פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר או'קי , אני ו b-or עשינו את הבדיקה...לפינגים שלקחתי משרתים של המשחק Battle Field בדקנו 4 סרברים.בשלושת הראשונים , הוא קיבל ממוצע של140-160אני קיבלתי ממוצע של88-94בסרבר האחרון הוא קיבלממוצע של79-82אני קיבלתי ממוצע של70-72עשינו פינג ל www.google.comהוא קיבל ממוצע של 140-150אני ממוצע של 88-92 עשינו פינג ל google.com (בלי www)הוא קיבל ממוצע של 240-250אני קיבלתי ממוצע של 140-150ביצענו את הבדיקה ביום שבת בצהריים. יכול להיות שיש עומס ביום הזה בשעה הזאת.אנחנו נבצע ביום ראשון , יום חול בדיקה נוספת , לראות את ההבדלים ביום עם פחות עומס.רצוי לצייין : הוא בחבילת בזק בין לאומי עם ADSL , 1.5mbאני בחבילת גיימר של בזק בין לאומי , ADSL , ואני מוגבל (על ידי בזק ל 1.5\96 בדיוק כמוהו , רק שלי יש תיעדוף)
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים אתה בטוח ב100% שנטוויז'ן בעצמם לא מגבילים Upload וDownload? שאלת את בזק אם הם פנו אל נטוויז'ן בזמן שהם שינו את החיבור שלך?:
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים התחל -> הפעלה -> CMD -> תכתוב שם:ping www.XXXX.XXXכשהXים מסמלים את כתובת האתר והסיומת שלו.לדוגמא:ping www.google.co.il
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים התחל -> הפעלה -> CMD -> תכתוב שם: ping www.XXXX.XXX כשהXים מסמלים את כתובת האתר והסיומת שלו. לדוגמא: ping www.google.co.il תודה רבה
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים שימו לב, תגובות לא קשורות לנושא נמחקו ויימחקו, ובפעם הבאה תתלווה לעניין גם אזהרה. שימו לב.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים זה שעשית פינגים בשתי החבילות לא מוכיח כלום.פינג זה פחות מ-1 KB .כמה רחב הפס שלך לא ישנה.אתה צריך להיכנס למשחק ולנסות שם.או להעלות מהמחשב שלך וחבר שלך קובץ כבד ולראות מה ההבדלים.אל תריץ מבחנים שלא בודקים כלום ותתן לכולם דעה מכורה.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר דעת מכורה בטח שאין.שפתחתי את הת'רד הזה , עוד לא היתי בבזק בין לאומי בכלל.עוד רק עשיתי בירורים לגבי זה.ואולי זה לא נותן מידע מדוייק , אבל זה בהחלט משהו.שאם מישהו עושה פינג לאייפי כל שהו ומקבל 150 ואני מקבל 85-90...
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים לא מומלץ לעשות בדיקת פינג לגוגל.כאשר פונים לגוגל, אפשר להגיע לכל מיני שרתים שלהם. כך שgoogle בספקית אחת, שונה מספקית אחרת (אתה פונה למכונה אחרת).כלומר, למרות ששניכם עשיתם פינג לגוגל, יכול להיות שאתה עשית פינג לשרת אחד וB-or לשרת אחר. תבדקו שהIP הוא אותו IP ואז תעשו השוואה.מישהו מוכן להסביר לי מה זה לכל הרוחות תיעדוף?כאשר אין הבטחה של רוחב פס ומתחיל עומס, הנתב של הספקית "מעכב" את המידע שלך עד אשר יתפנה רוחב פס. במקרה זה ההורדה תקינה אך יש פינגים גבוהים.כאשר העומס הוא גדול, הנתב מעכב את המידע שלך וכאשר הוא רואה שלא מתפנה רוחב פס, הוא "מתיאש" וזורק את המידע לפח. אתה עדיין תקבל את המידע כיוון שהמחשב שלך ימשיך ויבקש את המידע שלך מחדש שוב ושוב. במקרה זה תורגש איטיות וגם פינגים גבוהים.כאשר העומס כ"כ גדול והנתב זורק את רוב המידע שלך, גם המחשב שלך "יתיאש" ואז תקבל "לא ניתן להציג דף זה" וכדומה. אני אישית לא נתקלתי במיקרים כאלו. בעיות של חוסר תקשורת ברמה כזו נובעת בד"כ מבעיה במחשב ולא אצל הספקית. אוי ואבוי לספקית שתביא את עצמה למצב כזה של עומס.תיעדוף אומר שהספקית שמה את לקוחות גיימר בקווים פנויים אשר רוחב הפס שם מובטח, הניתוב ליעד הוא אופטימלי ואין שם עומס.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר או'קי , אז הבדיקה ל google לא ממש נותנת לנו אינפורמציה.אבל 4 סרברים בחו"ל , אתם יוכלים לראות לבד את ההבדלי פינגים.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מחבר 84.207.19.18 אני קיבלתי ממוצע של 8985.236.100.51 " " " " 9081.244.131.26 " " " " 9881.3.59.163 " " " " 71
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.