

פורסם

:-\

מצטער, זה פשוט מחשב די חדש וכבר שאלתי את זה לפני איזה שבועיים ולא קיבלתי תשובה... וכמו שאמרתי כבר חרשתי את גוגל וזה נהיה די מתסכל. פירמטתי את המחשב בסביבות ה15 פעם כבר... ואני ממש קרוב לשלוח אותו לתיקון ורציתי לבקש עזרה לפני שאני עושה את זה.

שוב, סליחה, ותודה :-[

יצא לי כבר כמה פעמים ליראות לוחות אם פגומים מהמיפעל במיקרה שיש אחריות תיתן להם ליפטור תבעיה וזהו

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם זו יכולה בכלל להיות בעית חומרה? הבעיה שתיארתי... פשוט נשמע יותר כמו תוכנה, זה קורה אחרי הכל רק אחרי התקנת SP2.

כי אחרת פשוט חבל על מחיר התיקון.

פורסם

זה גם קרה לי חשבתי שיתכוונתה להתקנה חדשה של WIN

בכל מיקרה הSP לא עובד בחלק מההתקנות הפרוצות של WIN וליפעמים גם בגירסאות רגילות שיש הרבה וירוסים וקיבצי זבל אחרים

תנסה לפרמט להתקין WIN מחדש וישר אחרי SP2 או שתימצא או תכין גירסה שכוללת SP2

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שגם התקנה של SP2 Integrated גרמה לאותה הבעיה... מוזר, אני יודע :-\

וגם ניסיתי להתקין ישר אחרי התקנה חדשה של ווינדוס, בלי ווירוסים, בלי spywares ובלי כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים