עבור לתוכן

בעיות ב-Outlook 2003

Featured Replies

פורסם

היי,

לאחרונה שידרגתי ל-Outlook 2003 וכמה בעיות.

ישנם מיילים משולחים ספציפיים, שהתוכנה מחליטה להוריד שוב ושוב אלי לכונן הקשיח.

להפתעתי, זה לא קורא בכל המיילים, אבל ישנם מיילים שהתוכנה פשוט שואבת שוב ושוב בלי קשר להאם היא הורידה אותם כבר או לא.

זה גם לא משנה אם מחקתי את המיילים האלו או לא, כיוון שאם מחקתי היא תוריד אותם שוב, ואם לא, היא עדיין תוריד שוב ושוב ככה שאני אחזור למחשב חצי שעה אחר כך ויחכו לי 30 העתקים של אותו מכתב.

התוכנה מכוונת כרגע לא למחוק הודעות מהשרת במיידי, אלא לחכות עם זה חמישה ימים ואז למחוק.

יש לציין גם שזה חוזר לשולחים ספצפיים (נגיד דני שולח לי מייל עכשיו והמייל שלו מגיע אלי שוב ושוב ושוב, אחרי שלושה ימים דני שולח לי עוד מייל - וגם את זה התוכנה מורידה 40 פעם לכונן הקשיח.

מישהו?

פורסם

אני לא משתמש בתוכנה אבל אולי זה איזה באגון קטן?

ניסיתי לבדוק אם יש עדכונים ב-office update?

פורסם
  • מחבר

חיפשתי מחדש עידכונים, והוא מצא עוד כמה מאז הפעם האחרונה.

עידכנתי.

לא פתר את הבעיה...

מישהו נתקל בסימפטומים האלו?

פורסם

יש לך גישה לדואר דרך web interface?

תוכל לראות אם האימייל הבעייתי מוצג ככזה שנקרא כבר או חדש. נשמע שהשרת לא מסמן הודעות מסויימות בתור "שנקראו" (או הורדו במקרה שלך).

לא נתקלתי בתופעה.

פורסם
  • מחבר

כן.

ב-WEB יש רק הודעה אחת.

ברגע שאני מוחק אותה, ה-OUTLOOK מין הסתם מפסיק להוריד אותה שוב ושוב...

פורסם

שאלתי היתה אם יש דרך לראות ויזואלית (הדגש=חדש) או אולי עם איזה flag לצד ההודעה אם שרת הדואר מזהה אותה בתור חדשה שעדיין לא קראת. אם הוא לא מצליח לסמן אותה בתור אחת שקראת כבר אז הוא ימשיך להוריד אותה שוב ושוב.

אולי גוגל יכול לעזור. יש שם משהו מעניין Duplicaete Email Remover

אחת ההמלצות היא פשוט לאפס את המצב בסרבר, כלומר למחוק ממנו את כל ההודעות ולקוות שהבעייה לא תחזור יותר מדי מהר. ;D

פורסם
  • מחבר

זה היה הדבר הראשון שניסיתי.... :smile1:

אבל:

ישנם מיילים משולחים ספציפיים, שהתוכנה מחליטה להוריד שוב ושוב אלי לכונן הקשיח.

להפתעתי, זה לא קורא בכל המיילים, אבל ישנם מיילים שהתוכנה פשוט שואבת שוב ושוב בלי קשר להאם היא הורידה אותם כבר או לא.

זה גם לא משנה אם מחקתי את המיילים האלו או לא, כיוון שאם מחקתי היא תוריד אותם שוב, ואם לא, היא עדיין תוריד שוב ושוב ככה שאני אחזור למחשב חצי שעה אחר כך ויחכו לי 30 העתקים של אותו מכתב.

התוכנה מכוונת כרגע לא למחוק הודעות מהשרת במיידי, אלא לחכות עם זה חמישה ימים ואז למחוק.

יש לציין גם שזה חוזר לשולחים ספצפיים (נגיד דני שולח לי מייל עכשיו והמייל שלו מגיע אלי שוב ושוב ושוב, אחרי שלושה ימים דני שולח לי עוד מייל - וגם את זה התוכנה מורידה 40 פעם לכונן הקשיח.

פורסם

POP3

OR

IMAP4

?

ספקית ? (איזו ?) או שזה דואר של דומיין ? איפה השרת מאוכסן, מי נותן את השירות ?

איפה עוד מוגדר המייל הספציפי הזה, חוץ מבאווטלוק שבמחשב הזה (עוד מחשבים) ?

יש אנטי וירוס במחשב ? איזה ? תנסה לנטרל לא את האנטי וירוס עצמו, זה לא יעזור - נטרל את האפשרות שיסרוק וירוסים במייל (לשם בדיקה)

תנסה להגדיר פרופיל חדש לאווטלוק, לראות אם זה עוזר , פרופיל חדש מגדירים דרך לוח הבקרה (הרגיל של XP) יש בו אפשרות שנקראת MAIL

תכנס אליה, לפרופילים, תגדיר אחד חדש, ובתוכו תגדיר את החשבון שלך מחדש (כולל האפשרות להשאיר דואר על השרת)

תעביר את הפרופיל החדש שיהיה הברירת מחדל (שהאווטלוק ייפתח איתו)

פתח את האווטלוק

ותנסה לראות אם זה עוזר

השולחים הספציפיים, שולחים מאותו דומיין ? (הוטמייל, ג'ימייל ?)

זה קורה בכל מייל שהם שולחים, או בכאלה עם קבצים מצורפים (תוכן מסויים ? סוג קובץ מסויים ? אולי נגוע בוירוס ? ובגלל זה האנטי וירוס שלך מונע הורדה מלאה של ההודעה אל מול השרת)

פורסם

לי זה גם קורה בזמן האחרון .

האם אתה מנוי של ברק 013 ?

ולי יש OFFICE XP וזה קורה לי

פורסם
  • מחבר

POP3

OR

IMAP4

?

POP3

ספקית ?

בזק בינלאומי אם אני לא טועה. - כבלים

איפה עוד מוגדר המייל הספציפי הזה, חוץ מבאווטלוק שבמחשב הזה (עוד מחשבים) ?

תאמת כן. זה מוגדר בעוד מחשבים, כששם ההגדרה היא לא למחוק כלל מהשרת. המשתמש הראשי הוא המחשב שלי, כשיש עוד משתמשים שיכולים "לצפות" במייל אבל אמורים לא לשנות אותו.

יש אנטי וירוס במחשב ? איזה ? תנסה לנטרל לא את האנטי וירוס עצמו, זה לא יעזור - נטרל את האפשרות שיסרוק וירוסים במייל (לשם בדיקה)

תנסה להגדיר פרופיל חדש לאווטלוק, לראות אם זה עוזר , פרופיל חדש מגדירים דרך לוח הבקרה (הרגיל של XP) יש בו אפשרות שנקראת MAIL

תכנס אליה, לפרופילים, תגדיר אחד חדש, ובתוכו תגדיר את החשבון שלך מחדש (כולל האפשרות להשאיר דואר על השרת)

תעביר את הפרופיל החדש שיהיה הברירת מחדל (שהאווטלוק ייפתח איתו)

פתח את האווטלוק

ותנסה לראות אם זה עוזר

יש Kaspersky. לנסות לנטרל את הסריקה - טוב.

להגדיר פרופיל חדש? במה זה יעזור? להזכירך - זה אחרי פירמוט לא מזמן...

פורסם

ערכתי מאז קצת את ההודעה המקורית שלי, יש שם עוד כמה שאלות מכוונות שאולי יובילו לפתרון הבעיה.

אני הייתי בודק שהכל בסדר מבחינת ההגדרה בשאר המחשבים, למרות שאני לא מאמין שזה משהו שיכול לגרום להפרעה שאתה מדבר עליה

מה שכן יכול זה באמת הודעות פגומות, אנטי וירוס או פירוול שאוהב להתעסק בשרת המייל, ושרת עם בעיה טכנית (להודיע לבזק בין לאומי על הבעיה, להתעניין אם יש עוד לקוחות שסובלים מתופעה דומה, למרות שבעיה בשרת דואר של ספקית זה מאוד נדיר)

פרופיל חדש, מכיוון שציינת שהבעיה מתרחשת באווטלוק 2003 והת'רד נפתח בפורום תוכנה

אז תיארתי לעצמי שאולי ניסית בקליינטים אחרים, כמו אווטלוק אקספרס למשל, ובהם הכל היה בסדר

אם כך המסקנה שמשהו באווטלוק 2003 אולי גורם לבעיה (אולי בשילוב הפרופיל הנוכחי עם האנטי וירוס למשל)

ובמצב כזה המון פעמים עוזר להגדיר פרופיל חדש, מקסימום תייצא ותייבא אח"כ את הפנקס כתובות וכל מה שאתה צריך, מהפרופיל הישן

(בתקווה שלא תייבא את מה שאולי גרם לבעיה במקור)

פורסם
  • מחבר

א. לא אמרתי שזה המייל של הספקית - אני לא נוגע במייל של הספקיות שלי (אולי כי אני מחליף אותן כמו גרביים....)

בכל מקרה:

השולחים הספציפיים, שולחים מאותו דומיין ? (הוטמייל, ג'ימייל ?)

לא

זה קורה בכל מייל שהם שולחים, או בכאלה עם קבצים מצורפים (תוכן מסויים ? סוג קובץ מסויים ? אולי נגוע בוירוס ? ובגלל זה האנטי וירוס שלך מונע הורדה מלאה של ההודעה אל מול השרת)

בכל מייל.

להתקין פרופיל חדש? ככה באמצע החיים - עכשיו תקופת מבחנים - אין לי כוח לזה :(

בנתיים ביטלתי את האנטי וירוס. נראה אם זה יעזור.

תודה על העזרה.

פורסם

DUDE

פרופיל חדש זה בדיוק 2 שניות , ברצינות.

אם יש לך המון הגדרות או חשבונות מייל, תגדיר פרופיל חדש רק בשביל בדיקה, רק עם החשבון הספציפי הזה, הפרופיל הישן לא יילך לאיבוד, הוא עדיין יהיה שם.

מקסימום אח"כ תמחק את החדש ותגדיר את הישן שוב כ DEFAULT וזה הכל.

אם לא פרופיל חדש, אז תגדיר את החשבון הזה ספציפית (כולל ההגדרה להשאיר דואר על השרת + למחוק אחרי 5 ימים)

בתוכנת דואר אחרת (באותו מחשב) למשל OE6 או thunderbird ותבדוק מה קורה בתוכנה אחרת.

(לבודד לגמרי מצב שמדובר בו בבעיית תוכנת הדואר נטו)

אגב, ביטלת את הקספרסקי לגמרי ? או רק את הסריקת וירוסים ?

אל תשכח ליידע מה נסגר עם זה, במידה וזה נפתר באמת, מעניין.

פורסם
  • מחבר

טוב, לאחר בדיקות - זה לא עזר...

ביטלתי את הסריקה של המיילים בקספרסקי - ולא - עדיין יש שולחים ספציפיים שהמייל מהם מגיע שוב ושוב ושוב....

אבל, פתאום זה קורא רנדומלית. הנה, היום קיבלתי מייל מסויים שוב ושוב, ממישהו שבדרך כלל המיילים שלו מגיעים אלי סבבה.

עוד משהו.

אני מפעיל את על ה-OUTLOOK כמה חשבונות - אחד של הטכניון, אחד של GMAIL ועוד כמה מבוססי POP3 לא של ספקית ולא של אתר אינטרנט.

זה קורא לי רק בהודעות שמגיעות אל התיבות של ה-POP3 האלו...

רעיונות?

פורסם

תוריד עידכון ממייקרוסופט לי זה עזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים