עבור לתוכן

עזרה באוברקלוק למעבד amd3000+ venice

Featured Replies

פורסם

לפניי כמה זמן עשיתי אובר קלוק וניסיתי להגיע עם הבאס ל 240 (מכפלה 4 וזכרונות 166) והמסך לא הגיב למחשב

לדעתי זה בגלל היציבות והשאלה שלי אם אני מעלה מתח זה אמור לפתור את הבעיה וכמה מתח בערך לעלות (קירור סטוק)

ובמקרה שזה לא יעבוד איך אני מאפס את הביוס דרך הג'אמפר אם אפשר תמונה של הג'אמפר הזה

נכון לעכשיו אני ב 225 @ x4 והזכרונות 180

טמפ 32 בערך קירור סטוק של amd

פורסם

לפניי כמה זמן עשיתי אובר קלוק וניסיתי להגיע עם הבאס ל 240 (מכפלה 4 וזכרונות 166) והמסך לא הגיב למחשב

לדעתי זה בגלל היציבות והשאלה שלי אם אני מעלה מתח זה אמור לפתור את הבעיה וכמה מתח בערך לעלות (קירור סטוק)

ובמקרה שזה לא יעבוד איך אני מאפס את הביוס דרך הג'אמפר אם אפשר תמונה של הג'אמפר הזה

נכון לעכשיו אני ב 225 @ x4 והזכרונות 180

טמפ 32 בערך קירור סטוק של amd

לא מומלץ להעלות מתח עם קירור סטוק של AMD , בכלל הקירור הזה לא מתאים לאוברקלוק רציני...

אם אתה רוצה לאפס את הביוס תאפס אותו דרך הסוללה (אפשר גם דרך הג'מפר אבל הסוללה יותר נוחה) תוציא ת'סוללה תדליק ת'מחשב תחכה כמה שניות סגור ת'מחשב ואז תחזיר ת'סוללה והביוס יתאפס.

בכל מקרה תחכה פה לאנשים מומחים שיגיבו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ניסיתי דרך הסוללה זה לא תמיד עובד אני מעדיף דרך הג'אמפר

אם אפשר תמונה של הג'אמפר יהיה יותר טוב

ותענו האם לעלות מתח אמור לפתור את הבעיה וכמה לעלות בערך

פורסם

ניסיתי דרך הסוללה זה לא תמיד עובד אני מעדיף דרך הג'אמפר

אם אפשר תמונה של הג'אמפר יהיה יותר טוב

ותענו האם לעלות מתח אמור לפתור את הבעיה וכמה לעלות בערך

עדיין לא קרה לי שעם סוללה זה לא עובד... אם תעשה כמו שצריך זה יעבוד בדיוק כמו הג'מפר

פורסם
  • מחבר

וזה אמור לפתור את הבעיה שהמסך לא עולה?

פורסם

מממ זה בסדר להעלות מתח, אבל תשים לב כל הזמן לטמפרטורה, ואל תעבור את ה1.55 בערך..אם יש לך קירור יותר רציני, אז זה בסדר.. אני עם האיגלו לייט שלי

[igloo 7200 light] שהוא פחות טוב מהסטוק מבחנית קירור, עליתי עד 1.55 והטמפרטורות היו עוד די סבירות, ככה שעם הסטוק זה יהיה בסדר. רק תבדוק טמפרטורה במאמץ, ותשים לב טוב טוב לטמפרטורות, ואם אתה רואה שהמעבד מתחמם מדי[יותר מ50 מעלות] תוריד את המתח..

אבל עכשיו חורף, ונראה לי שלפני שהטמפרטורה תגביל אותך, המעבד או הלוח יגבילו אותך..חח..אלא אם כן יש לך מזל..בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן אבל השאלה האם זה יפתור את הבעיה שהמסך לא מגיב למחשב (העלת מתח)

פורסם

ממ זה צריך לפתור את הבעיה..תנסה ותראה[רק תשים לב שאתה לא מעלה ביותר מ0.1..

פורסם

קודם כל מאוד מסקרן אותי איך הגעת עם הזכרון למהירות של 180 :nixweiss: לא ידעתי שיש לוח אם שתומך בדבר כזה.

אתה יכול להעלות את המתח בלי לדאוג לדעתי עד ל 1.45 בערך בטח שלא צריך לעבור את 1.5 ב OC שאתה מנסה לעשות.

שים לב גם שנעלת את מהירות ה PCI וה PCI-E כי יכול להיות שזה עושה לך בעייה.

תנסה לנעול את האפיקים שאמרתי, שים FSB 250 תוריד זיכרון ל 166 תוריד מכפלת HTT ל *4 אולי קצת מתח למעבד (1.45) וסע לשלום!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים